Vic

Jag vill jag vill jag vill
Gick just tillbaka till mina första blogg inlägg och där har jag skrivit att jag jätte gärna vill byta linje till design och min tanke blev då va fan bytta jag inte direkt då jag väl funderade på det?
Haha ironi, då ville jag inte gå om ett år men nu blir det två år istället, haha aja jag tror absolut att det kommer att vara värt det, för det finns inge roligare än att desgina :) Längtar mycket tills min klänning blir klar! Den borde ha varit klar för länge sen känner jag men ja jag har alla mina sy saker i Stugun och vi är sällan där så därför blir den aldrig klar :(

Rain over me

Uscha! Idag har varit en sån här lat dag då jag verkligen inte har velat göra annat än att glo på tv, men det är okej en dag som denna.. Skit väder! Och just det här skit vädret gör så att jag inte kan kolla på tv eftersom det stör parabolen eller vad det nu heter.. Och sen har jag lessnat på sims så nu finns det inget alls att göra!! 
Kanske ska dra ut och träna då istället! nej just de det spöregnar utomhus!

Bild tagen av mig själv för typ tusen år sen.

Over and out.


åska..

Uscha vaknade imorse av att det smal till som fan.. blev livrädd och gömde mig under täcket :) De e sjukt läskigt med åska men ändå för jävla mysigt på något konstigt och underligt sätt :) sen så insisterade Jocke på att vi skulle kolla på film fast åskan var kanppt hundra meter bort... Galning!

 

Idag blir det en slapp dag kan fortfarande inte har några byxor på mig pga att jag bränt mina ben, sen imorgon far jag till mattmar och grattar min mamma på födelsedagen :)

Grattis mamma!

 

over and out.