Vic

Sunday
Jahopp ännu en helg snart över, men den har varit perfekt, men tiden hade gärna fått stå stilla. Helgen har spenderats med min kära, i fredags var den någon fest i Lit men band spelning och öl drickning ute i kylan, lit är kanske inte så jäkla tokigt trotsallt, har det alltid så himla bra där. Lördagen blev lugn och skön, tog en vända på stan för att hitta kläder åt Jocke till Therese bröllop näst nästa helg, fy fan vad mysigt det ska bli att se min allra första vän gifta sig, vilken känsla alltså. Kvällen fortstatte med lite bil åkning runt för att se massa fina ställen lit har att erbjuda, de är verklige vackert där ute, avrundade denna helg med med min favorit film Hurricane. Idag har jag varit och gymmat, blev otroligt nog 5 gympass denna vecka så jag är så otroligt nöjd över det. Sedan drog jag bort till Lina och Hamp, eftersom Hamp fyller hela 23 år idag, käka lite go fika o surrade på en stund. Nu sitter jag bara här hemma o myser på lite. Så med andra ord blev detta en helt underbart bra helg som många andra ggr. 
Nej nu ska jag slå på lite serier och bara mysa ner mig i soffan innan karln kommer in. Hoppas ni alla har haft en lika bra helg som mig :) 
 
Grillmiddagen igår! MUMS.
 
När livet inte blir så mycket bättre
Alltså vilket underbart driv jag har just nu! Vågen går uppåt på grund av att jag entligen börjar bygga muskler och forma min kropp. Aldrig mått bättre med mig själv, o om jag fortsätter som jag gör nu kommer jag ha drömkroppen min inom kort. Vem sa att man måste bli fet bara för att man skaffar ett förhållande? ;) Jag tänker då gå åt det andra hållet jag. Men lättsamt är det när killen med tränar och tänker på hälsan, så godis o strunt går bort helt. Ja nu går allt som på räls och jag älskar det verkligen. Kom just hem från Lina och Hampus, varit där och surrat samt intagit kaffe. Innan det vaknade jag en tok bra tid idag, så käkade en ordentlig ägg o bacon frulle innan jag drog iväg och gymmade, denna gång fokuserade jag på alla muskel grupper, körde drygt två pass på varje muskel, så imorgon lär jag vara hyffsat öm i kroppen, men hur underbart är inte det? Karl min är på afterwork idag men jag tänkte åka till honom iaf senare ikväll o mysa på. Annars så är helgen rätt oplanerad men det brukar alltid dyka upp massa roligheter iaf. Så nu tar jag helg och ska laga någon god fredags middag i min ensamhet. Det är inte tokigt de inte. Ha en trevlig helg allesammans, så hörs vi snart!! 
 
Lite motivations bilder att ramla tillbaka till i framtiden. 
 
Börjar äntligen få en rumpa, ist för den tok platta jag hade innan!! 
 
Vart tog tiden vägen?
Alltså jag hinner verkligen inte med alls, vart tar veckorna vägen egentligen? Idag är det redan torsdag, hur gick det till? Ah sjukt frustrerande är det iaf, känns inte bra alls, för nu är det endast 19 dagar kvar jag får med min pojke innan han drar, det känns inte så jäkla rockigt.. Men som tur är har jag massor av saker inplanert då han är borta så jag hoppas verkligen att veckorna då går lika fort som dom tycks göra nu.. Annars då, har so far fått till 3 gympass denna vecka, snart betat av varenda muskel, men börjar bli förkyld så vet inte om jag kan gymma så mycket mer, borde fokusera på att bli frisk ist för att slita sönder mig. Men abstinensen är enorm så det är svårt att hålla sig borta, men ja idag drog jag av ett grymt benpass, så det lär kännas i mina stackars ben imorgon. Underbarare känsla!! Idag ska jag hänga med syster hade jag tänkt, vi ska käka och så ihop, saknat att umgås med henne så det ska bli fantastiskt. Helgen är än så länge ganska oplanerad men bryter inte sjukan ut så kanske man gör något skoj iaf, eventuellt svamp plock på söndag, det vore super roligt. Och gott framförallt ;) 
Nej nu må jag slänga mig i duschen och göra mig i ordning. På återseende mina kära.