Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

you're pathetic

Kategori: Allmänt

Ibland blir inget som man vill, hatar att människor inte gör annat än att snacka skit åh i slutändan inte står för dessa sårande ord.. Aldrig har jag blivit så arg åh sårad på samma gång! Men du förstörde inte hela min helg för det! Helgen var suverän men kommer dock inte ihåg så mkt haha... Aja roligt var det säkert iaf! ;) Ikväll är jag med mys tjejerna sandra åh lina, just nu sitter vi med vin i handen och ska strax bege oss vidare till Cuprum. Hur mysigt som helst, vare länge sen det bara var vi tre, snacka om guld kväll :)Så nu försvinner jag ett tag till.
You just makes me stronger, and I will always be grateful for that

I hoped for one second that you were different..

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på jobbet, känner att jag har jobbat för lite för att känna att jag klarar detta! Slutar nio ikväll sen upp halv sex imorgon för att ännu en gång jobba, bara 14 timmar i sträck imorgon det är väl inget.. Huvva kommer att vara död men de e fan fint att få känna sig lite levande för en gångs skull! Sedan ännu en jobbar kväll på lördag, fina cash. Annars har det inte hänt så jädra mkt på senaste, igår var vi ut för att fira fina Fia på hennes 20 års dag, stor flicka nu, blev en nykter kväll för mig åh emelie igår, underbart! Sen på lördag blire brak fest för henne, längtar som en tok. Har inte förtärt alkohol på snart 2 veckor så det har jag gjort mig förtjänt utav... Haha. Men just nu längtar jag bara till vecka 10 då hela familjen är samlad hemma i mattmar igen, hur mys! Nej nu är rasten slut bara att fortsätta kämpa sig igenom detta :)


You must be great when your copied, try it!

I wish that i could say that i'm living the dream

Kategori: Allmänt

Jag lever, jag jobbar, jag gör allt annat  oviktigt!
Men tillgång till internet är en stor brist, min mobil har lagt av har inga nummer, känner mig helt gömd under en sten! Men hey ser allt positivt på något underligt sätt. Så ja jag antar att detta var allt från mig, ville bara visa världen att jag glider åh lider. Nu önskade jag att sängen vänta men så är inte fallet, nu ska jag åh emelie sitta barnvakt! Justne jag är tillbaka i stan ganska skönt men längtar tillbaka till Trosa"
Im a live and awake

trosa&kalsong

Kategori: Allmänt

Haft den mest händelserika veckan på länge måste jag ju faktiskt säga! Kan ju börja men i onsdags då planerade jag in en spontan resa till trosa, sagt åh gjort i fredags så åkte jag dit då, men det kanske var den värsta resan i mitt liv, tåget från östersund var då inställt pga kylan så gatt ta bussen till sundsvall där de inte gick heller så hade ju verkligen inte turen på min sida så tog bussen till sthlm, under bussresan så hamnade vi bakom olycka efter olycka så det tog 12 timmar från östersund till sthlm för mig, plus tre timmar att ta sig från sthlm till trosa, jag var helt färdig, plus att min mobil hade lagt av efter halva resan så jag hade lite smått panik i ensamheten! Ja fy fan vilken resa det där blev... Men nu är jag här åh jag har haft de väldans bra här, med lite fest, lite mys åh dock massa svull! Åker hem igen på Torsdag längtar inte...


If it doesn't kill you, it will make you stronger