Vic

Tankar som blir verklighet
Ja ja jag vet att jag sagt de förr! Men jag har nog aldrig riktigt menat de förut heller. Satt och pratade med syster om att faktiskt flytta ner hit på riktigt när allt där hemma löst sig. Det har varit en dröm för mig allt för länge nu, men rädslan att behöva byta sjukhus och flytta sjukskrivningen ner hit har alltid hållt mig kvar. Men samtidigt kan jag inte sluta leva mitt liv och uppfylla mina drömmar på grund av historia i mitt liv, jag känner att Östersund inte har något kvar att ge mig, så varför inte bara testa? Hyra ut min lägga i andrahand ett halvår, och ja funkar det inte så kan jag ju alltid flytta tillbaka. Men jag är less på att aldrig leva till fullo och verkligen göra saker jag vill och drömmer om. Nånstans måste jag bryta detta dåliga mönster o denna eviga rädsla att flytta. Man lever bara en gång, och jag vill inte se tillbaka på mitt liv med ånger. Sen egentligen, finns inget som håller mig kvar där hemma, sjukhus har dom om inte bättre här nere iaf, mer jobb möjligheter, plugga kan man med göra. Ja som ni märker är de här något jag verkligen funderar på, och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag läser detta blogg inlägg om ett år och faktiskt kan le över att jag iaf förändrade mitt liv. För allt går bara man ger sig fan på det! 

Trosan
Hej hopp! Är nu i underbara Trosa o hälsar på min fina familj. Påsken spenderade vi ute hos Nicke med familj, käkade tok god mat o massvis med godis hela helgen lång. Sedan igår åkte jag med syster o hennes familj till Trosa, ska spendera veckan här är de tänkt. Inte bokat någon hemresa, men de känns skönast så. Finns inget där hemma ändå som jag vill hem till just. Här har vi idag haft 30 grader i solen o strålande väder hela dagen, hur kan man vilja lämna de liksom? Vet inte alls vad veckan har att erbjuda, men massor av sol o bus hoppas jag iaf! 
Time flies
Snön vräker ner o tar en del av mitt humör med sig! Trodde verkligen våren var här på riktigt nu, men ikke! Aja imorgon drar jag neröver o där finns det inte ens droppe snö kvar. Hur underbart är inte det? På slutet har jag återigen haft snoken i boken hela dagarna, äntligen snart klar med delkurs 1, känns så otroligt skönt att de börjar komma till ett slut. Men jag älskar att plugga till kostrådgivare, känns som jag verkligen hittat rätt denna gång. Kanske måste plugga vidare ändå, vore faktiskt roligt o få plugga på en skola med klasskompisar och lärare. Annars då? Idag ska jag städa, tvätta och packa hela dagen. Fick veta att min älskade vän väntar en pojke, hur mysigt är inte de då? I lördags var jag ut på bishop med Martin o tog nån öl, söndagen var en sån där skön lugn söndag. Sen har veckan bara rullat på, längtar tills imorgon så jag får fara ner till min fina familj ett tag!!! Så ja det händer inte mycket alls i mitt liv just nu, men jag hade inte velat haft de på något annat sätt just nu iaf :)