Vic

life can't get any better at the moment
God jul alla underbara!
Har verkligen haft en kanon jul, med skoter åk därav blev man skjussad av en 4 årig liten pojk! Läskigt men fantastiskt roligt! Sedan hare blivt fika mys, kalle anka och ett fett julbord! Sedan blev det julklapps öppning åh wille blev rädd men ändå över exalterad när tomten kom, jäkla gull unge! vill aldrig att dom ska åka hem, mår aldrig så bra som jag gör när hela familjen e samlad. Ljuvligt. Nej nu ska vi ut åh julmysa med hästarna åh dricka lite glögg!

Don't even remember being this happy!
Om du inte kan ändra omgivningen så kanske de är dags att ändra dig själv

Måste säga att igår blev verkligen en kanon bra kväll, eller ja iaf utav det jag kommer ihåg! Började som sagt på Cuprum, snacka om ett sjukt mysigt häng. dit borde jag gå oftare. Sedan bar det av mot larrys vilket inte alls var lika fint, så vi drog på news som sög ännu mer men tillslut hamnade vi på solo åh det var då det verkligen blev riktigt skojjsigt! Tror vi alla blev lite väl fulla i slutändan, men efter gårdagen åh alla dagar innan så behövde jag verkligen denna kväll, bara skratta åh har fruktansvärt roligt men underbara vänner! Speciellt då vi ängde på Cuprum då var vi nästan hela klassen, åh jag kommer sakna att hänga med dessa idioter dagligen, kommer bli tomt men jag har haft det så förbannat skojj! Nej nu borde jag jobba vidare vilket jag absolut inte var pepp på, men cash is king aight? vilket betyder att jag jobbar i morn till nio åh... opepp tjej ohja! Vill ju bara hem till min underbara familj åh mysa då dom kmr imorgon eftermiddag! Jaja det blir som de blir!


Fight the pain with a sugar rush!

misstag är något jag blivit expert av..
Sådär jah! Nu sitter jag hos sandra åh dricker lite cider åh lyssnar på finfin musik. Bättre kväll! Idag vare näst sista veckan på skolan, vilket betyder att imorgon är skolan slut, vilket känns trist eftersom vi är den bästa klassen ever, men jag hoppas verkligen att vi fortsätter hänga såklart! Annars för övrigt har min dag verkligen varit upp och ner, finns inga ord som kan beskriva kännslan dessvärre.. Hoppas verkligen att den slutar bättre verkligen! Planernar ligger att nåra från klassen åh nåra utomstående ska dra på cuprum åh dricka lite öl åh sen blire väl larrys senare! Behöver denna kväll nu innan julen så äre bara. Jag ääääälsakr mina tjejer mest tackar dom för att dom är just nu dom enda som får mig att skratta! Sen är mina älskade syster tillbaka från china vilket är totally amazing!
Nej nu ska jag dricka vidare hörs när vi hörs!
thoughts and just bad thoughts!