Vic

JUNI
Nu har jag jobbat mig igenom intropassen på ny jobbet. Gått tillsammans med en tjej som heter Amanda, vi har haft de super bra, kommer verkligen bli ensamt sen på torsdag när jag kliver på att jobba ensam. Kommer sakna sällskapet där faktiskt. Men de ska bli skönt att få börja jobba självständigt och på "riktigt". På torsdag som sagt drar jag igång mitt första ensamma pass på jobbet. Lite nervös är man såklart, hur man ska hitta överallt och jobba på deras vis, hemma jobbar man givetvis på ett helt annat sätt än här, även om jobbet är nästan detsamma såklart. Så de tar lite tid att komma in i. Men är rätt övertygad att de kommer gå super bra, kanske hamnar lite vilse och virrar bort mig men de är rätt väntat ändå. Kan absolut inte namnen på gatorna här eller platser, haha men antar att jag lär mig allt sånt i sinom tid.
 
Ska jobba hela midsommar helgen tänkte jag, tjäna lite extra cash och verkligen komma in i jobbet ordentligt. Kommer nog bli super! Gillar att jobba storhelgerna, rätt mysigt att få fira ihop med dom äldre. Syrran o brorsan med familj drar iväg på husvagnsemester över midsommar, så får huset här för mig själv, de ska faktiskt bli rätt skönt måste jag säga. Bara jobba och ta igen mig lite. Visserligen blir det inte bara jobb och vila, på midsommar är jag bjuden till Amanda och hennes gäng för att fira midsommar, super gulligt av henne att bjuda mig. Det ser jag verkligen fram emot. Kul att få lära känna nytt folk här nere att umgås med. Så midsommar kommer nog att bli hur rolig som helst, vädret såg dock inte så skoj ut men det kanske vänder får man hoppas. Regn är väl dock standard med vore skönt att slippa det alltså! 
 
Har även skrivit in mig på gymmet idag, kände att de var dags nu att komma igång med de. Varit ut och sprungit en hel del, det har gått över förväntan alltså, så de är kul att man fortfarande har konditionen kvar trots att man inte tränat på ett tag. Men nu blir det verkligen ändring på det. Dags att komma i form igen! 
 
Annars har de nog inte hänt så mycket annat, varit ut på fina fisken och partat med brudarna här nere, varit iväg på spa, jobbat en massa, gymmat lite och sprungit massa.
Håller på att bo in mig här nere ordentligt nu, de känns så fruktansvärt bra, fått en del nya vänner hittat ett jobb jag känner att jag kommer att trivas svin bra med, alla kollegor där är ungefär i min ålder allihop, så de är kul. får snart flytta in i min egna lägenhet, kommit igång med träningen. Ja de känns så fruktansvärt bra alltihop just nu. Har så mycket roligt inplanert för denna sommar, så mycket att se fram emot just nu. 
 
BILD BOMB!
HAHA, ÄLSKAR denna bild på mig o Natta!!! Når knappt upp till min midja asså 😂
 
Saknar er som fan, ni vet vilka ni är..!!! ❤
 
#1 - Krille

Fan va kul att det går bra för där nere:) men du måste komma å hälsa på 😉