Vic

Efter regn kommer solsken
Jobbiga nätter har jag nu tagit mig igenom, igår fick jag endast två timmars sömn, kan ju lätt säga att de blev en tröttsam o lång dag. inatt så åska o regna de som fan, så då vaknade man flera ggr av de såklart! Nu skiner äntligen solen igen! Ikväll taggar vi till stråket ännu en gång, men det blir sista kvällen det här året. Blir till o ta det lite lugnt då man ska upp tidigt imorgon och åka bil hela dagen till Arvidsjaur. Sitter fortfarande i mattmar o busar oå med Sofi o surrar massa med kusinen, ska väl strax fara in till stan o dra en vända på bolaget innan man ska göra sig i ordning för kvällen. ska bli kul o samlas hela brudskaran, det var ett tag sen nu den sist. Fy så underbart 😊 Nä om man ska forstätta med sitt nu!

Ny vecka nya tag!
 Då var det måndag igen då, sitter just nu o väntar på mamma, vi ska strax plocka upp min kusin Ronja på flygplatsen. Henne har jag inte träffat sen jag var kanske 12 år gammal, de ska bli oerhört roligt att få träffa henne igen. Vi ska åka hem till mattmar i veckan är det tänkt, sen på onsdag ska jag ta med henne in till stan och visa henne Östersund, kanske inte mycket att se men nån från skåne vill nog se de lilla iaf. Sedan på Torsdag morgon bär det av till Arvidsjaur, jag och pappa ska åka dit på gammel mormors begravning och samt träffa hela hans släkt, de är på både gott och ont. Så ja de är så min vecka ska spenderas, hoppas den blir så bra den kan bli, kommer sakna en person väldigt mycket denna vecka, men den går nog fort får jag hoppas! Kommer nog ha så himla fullt upp att den bara kommer glida iväg, på onsdag blir de en kväll på stråket med kära vänner sällskap, det ser jag iaf framemot! Nej nu ska jag brygga kaffe tills mamma kommer. Men jag hoppas ni alla där ute får en kanon bra vecka,så hörs vi då jag får tid och lust. 
 
Summertime madness
LIVET!
Puuuh, ja då var denna stråk helg över. Fy fasiken vilken kung helg detta blev alltså! Hur jag mår idag? Jo jag mår faktiskt bättre än jag förväntat mig, trodde jag skulle ligga döendes idag, men icke jag har städat köket nu o strax ska jag iväg och hjälpa Petra och Mathias och städa ur hans lägenhet. Vad vi gjort i helgen då, i fredags var jag med Jocke och drack tillsammans med han kompisar, sedan kom Emelie med ner dit, det blev bara en snabb sväng ner på stråket, var så sjukt mycket folk och vi var så trötta, så sängen lockade mer då faktiskt. Igår var vi till Lina o Hamp, vi grillade sedan drog vi ned på minnesgärdet och festade loss på en brygga under åska och underbart folk. Vi drog in mot stråket tidigt och åkte lite karuseller sedan satt vi oss bara i ett av tälten resten av kvällen, de var riktigt roligt vill jag lova. Så ja denna helg blev den absolut bästa jag haft på väldigt länge, så´nu mår man bra och lyckoruset driver mig framåt just nu! Livet alltså <3
 
 
 
Låt mig få stanna kvar här, just här där jag är nu, för här är de fantastiskt!