Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

raindrops keep falling on my head

Kategori: Allmänt

Oj nu har de hänt väldigt mycket på senaste! kan ju berätta lite kort om vad som hänt :)
Först så kom min stora dag hit till stan och överasskade mig verkligen :) fast alla var duktiga på att ljuga så:P
Jag fick min sy maskin av henne, sy bord, mönster, kläder och så present kort :D
Det var verkligen helt underbart kändes som min födelsedag fast så mycket bättre :) tack!
Sen så köpte jag en mobil också, det var drömmen verkligen :)

Sen så har jag flyttat till nälden nu också, det känns väl lite sådär alltså jag vet inte ännu, har inte vant mig men de kommer väl skulle jag tro! Lägenheten är fett mysig och mit rum börjar att bli mys de med :)

Och till sist så åker jag till umeå den 5 maj, nästa vecka alltså! det ska bli skönt men ändå rätt jobbigt! menmen jag klarar de!!

Nä nu ska jag plugga lite :)

just det har inget internet fören slutet av denna vecka så om ni vill ha tag i så smsa eller ring :)

Pusss hej <33

sommar ?

Kategori: Allmänt

Idag så var jag med mor och syster, först var vi i nälden och besökte vår lägenhet, jätte mysigt tror verkligen att jag kommer kunna trivas bra där trots allt :)
Mitt rum var verkligen skit mysigt, valde rätt tapeter känner jag nu :)

Sen for vi till stan för fia skulle till doktorn, och jag skulle till hm, så det blev ett besök till skola då också, där träffade jag moa och lina har ju inte träffat dom på as länge, så jag tog tillfället och gick dit :)
Sen for vi till skopunkten och där köpte jag två par sommar skor, det var nice :) Puss på denna dag!

Nu så ska jag kolla på kläder på gina som jag eventuellt ska beställa :)

Puss hejj <33

end.

Kategori: Allmänt

Nu är lovet slut...

Fast det har varit ett jätte roligt/mysigt lov :)
Bror har varit här till i fredags, as roligt att träffa dom igen! var så himla länge sen sist!
Sen så har ju Jocke varit här hela lovet, det har  varit så himla underbart! Men nu kommer vi inte att ses på en vecka :( så jävla deppigt.. förstår inte hur man kan sakna någon så mycket.. hur ska jag någonsin kunna leva om jag jämt ska sakna!  det är svårt.. Menmen antar att det är de kärlek handlar om eller hur?

Idag skulle jag iaf ha varit med moa och lina men de sket sig totalt, vilket sög, ville verkligen träffa dom på lovet menmen...

Nu ska jag hitta på nåt


Puss hej <3

finally!..

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen lov! Alltså drömmen verkligen, har längtat som fan :)
Idag äre skärtorsdag vilket jag alltid lyckas tänka som emo'nas nationaldag :P ajaa vem har sagt att det inte är så ? bara för att det inte står med i kalendern så betyder det väl inte att den inte existerar ? 
Hmm något jag kommer fundera på :D
Nej då!

Idag så kommer min kära bror fan vad jag längtat, fan alltså! äntligen så kommer dom!
Det ska iaf bli fett med mys!

Igår så var det världens underbaraste dag på skolan :D vi kollade på film på lektionen och gunilla vår lärare tog med sig det biggaste påskägg ever, det var smockat  med godis, och vi var bara 8 st på lektionen och det innebar ju att mer candy for us ;D Sen till lunch fick vi tacos, alltså hur gott som helst:O trodde inte JB kunde servera god mat :O
Sen på kvällen följde jag med till gården, det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle  bli :D VI spelade mest pingis men det var fett roligt :P vem kunde ana att pingis var så roligt ? :) Ajaa det var en fet härlig dag :))

Sen idag väntar jag på bror :D gaah vad skojj de ska bli :) Och jocke kommer senare ikväll också, vilket ska bli underbart mys :D

Puss på denna vecka <333

En bra dag?

Kategori: Allmänt

Okej idag är de nog en bra dag, känns faktiskt som de!
Hade engelska på förmiddagen och det var rätt nice, gjorde nationella muntligt, och det var ju bra. kommer dock miss två st nu när jag far till umeå, så känns skönt att få ett gjort iaf!
Sen så hade vi matte efter lunch, men var inte så kry att gå på den så jag och lina gick i väg på stan, jag köpte skor och en bag :) fatta vilket flyt jag haft idag :D fast det orkar jag inte skriva här:P för långt och onödigt!
Det är torsdag nu vilket innebär fredag im :D får äntligen träffa älsklingen då! asså han är så jävla saknad, har inte träffat honom sen söndags, var meningen att vi skulle ses nu i onsdags men det sket sig ju totalt! och det har jag ingen lust att prata om..

I helgen ska jag hålla hårt om honom och verkligen visa honom hur mycket jag älskar honom! denna helg ska bli underbar om jag får bestäma!

Idag skulle jag träffat syster såg verkligen iframemot de men sen kom jag ju på att jag har prov i naturkunskap im :( alltså de är så jävla mycket just nu :/ fattar inte hur jag ska hinna med allt detta! det tar på mig att behöva tänka så mycket på mina studier, jag är sjukt lat också, det måste jag ju erkänna. menmen...

Påsk lovet är nära nu längtar som ett as att få träffa bror och dom igen, helt underbart sakanr dom som fan!!


Älskade<3