Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

Ett sista farväl

Kategori:

Sitter just nu i en kaosartad lägenhet. Rena rama bombnedslaget här hemma. Men imorgon smäller det, då är det dags att ta farväl av slåttervägen och hallå Brunflo. Känns fantastiskt bra gör det. Kommer dock sakna min fina granne Martin, men tur vi kan hälsa på varann när vi vill ändå :) Så idag har jag alltså städat o stökat på och packat hela långa dagen lång, avslutade det hela med en lång promenad längs sjön, vilket var så välbehövligt efter denna dag. Så jag är ordentligt laddad till imorgon när the D day är kommen. Kommer få så otroligt mycket fin hjälp av underbara människor! Otroligt tacksam över dom!! Så förhoppningsvis går det fort imorgon. Tjohooo känns så förbannat bra det här! Tänka sig att dagen äntligen kom. Nu flyttar jag med till bruppan o blir en del av gänget. Haha.. 

Tjohoo

Kategori:

Onsdag idag då! Och jag trivs bara mer och mer på mitt nya jobb. Även fast jag bara arbetstränar o gör allt jobb gratis i utbyte med att jag får lära mig o komma in i jobbet igen så klart. Så det är så otroligt värt det. Känns så sjukt bra där. Längesen jag kände att jag passa in på ett arbete så bra som jag gör nu. Så ska bli en oerhört rolig sommar. Men då kommer jag jobba jobba såklart :) 
Börjat packa ihop lägenheten rejält nu, är ju mindre än en vecka till flytt, det känns med så förbannat bra! Allt rullar på bra just nu. Absolut en del bumps in the ride men inget som jag för tillfället just nu inte kan klara av. Har jag tagit mig så här långt tänker jag då inte ge upp inte!! 
Vädret har varit så där på slutet, men lyckats tagit mig ut på några långa o härliga promenader längs sjön. Men idag tittade solen fram så det blev en fantastiks dag i solen. Så hoppas på mer såna här dagar så man kan få njuta av solen och allt därtill. Nej nu ska jag bädda ner mig o spela lite the Sims innan läggdags, tidig morgon imorgon med jobb o sen hem o packa ännu mera. Tjohooo som jag längtar 😁
Lite bilder på va jag mer gjort på slutet. Party i fredags o grillkväll ute hos syrran i lördags! 

Work work work

Kategori:

Ja idag jobbar jag sista passet denna vecka. Och hur ska jag summera den? Alltså, som jag trivs att arbeta inom äldre igen. Det är så otroligt givande och samtidigt väldigt roligt. Tror jag kommer trivas riktigt bra där i sommar. Så en sommar med jobb inom hemtjänsten ser jag verkligen framemot. Och att flytta till lägenhetshuset brevid jobbet kommer bli otroligt skönt. Slippa ta bilen till o från jobbet. Dock skulle jag behöva investera i en cykel känner jag. Flytten då? Nja jag har börjat lite smått med att packa ihop. Men det går trögt än så länge. Men i helgen är jag ledig o planlös så lär bli att man sätter igång o packar hela helgen. Det är mitt mål iaf :) 
Ikväll har Martin inflyttningsfest, bara så där ett halvår försent... Men ska dit o kolla läget iaf efter jobbet. Men slutar åtta så lär vara relativt trött ikväll. Så blir nog inge sent för mig iaf. Nej nu ska jag käka någon lunch o fixa mig inför jobbet. Så på återseende.

En kväll vid sjön med Martin igår! 
Älskar dessa soliga kvällar 

Woop woop

Kategori:

Inte min grej det här till och från. Men ibland må man ju ge det en chans o blogga lite! Kan inte påstå att de hänt så där jätte mycket. Eller jo en del har hänt.  Förra helgen var jag med syster o alli över helgen. Riktigt mysigt att få vara med dom, vara barnvakt åt Lill tjejen o middag hos farmor! Sedan var det åter en ny vecka i staden, om knappt två veckor flyttar jag till Brunflo, som jag längtar alltså!! Och inte nog med det, så ska jag börja arbetsträna på hemtjänsten i Brunflo, och om jag trivs och dom med mig så har jag förhoppningsvis sommar jobb där 50% i sommar. Det vore så otroligt underbart om de gick vägen. För att få jobba igen skulle förändra hela mitt liv. Så håller tummarna för att jag spenderar denna sommar med jobb :) annars då? Jag har varit på bal tillsammans med en vän. Det var otroligt trevligt att få klä upp sig o käka gott. Igår käkade jag grillat med vänner och tog något glas vin. Sen var det tidig hemgång. Skönt de idag o vakna upp pigg o fräsch. Idag ska jag vara chaufför till syster o Mathias, och sen svulla framför mello med Martin! Kul kul. Lugn o skön helg med andra ord. 

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt

Kategori:

Oj vad ska jag skriva om det här! Krunegård, min kära.. Aldrig har du gjort mig besviken innan, och inte denna gång gjorde du det heller. Detta var så otroligt mycket över förväntan, din röst höll höga fina toner under hela konserten. Din röst var något magisk, hela kvällen var magi. Gåshud och tårögda ögon, kunde knappt tro att det var samma person som stod på scenen som han jag såg på yran i somras. Vet inte om du växt eller om du gav oss allt efter dina 36 spelningar. Lyckorus deluxe, och de bästa sällskapet hade jag att dela denna spektakulära kväll med. Den absolut bästa kväll jag haft på länge. Nu längtar jag tills Kent i höst. Har en känsla att där kommer det med skrika om gåshud o tårar.