Vic

wake me up when its all over
Midsommar är över för snart en vecka sen, och den kan jag endast sumera med helt jävla galen! Haha, men fy vad roligt de var. Frödjholmen två dagars blev det, men ack så roligt de blev, med en massa underbar folk från obyggden! Kunde ej haft de bättre :) Sedan i onsdags så kände jag att jag helt enkelt var tvungen att bege mig från staden ett tag, kände att nu behöver jag ett break från livet där hemma, så spontant bokade jag en resa ner till Trosa, så just nu i skrivande stund ligger jag i min systers lägenhet och bara mår. Idag följde jag med Fia till barnmorskan och där fick jag ta del av hennes lilla flickas hjärtslag, vilket moment alltså! Ska bli så oerhört fantastiskt att äntligen få bli moster :) Sen imorgon får jag äntligen träffa min brorson Wictor, vilket jag längtat efter så otroligt mycket. Ja de var verkligen värt att åka hit känner jag. Behöver verkligen varva ner och andas ut, känner att de kann vara lättare att bearbeta ett par känslor här nere, de är ju trotsallt min familj, så dom ska nog få lite ordning i skallen på mig :) Nej nu blir det sömn så man orkar med allt som händer imorgon.
 
I will be stronger now when im with you
the way it is
Haft en toppen helg med underbara människor. Fredagen spenderades i Btown där hängde jag med Moa o Pehr, vi gjorde inget speciellt alls, lagade god middag samt gofika och lirade en massa kort, vilket jag självfallet vann mestadels på ;) Haha. Lördagen blev allt annat än lugn, firade min fina Emelie som snart fyller år, fick fira henne några dagar tidigare då hon drar till sundsvall i 1000 år... Dumma unge! I vilket fall som helst var det riktigt roligt, massa massa överflöd med tårta och även ett litet intag utav alkohol. Avslutade kvällen med en liten krogen sväng, vilket inte alls var lika roligt. Känner att krogen inte längre är min grej, har sällan roligt där numera, måste erkänna att förfesterna är de som är roligt med dessa kvällar :) Idag har inte mycket hänt, tagit de ko lugnt, tills sandra kom hit och bjöd mig på go fika, fruktansvärt mysigt! Nu väntas sängen, och fan vad jag peppap midsommar, hoppas verkligen att det blir så bra som jag känner på mig :)
En fin bild på mig o mina favoriter <3Sleep tight
Lalallalallalal

Bloggen laggar och jag orkar inte skriva om förra skiten, men bjuder på en fin sommar bild! Så hoppas ni har det fint så höra vi snart! Kyss o smek ❤