Vic

MARS
Kan knappt tro det, nu är det Mars månad, Januari och Februari är redan över. Vilket betyder att näsa månad far vi till USA, som jag längtar alltså! Så underbart det kommer att bli. 47 dagar kvar :D YAY!! 
 
Annars i veckan har jag tagit det lugnt, jobbade som en gnu 5 dagar i sträck, var helt slut igår och i tisdags, så jag behöve verkligen vara lite ledig kände jag. Det var otroligt välbehövligt, för det lär bli en hel del jobb nu innan jag far. Har fått hänga med Emelie och William en del på slutet, det har verkligen varit mysigt och trevligt och snacka ikapp och bara få hänga. Såna dagar är alltid uppskattade, annars idag jobbar jag kort dag, sen far jag hem till min syster och familj över helgen, syrran med familj från Trosa kommer hem i helgen, så de ska bli fantatiskt mysigt att få träffa dom och bara vara. Skönt med lite ledig helg. Det ska jag verkligen ta vara på. För på måndag jobbar jag på nya jobbet och då gäller det att vara utvilad och jobba jävel framöver :D Vad kul!! 
Annars har det inte hänt så där jätte mycket, käkade hemmagjord LCHF pizza men Martin igår, och spelade lite spel och så. Det var trevligt. Gymmat i veckan har jag även hunnit med,  vilket är så förbaskat skönt. 
 
Nä nu ska jag äta lite frukost och göra mig redo för några jobbtimmar. Men vi lär väl höras efter helgen :)