Vic

JUNI
Nu har jag jobbat mig igenom intropassen på ny jobbet. Gått tillsammans med en tjej som heter Amanda, vi har haft de super bra, kommer verkligen bli ensamt sen på torsdag när jag kliver på att jobba ensam. Kommer sakna sällskapet där faktiskt. Men de ska bli skönt att få börja jobba självständigt och på "riktigt". På torsdag som sagt drar jag igång mitt första ensamma pass på jobbet. Lite nervös är man såklart, hur man ska hitta överallt och jobba på deras vis, hemma jobbar man givetvis på ett helt annat sätt än här, även om jobbet är nästan detsamma såklart. Så de tar lite tid att komma in i. Men är rätt övertygad att de kommer gå super bra, kanske hamnar lite vilse och virrar bort mig men de är rätt väntat ändå. Kan absolut inte namnen på gatorna här eller platser, haha men antar att jag lär mig allt sånt i sinom tid.
 
Ska jobba hela midsommar helgen tänkte jag, tjäna lite extra cash och verkligen komma in i jobbet ordentligt. Kommer nog bli super! Gillar att jobba storhelgerna, rätt mysigt att få fira ihop med dom äldre. Syrran o brorsan med familj drar iväg på husvagnsemester över midsommar, så får huset här för mig själv, de ska faktiskt bli rätt skönt måste jag säga. Bara jobba och ta igen mig lite. Visserligen blir det inte bara jobb och vila, på midsommar är jag bjuden till Amanda och hennes gäng för att fira midsommar, super gulligt av henne att bjuda mig. Det ser jag verkligen fram emot. Kul att få lära känna nytt folk här nere att umgås med. Så midsommar kommer nog att bli hur rolig som helst, vädret såg dock inte så skoj ut men det kanske vänder får man hoppas. Regn är väl dock standard med vore skönt att slippa det alltså! 
 
Har även skrivit in mig på gymmet idag, kände att de var dags nu att komma igång med de. Varit ut och sprungit en hel del, det har gått över förväntan alltså, så de är kul att man fortfarande har konditionen kvar trots att man inte tränat på ett tag. Men nu blir det verkligen ändring på det. Dags att komma i form igen! 
 
Annars har de nog inte hänt så mycket annat, varit ut på fina fisken och partat med brudarna här nere, varit iväg på spa, jobbat en massa, gymmat lite och sprungit massa.
Håller på att bo in mig här nere ordentligt nu, de känns så fruktansvärt bra, fått en del nya vänner hittat ett jobb jag känner att jag kommer att trivas svin bra med, alla kollegor där är ungefär i min ålder allihop, så de är kul. får snart flytta in i min egna lägenhet, kommit igång med träningen. Ja de känns så fruktansvärt bra alltihop just nu. Har så mycket roligt inplanert för denna sommar, så mycket att se fram emot just nu. 
 
BILD BOMB!
HAHA, ÄLSKAR denna bild på mig o Natta!!! Når knappt upp till min midja asså 😂
 
Saknar er som fan, ni vet vilka ni är..!!! ❤
 
Juni
Kan ni förstå att det redan är Juni alltså, ett halvår har redan passerat av 2018. Förstår verkligen inte vart denna tid tagit vägen. Jaja skönt med sommar iaf! 
 
Här nere har det varit helt sinnessjukt varmt alltså, men vad jag hört så har det inte varit illa där hemma heller så tur för er med! 
Känns som att jag inte gjort någonting alls på slutet mer än att jäsa i solen. Men de är ju heller inte riktigt sant, har ju haft full rulle hela tiden här, knappt kunnat sitta ner nå längre stunder. Visserligen kanske de är så att bo upp i barn, fullt upp från 7 på morgonen till 19 på kvällen, haha. Men det går faktiskt förvånansvärt bra.
 
Har börjat jobba på hemtjänsten nu här nere, gott kanon bra alltså. Suuuuper kul! såklart är ju jobbet desamma som hemma, men de är något med nya kollegor, nya saker att se och framförallt nya människor bara. Givetvis är det svårt att slå allt där hemma, men brunflo hemtjänst var något alldeles speciellt. Kommer alltid sakna det såklart. Men det var dags för något nytt nu. Nu väntar jag bara på att få kliva på mitt schema där och sätta igång o jobba ordentligt. 
 
Boende är nu fixat dessutom, kommer att hyra en lägenhet i en del av ett lanthus, 3 km från syrran och centrum. Huuuuuuuur mysigt låter inte det då? Riktigt mysigt hus faktiskt, där kommer jag nog att trivas otroligt bra till att börja med. Alltid drömt att bo på landet, min "lägenhet" där har egen ingång, stort kök och ett lagomt stort allt i allo rum. För min del låter de alldeles underbart, bara att få ha mitt egna place här. Börja att bygga upp mitt liv på riktigt och bosätta mig. Hemlängtan finns inte de minsta alltså, känns tok bra här nere, absolut att den kanske kan komma men inte än iaf. Har så sjukt mycket roligt att se framemot här så det känns så himla bra. 
 
 
Ångrar inte en sekund mitt val att flytta 70 mil hemifrån. Känns som det är det absolut bästa beslut jag tagit! Fattar bara inte varför jag dröjde så länge med det. Men samtidigt kanske jag inte varit mogen för det innan heller. Allt har blivit så mycket bättre här nere, jag mår sååå mycket bättre, och känner mig faktiskt lyckligare här nere, försöker bara att vara positiv och jobba hårt mot det bättre. 
Från mina underbara kvällrundor vid ån/havet
 
Mosters lilla prins
Bjöd syrran på tårta på hennesfödelsedag
En dag ute vid Nynän Slott! 
 
 
Lite urplock på vad jag haft för mig på slutet. :)