Vic

Pay Day 🤘

Lönings fredag var det ja, känns underbart att vara en del av alla där ute som får lön. Älskar när man vaknar på morgonen och kontot är fyllt med pengar man själv knåpat ihop 😄 Men det blir inte roligare än att betala räkningar och spara undan det som går. Köpte förresten nya jeans så lite skoj har jag ju unnat mig.

Förra helgen blev de kräftskiva med underbart folk. Det käkades tonvis med mat, shottades, dansande och jag kvällen bjöd på en massa roligheter faktiskt 😁 Denna helg blir dock inte lika festlig, blir bara till o jobba faktiskt. Eller ja, jobbar kväll både imorgon och på söndag. Känns skönt. Varit ledig för många dagar denna vecka, så snart klättrar jag nog på väggarna..
Men jag har iaf fått vara ute mycket denna lediga vecka. Promenerat flertal mil, kikat på solnedgången, andats frisk höstlukt, njutit av solen, varit på lunch med Martin sedan blev det en tripp upp på frösöberget, väldigt spontant och så, ja verkligen bara passat på att njuta av mina lediga dagar. Så nu är jag mer än redo att hoppa på en jobb helg. Känns förbannat härligt 😄👊 Mer roligt än så blir det inte just nu.