Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

live love laugh

Kategori:

Har träningsvärk som heter duga, går som en jädra ostbåge, men åh en sån underbar känsla när man vet att kroppen fått jobbat! I går slet jag som ett djur på löpbandet, klarade av att springa konstant i 50minuter!! Trodde allvarligt sämre om mig själv i med rökningen, men ikke :) Sen ikv blev de en vilodag och Twilight med favoriterna! Imorgon blire gymmet igen med Moa, känns fantastiskt!! Äntligen något som verkligen motiverar mig i livet, galet underbart!! Nu blire att gosa ner sig i sängen :)


Saknar dig mer än någonsin!

fight hard and never give up

Kategori:

Idag gjorde jag något jag ej trodde jag skulle göra, jag skrev visst in mig på Gym24! Körde ett hårt pass med Moa o Lina, å ack vad underbart de var. Känns skönt att ha något att sysselsätta mig med som påverkar min hälsa och massa annat :) Galet bra! Just nu kan de inte bli så jäkla mycket bättre, eller jag måste sluta röka och det kommer bli kämpigt och kommer förmodligen vara odräglig att vara med haha.... Nej de var nog allt för nu!

When you feeling down jump high and stay there!

en resa i livet som gjorde mig stark! fuck braintumor

Kategori: Allmänt

Lycka är vad jag vill kalla detta! Att jag någonsin skulle öppna ett brev, ett brev med dessa ord i är för mig helt ofattbart. Längelänge har jag levt under denna psykiska stress och ständiga plåga på vad som kommer att ske med mig, hur jag skulle anpassa mig osv. Trodde inte att jag någonsin skulle ta mig ur den ständiga skiten, som inte bara förstörde mig utan och innan utan på många sätt så förstörde den många er också!! Några av er står kvar här vid min sida än idag och några av er klarade helt enkelt inte av det, vilket jag aldrig skulle dömma nån fär eftersom att det jag gått igenom var det inte många som klarade av, eftersom den förändrade mig som person, all olycka och skit jag gick igenom gjorde mig till en väldigt negativ och orklös människa tyvärr. Men ack så tacksam jag är över att alltid haft min underbara familj och fantastiska vänner vid min sida som aldrig lämnade mig även fast jag varden svåraste människa att vara omkring ibland! Jag kommer i all evighet stå i skuld till er, och aldrig med ord kommer jag kunna tacka er ordentligt!! Ni gjorde mig stark när jag var den svagaste, ni gav nig ljus när allt var mörkt, tack vare er jag fortfarande står med fötterna på jorden och kan blicka framåt! Min kärlek till er är den absolut starkaste kärleken jag kännt och kommer att känna. Jag vann det största kriget i mitt liv, jag besegrade något som för mig kändes omöjligt. Imorgon säger jag adjö till Umeå för all framtid, sätter aldrig min fot där igen!

Avslutar denna resa med en låt som startade den - I am unbreakable!!

smile for what you have and stop being sad for what you don't have

Kategori:

Okej nu har jag haft ett otroligt fullspäckat liv, har hunnit med att aldrig vara ensam en minut, festat, färgat året, läkarbesök och bakat peppisar! Så skönt att kunna ha saker för sig så man slipper ligga åh tänka så jädra mkt, fast det har jag iofs också hunnit med. Jag har faktiskt planerat att 2013 då drar jag ifrån Östersund,sjukskrivningen avslutas då och jag har fria händer att göra vad fasiken jag vill!! Så mina funderingar ligger just nu på om jag ska stanna kvar i Sverige eller glida vidare mot England, eftersom det länge varit min dröm :) Har liksom inget kvar i denna stad att göra, finns absolut inga jobb, skolor eller bra lägenheter, så ja det enda som hållit kvar mig så här länge är nog mina vänner och mina underbara föräldrar! Så nu är de fan i mig på tiden att leva, detta går ju inte längre! Aa vi får la se hur allt blir i framtiden men det här är iaf en del av min lilla plan :) Nej nu tjatar Sandra om mat och bak så ska väl glida vidare!
 
 
Sometimes you just need to take over the control