Vic

tick tack tick tack
Klockorna omställda, och det gör mig lika förvirrad varje jäkla gång... Vilket dåligt påhitt!!! Kollar på klockan och den visar halv elva kvällstid, och de är tok för tidigt att sova, då jag kommer vakna 7 imorgon.. men egentligen är den halv tolv vilket är en helt perfekt sov tid... BLÄ!!!! Aja antar att de är så här de måste se ut för att inte fucka ur med systemet!! Låt gå, jag får sysselsätta mig på något vis eller så! Gårdagen spenderades ensam hemma med ett varmt bad o tända ljus, samt en massa massa supernatrual avsnitt, o en del skit med grannar... Och såklart hade jag sällskap av bästa stora syster och hennes kille, så ja de blev en perfekt dag! Blev inget med ruffriders på marite, vilket jag är glad över, då jag var så trött efter inflyttningsfesten. Men kom till underfund med att krogen osv inte alls är nå roligt längre.. Behöver man verkligen dricka för att ha kul? Att bara spendera fredagen med fulla människor nykter insåg att då måste man vara full för att palla trycket, men jag tänker annars? Borde väl finnas tusen aktiviteter som inte innebär alkohol som man kan pröva på? Ja jag tänker iaf vara öppen för dom förslagen. Nästa vecka är de halloween, ser jag inte framemot, har inga planer alls,  men ja de lär dyka upp något som varje år :) Nä nu ska jag glutta på mer hart of dixie innan läggdags!!! 
 
 
regnregnregn tjalalalalalala
skit väääääder!!!
Jadu nu har det inte hänt så mycket sen sist! jag har gått o blivit brun hårig, vilket jag trivs så mycket bättre i på hösten/vintern. Jag har mestadels umgåtts med Sandra, men fick även träffa en mycket saknad Emelie igår. Varit på stan och bränt tok för mycket pengar, sedan internet handlat för tok mycket pengar, så jag jag antar att denna månad erbjuder vatten och bröd eller ja bröd har jag nog inte ens råd med, så får bli vatten serverat med vatten kanske :) Idag hängde jag med Sandra, vi tog en tur upp på Ivars bil och där provkörde vi en sjuuukt snygg BMW, och i med det bidrog vi med 100 kr till barncancer, och jag uppmanar verkligen alla med körkort att göra detsamma, för bara på 1,5 månader har dom fått in över 1 miljon kr till detta! Hur fint är inte det liksom? Aaa fan ut o kör med er!!! Sedan köpte vi biljett till Ruffriders på lördag, så de ska bli kul att få se en frän skoter film och sedan festa på marite! Då jag varit nykter i 10 veckor nu så fortsätter jag så, de funkar jättebra, men vissa dagar saknar man det där lugnet man får av alkoholen, man har som så kul och man kan bara släppa all skit för kvällen! Men jag kör på nykterhet så länge jag kan :) Så stolt över mig själv är jag kan jag lova!!! Imorgon ska jag på inflyttningsfest, vilket kommer bli super roligt! Denna helg har verkligen en massa att erbjuda, och det tycker jag är fantastiskt! Är tok för rastlös för lugna helger eftersom mina veckor ser så ut hela tiden!! Nej nu blir det supernatrual och sen sängen :) 
 
 
 
Jag saknar dig var dag som passerar
fight fight fight
Vilken underbar helg detta blev iaf!,åkte hem till mattmar i fredags där nästan hela familjen var samlad, vilken lycka! men att lämna alla idag gjorde mig tårögd.. lika jävla jobbigt varje gång att lämna alla :( HATAR att min familj inte bor här i jämtland, men ja i december blir de en lång tripp ner dit o myser med Fias nyfödda lilla bebis! som jag längtar! Annars var det ju dop i helgen, och det var så fruktansvärt fint så man blev ju rörd tamigfan! Så ja denna helg har verkligen varit upp och ner.. Hade deep talk med mamma, om hur dåligt allt bara är just nu.. Så less på all positivitet, orkar inte längre vara positiv nå mer.. Orkar inte spela denna roll något mer jag är så oerhört less att spela någon jag inte är bara för att bevisa att jag är så mycket starkare än vad jag egentligen är.. Jag inbillar mig att folk förväntar sig så jäkla mycket utav mig när faktum är att det är jag som förväntar mig för mycket utav mig själv.. Jag måste förstå att det är bara en månad sedan jag opererade mig jag måste förstå att jag inte kan vara världens lyckligaste just nu, jag har gått igenom något så fruktansvärt stort att det är okej att må skit! Men jag är less på dessa ständiga tårar less på att inte orka less på att känns mig så jävla vilsen, så ja jag måste bara få låta mig själv må så här ett tag tills jag orkar pallra mig upp från botten igen, det kommer ta tid o kraft men då får det göra de för jag har så mycket kvar att ge. Vilket jag förstått att människor inte förstår hos mig är att oavsett att min läkare sagt att jag förmodligen är tumör fri, så ser inte jag de.. jag har varit sjuk i över 5 år, detta blev mitt liv detta tog över mig totalt, så som jag har kämpat mig igenom de här varenda dag kan ingen någonsin förstå som inte varit med om liknande, så vad jag förstått efter ha pratat med folk som haft hjärntumör för över 10 år sedan och blev friskförklarad för många många år sedan, så än idag känner sig dessa fortfarande sjuka och jag vill inte säga att mitt liv kommer vara så om tio år, men jag kommer alltid ha denna ständiga oro att skiten ska komma tillbaka, det är en spärr som ej kan försvinna, så jag vill inte prata om hur frisk jag är nu eller vad stark jag är, för oavsett alla dessa fina komplimanger så är det absolut inget jag tar åt mig utav.. I min värld är jag fortfarande sjuk, detta blev min värld och jag är rädd att här kommer jag stanna ett tag. Så med tårar i mina ögon och ångest i min själ måste jag bara säga att låt mig sörja låt mig gråta och framför allt låt mig ta all tid i världen på mig att komma upp på fötterna igen, inget tjat eller positivt ivärlden från er kommer kunna hjälpa en trasig människa som jag! Jag vill även tillägga att jag älskar er alla, men detta är en resa jag endast kan fixa på egen hand, men med er bakom mig beredd på att fånga mig uppskattar jag något så jävla mycket! Jag älskar er alla något så mycket <3
 
 
En trasig själ som försöker hinna med livet