Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

life can't get any better at the moment

Kategori: Allmänt

God jul alla underbara!
Har verkligen haft en kanon jul, med skoter åk därav blev man skjussad av en 4 årig liten pojk! Läskigt men fantastiskt roligt! Sedan hare blivt fika mys, kalle anka och ett fett julbord! Sedan blev det julklapps öppning åh wille blev rädd men ändå över exalterad när tomten kom, jäkla gull unge! vill aldrig att dom ska åka hem, mår aldrig så bra som jag gör när hela familjen e samlad. Ljuvligt. Nej nu ska vi ut åh julmysa med hästarna åh dricka lite glögg!

Don't even remember being this happy!

Om du inte kan ändra omgivningen så kanske de är dags att ändra dig själv

Kategori: Allmänt

Måste säga att igår blev verkligen en kanon bra kväll, eller ja iaf utav det jag kommer ihåg! Började som sagt på Cuprum, snacka om ett sjukt mysigt häng. dit borde jag gå oftare. Sedan bar det av mot larrys vilket inte alls var lika fint, så vi drog på news som sög ännu mer men tillslut hamnade vi på solo åh det var då det verkligen blev riktigt skojjsigt! Tror vi alla blev lite väl fulla i slutändan, men efter gårdagen åh alla dagar innan så behövde jag verkligen denna kväll, bara skratta åh har fruktansvärt roligt men underbara vänner! Speciellt då vi ängde på Cuprum då var vi nästan hela klassen, åh jag kommer sakna att hänga med dessa idioter dagligen, kommer bli tomt men jag har haft det så förbannat skojj! Nej nu borde jag jobba vidare vilket jag absolut inte var pepp på, men cash is king aight? vilket betyder att jag jobbar i morn till nio åh... opepp tjej ohja! Vill ju bara hem till min underbara familj åh mysa då dom kmr imorgon eftermiddag! Jaja det blir som de blir!


Fight the pain with a sugar rush!

misstag är något jag blivit expert av..

Kategori: Allmänt

Sådär jah! Nu sitter jag hos sandra åh dricker lite cider åh lyssnar på finfin musik. Bättre kväll! Idag vare näst sista veckan på skolan, vilket betyder att imorgon är skolan slut, vilket känns trist eftersom vi är den bästa klassen ever, men jag hoppas verkligen att vi fortsätter hänga såklart! Annars för övrigt har min dag verkligen varit upp och ner, finns inga ord som kan beskriva kännslan dessvärre.. Hoppas verkligen att den slutar bättre verkligen! Planernar ligger att nåra från klassen åh nåra utomstående ska dra på cuprum åh dricka lite öl åh sen blire väl larrys senare! Behöver denna kväll nu innan julen så äre bara. Jag ääääälsakr mina tjejer mest tackar dom för att dom är just nu dom enda som får mig att skratta! Sen är mina älskade syster tillbaka från china vilket är totally amazing!
Nej nu ska jag dricka vidare hörs när vi hörs!
thoughts and just bad thoughts!

just my self to blame this time my mistakes my bad..

Kategori: Allmänt

Sådär ja, det var ett tag sen sist ja, har med andra ord bott i min systers lägenhet på frösön vilket innebär att jag inte haft tillgång till nån dator förns nu. Sitter då alltså hemma hos emelie, har jobbat sen 07 00 till 21 00 idag är helt död så nu väntas sängen! En kort sammanfattning av min vecka är då bara att jag har haft Emelie som sambo hela veckan vilket resulterade soffläge åh sex and the city maraton typ varje dag..haha duttigt av oss! Sedan så i fredags var vi ut men det sög totlat kändes som allt bara var kaos åh många blandade känslor.. Men endast mig själv att skylla tyvärr! I lördags så hängde jag med sandra åh lina ett tag medan sandra gaddade sig blev jättefint, sedan på kvällen blev de max käk åh fint häng med Kajsa tills jag var tvungen att dra hem att sova som den tråkig jag är, men har man jobb så kanske de är viktigare! Idag äre bara 6 dagar kvar till jul åh jag är noll julkänslor och huur opepp påt som helst, jaja får träffa min fin fina familj så de är väl inprincip bara det jag ser framemot. Ja men ja vi hörs när vi hörs.
I wish that I done things differently

let it snow let it snow

Kategori: Allmänt

Söndag idag rå, imorn åker jag tillbaka till östersund åh pluggar vidare trots förklyningen, jag kämpar sliter svettas!
Har iaf haft en toppen helg med kära syster, 50 års klaset var jätte trevligt synd bara att man var sjuk åh trött så orkade knappt röra mig. Idag har vi inte gjort så himelans mkt, var nyss hos tommie åh myste lite granna det är så trevligt att komma hem åh träffa vänner som man inte sett på ja tusen år? Som sagt har jag ju ingen lägenhet längre så blir till åh bo i syrrans denna vecka eftersom jag måste ta mig till skolan osv, går ju liksom inga bussar från mörsil som passar dessa härliga tider som man börjar hela 7 på morgonen fint de! Nej nu ska jag avra ltie social med familjen innan ena drar tillbaka till trosa imöra!
my heart is cold as the winter outside my window

jag saknar det som inte finns

Kategori: Allmänt

Hade en fantastisk kväll igår med syster åh pappa, skratt tills tårarna rann, how wonderful! Men på ett sätt känns det som att något verkligen fattas i mitt liv, fatatr inte hur jag ens kan känna så men tanke på att jag verkligen har den bästa familjen och de bästa vännerna, lägenhet, jobb, skola så ja egentligen vad mer kan jag behöva? Jaja ibland är saker och ting allt för komplicerade så ingen mening att gå djupare in i det! Ikväll äre som sagt 50 års kalas vilket jag faktiskt inte just nu ser framemot alls, med tanke på att jag gått åh blivit duuunder sjuk.. Blääää.. Så försöker kurera mig så gott det går men misslyckas bara, så vi får se hur denna kväll slutar! Nu borde jag leta efter alla min utkläddnings kläder med tanke på att alla mina saker är en enda röra så kommer det förmodlige nta sin lilla tid.. denna dag är korv!
känner du lyckan genom sorgen jag har inget mer än mina tankar

my heart's a stereo it beats fo u so listening close

Kategori: Allmänt

Ur packad åh klar! Finally vad skönt det känns, på ett sätt har jag verkligen trivts på prästgatan men man blir lejj på alla dessa andrahanskontrakt man endast haft! Så nu jäklar flyttar jag till Skönön åh bara bor där tills jag inte vill nå mer! Jaja, återigen hemma i Mattmar, äckel snön är för mkt helt enkelt!  Ska strax fara åh hämta syster i järpen kommer bli göööör underbart! Känns som en evighet sen jag träffade henne. Haha jag om någon är bäst på att blogga osammanhängande texter... Nej lyssna på Sail lite granna innan vi drar
Everyone makes their own decisions, sometimes really bad ones..

pippi longstocking, and everything else between

Kategori: Allmänt

Okej nu äre klart på 50 års kalaset ska jag klä ut mig till Pippi långstrump, dålig fanatsi oh yes indeed! Men hur som haver blire nog kalas fint. Trots allt går jag bara för att få träffa min underbara syster vilket jag verkligen saknar huuur mkt som helst! Annars för övrigt idag har jag handlat julklappar vilket gick ganska kasst, inte att jag inte köpte klart allt men haha allt gick inte riktigt som jag och Lina ville... Sedan vare meningen att jag skulle börja packa men resulterade att jag for till Schill på film kväll ist... Hmm 1-0 till mig eller? Jaja har hela dagen framför mig imorgon efter återigen ett fint besök på sjukan. Men typiskt att man e så duttig att skjuta allt till sista sekunden, men vad gör det om hundra år? Borde dock verkligen sova nu fast först nåra avsnitt utav big bang, justne såg sista GG avsnittet idag åh det slutade värdelöst hur hade dom tänkt där? Ska jag behöva vänta tes 16 januari nu bara för att det är jul... Hmm ikke okej!

 


I really miss u a lot right now, sometimes I wish u could just hold me tight..

what are words if you really don't mean them when you say them?

Kategori: Allmänt

Idag åker jag tillbaka till stan, det blev tidigare än planerat eftersom imorn ska jag till sjukan och jag måste verkligen packa ihop lägenheten, för att på fredag lämnar jag härliga Prästgatan för gott! Har snart bott där i ett år men vem orkar leva på andrahands lägenheter? Huvva e så tacksam att mammsen fixade en lägenhet åt mig på fina frösön! För övrigt ikv så vet jag inte om det blir filmmys eller ej, det återstår att se, orkar verkligen inte med nåra fler utgångar på ett bra tag nu känner jag! För sedan i helgen kommer underbara syster hem åh då blire 50 års kalas för Mattes pappa! Tydligen ska mna vara utklädd? Huvva finns inget värre än att behöva klä ut sig!
Annars hare vair jätte skönt att komma hem lite, bli ompysslad, äta vanlig mat plus bara vara, behövde verkligen komma bort från stan lite, känner att jag inte hinner med att andas ut ordentligt där! Så det var gött att komma hem!
Don't say goodbye don't say it's over

Petra älskling!!

Kategori: Allmänt

Hej älskade syster vad förvånad jag blir att du skriver här på bloggen!
Men mest av allt blir jag förvånad över det du skriver... Alla vi från familjen har försökt maila dig och varit hur oroliga som helst över att vi inte fått något svar.. Vi har till och med tänkt ringa ditt jobb! Aldrig skulle vi väl glömma dig! Vi alla saknar dig huuuur mkt som helst och verkligen hoppas att du har det bra i Kina! Du får försöka maila till mamma stall.eroos@telia.com och berätta hur du har det för senast igår pratade jag med pappa åh han berättade att han kollat mailen dagligen men inte fått nåt svar, knepgit värre de där! Hur som helst så saknar jag ihjäl dig känns konstigt att du är i Kina åh inte här hemma. Men inte allt för länge kvar tills du kommer hem! Längtar som en tok! Hoppas du har det bra där och kineserna är snälla emot dig, slit inte ihjäl dig bara vi vill ha hem en frisk åh fin Petra, precis den du var när du for :)

Pusss älskar dig massor fin fina syster <3

3 år senare

Kategori: Allmänt

Var visst ett tag sedan jag skrev sist! Men orden har inte funnits eller orken för den delen! Hastigt igår kväll bestämde jag mig för att denna vecka lägga livet på hyllan åh fara hem till mattmar en vecka! Jag behöver verkligen ladda om batterierna, få andas ut lite. Ska även hjälpa mor med julbak vilket jag inte kunnat vara med på, på hur länge sen som helst!
Idag är än sån här fin ful dag som man gärna inte vill göra sig påmind av, för exakt 3 år sedan hände det något som har förändrat hela mitt liv, förändrat vem jag är förändrat min syn på livet, det var något stort som hände men def inte något av ett bra syfte, det var något som man bara läste om något som man såg andra i omgivningen råka ut för men aldrig trodde man att det skulle hända en själv, men på ett och annat sätt så kämpar man även fast det har varit svårt väldigt svårt, men efter 3 stora besök senare 3 år senare sitter jag här och nästan kan säga att detta är över nu, mina förhopningar om att tala positivt om detta finns knappt, men jag vet att de kmr!! För jag tog mig igenom detta med tack vara familjen vännerna åh på den tiden en förbannat bra kille!


allting kommer bli bra tillslut du ska se att allting ordnar sig