Vic

Juni
Kan ni förstå att det redan är Juni alltså, ett halvår har redan passerat av 2018. Förstår verkligen inte vart denna tid tagit vägen. Jaja skönt med sommar iaf! 
 
Här nere har det varit helt sinnessjukt varmt alltså, men vad jag hört så har det inte varit illa där hemma heller så tur för er med! 
Känns som att jag inte gjort någonting alls på slutet mer än att jäsa i solen. Men de är ju heller inte riktigt sant, har ju haft full rulle hela tiden här, knappt kunnat sitta ner nå längre stunder. Visserligen kanske de är så att bo upp i barn, fullt upp från 7 på morgonen till 19 på kvällen, haha. Men det går faktiskt förvånansvärt bra.
 
Har börjat jobba på hemtjänsten nu här nere, gott kanon bra alltså. Suuuuper kul! såklart är ju jobbet desamma som hemma, men de är något med nya kollegor, nya saker att se och framförallt nya människor bara. Givetvis är det svårt att slå allt där hemma, men brunflo hemtjänst var något alldeles speciellt. Kommer alltid sakna det såklart. Men det var dags för något nytt nu. Nu väntar jag bara på att få kliva på mitt schema där och sätta igång o jobba ordentligt. 
 
Boende är nu fixat dessutom, kommer att hyra en lägenhet i en del av ett lanthus, 3 km från syrran och centrum. Huuuuuuuur mysigt låter inte det då? Riktigt mysigt hus faktiskt, där kommer jag nog att trivas otroligt bra till att börja med. Alltid drömt att bo på landet, min "lägenhet" där har egen ingång, stort kök och ett lagomt stort allt i allo rum. För min del låter de alldeles underbart, bara att få ha mitt egna place här. Börja att bygga upp mitt liv på riktigt och bosätta mig. Hemlängtan finns inte de minsta alltså, känns tok bra här nere, absolut att den kanske kan komma men inte än iaf. Har så sjukt mycket roligt att se framemot här så det känns så himla bra. 
 
 
Ångrar inte en sekund mitt val att flytta 70 mil hemifrån. Känns som det är det absolut bästa beslut jag tagit! Fattar bara inte varför jag dröjde så länge med det. Men samtidigt kanske jag inte varit mogen för det innan heller. Allt har blivit så mycket bättre här nere, jag mår sååå mycket bättre, och känner mig faktiskt lyckligare här nere, försöker bara att vara positiv och jobba hårt mot det bättre. 
Från mina underbara kvällrundor vid ån/havet
 
Mosters lilla prins
Bjöd syrran på tårta på hennesfödelsedag
En dag ute vid Nynän Slott! 
 
 
Lite urplock på vad jag haft för mig på slutet. :)