Vic

Tillbax..

Sådär jah!! Nu är jag tillbaka, har nämligen varit hemma hos mamma och pappa över helgen, vilket betyder att jag har ingen större ork eller lust att sitta vid datorn utan blir mest tid för att umgås :)

På JB går allt kanon, fast måste hitta en praktik tills imorgon egentligen vilket jag inte gjort, men ska iaf på H&M imorgon och höra med dom, så håll tummarna för mig! :)

 

Sen igår såg jag en sånn himla bra film, The blind side, Sandra Bullocks nya film, den var verkligen skit bra och ja se värd som bara den!

 

Back to JB
Jahopp, nu är det officeillt iaf, jag återvänder till John Bauer, det där med att börja om linjen var inte riktigt min grejj tyvärr, får göra det jag verkligen vill göra efter gymnasiet istället :) så idag var ABC gruppen på skolan så jag beställde den synggast student mössan ever ;) Så även fast jag inte är redo för studenten så är det iaf något jag måste göra förr eller senare i mitt liv :)  Men jag får iaf ta studenten med min underbara klass!

Nu så ska jag fixa mat hoppas ni har det bra snyggingar!
otroligt seg dag...
Bläää! Idag har varit en sån här händelselös dag då jag inte orkat göra ett skit i stort sett, tänkte nästan skita i skolan men som tur är var jag duktig och palra mig iväg iaf :) Sen nyss kom jag just in från en spring tur i regnet, härligt värre! Sen har jag tänkt att träffa mina kära vänner men är så uppe i flytten, flyttar ju som satg redan nästa vecka så har lite att göra tills dess :) LÄNGTAR!! Men det blir tyvärr inge shopping när jag nu kommer leva som en fattig student :( buhu!

Sen innan jag går tänkte jag bara kolla med er vad ni tycker om skepparkavajen? Det är mycket snack nu om alla ytterplaggs trender i höst men ja jag gillar detta ytterplagg iaf, men kanske gillar jag trenchcoatchen bättre, vad säger ni?