Vic

hemma
Tänkta bara säga att nu ligger jag i lägenheten och de känns såååååååååå här bra! älskar det! sjukt mysigt fast så litet, här kommer jag stor trivas! Fast är mörkrädd så de kan bli ett problem men då får jag biffa upp mig och möta skräcken :D haha nej nu ska jag fixa lite mer här hemma inte för att det finns något att göra men är uttråkad och trött!

Hörs sen juuu
bättre vecka

Dessa dagar har varit sjuk bra asså! så jag är lagomt glad och nöjd! Igår så fick jag ju reda på att jag får flytta in i lägenhetn 5 dagar tidigare, det var ju de  bästa liksom blev sjukt nöjd, så idag hämtade jag nycklarna och imorn flyttar jag in i mitt nya hem!! gaaaah så happy för de! Sen så en annan sjukt bra sak var att förr förra fredagen glömde jag mina nya skor kvar på bussen och aj de sved, eftersom dom var dyra och ny köpta i sthlm! så jag deppade sjukt över de, men sen så föreslog mami att vi kunde åka upp till stadsbussarna och kolla om dom kanske fanns där och jaaaaa  de gjorde dom :D fantstiskt!

Annars packar jag nu bara för fullt galet mycket kläder har jag tydligen.. hur de nu ska få plats i den lilla lägenheten får bli ett mysterium! men kan bli bra!!

Nej nu ska jag kolla på eva och adam tönt som jag e!

Tunnbrödfixarna UF
Taggar årets UF mässa sten hårt! imorn blir slit och försäljning till tusen! Kommer bli roligt men en sjukt jobbig dag. Våra rullrån är inte att leka med asså! Vi ses där hoppas jag, nu blire film för min del detta fungerar inte!

Pussssss <3