Vic

Just worki'N

Full rulle på slutet, eller ja iaf om man tänker jobbmässigt. 😃 Fast iofs så har jag varit hem o bytt till vinter sulor på kära signe ✌ Samt fått hänga lite med bror som var hem över helgen. Dock blev besöket inte långvarigt då jag hade jobbhelg. Men att bara få hänga med alla där för en kortstund är så mycket bättre än inget. Fick även fin besök av lilla sofi med familj i söndags. Som jag saknat den lilla skrutthönan!
Annars vad har jag gjort utom att jobba? Jadu de är inte mycket de, försökt tränat i den mån jag orkat, beställt massa julgrejor så nu jäklar är jag redo för julen 😍 I helgen är de tydligen halloween firande, men tänkte nog skippa den delen i år. Känns som jag ledsnat på alla dessa högtider, visserligen är de alltid roligt att klä ut sig, men nja i år klarar jag mig nog från det. Får se vad jag hittar på istället 😊

Den sista sången
Ärligt jag vet inte vart jag ska börja. Jag har flera dagar försökt skriva ett bra och meningsfullt inlägg om min fredag. Men det har tyckts vara svårare än jag trott. Tror inte att någon alls förstår min kärlek till detta band, det är en kärlek som går tillbaka tills då jag precis fått min första CD-spelare. Jag minns det som om det vore igår, den var knalblå, verkligen lös om den, men jag visste inte riktigt vad jag skulle spela på den. Jag kunde ha tagit någon av mammas cd-skivor, men jag valde att gå ner på biblioteket där man på den tiden kunde låna skivor veckovis. Den första skivan som fick följa med mig hem var Vapen & ammunition med Kent. Anledningen till de var för att den första låt jag hörde med dom var Kärleken väntar på MTV, jag föll direkt. 
Men jag ska inte ljuga, jag har inte alltid lyssnat på dom, haft perioder i livet där det har varit annan musik som gällt. Samtidigt har jag alltid hittat tillbaka till dom till och från genom min uppväxt. De har alltid funnits där på ett hörn. Så ja för mig är Kent så mycket mer än bara ett band, de har betytt otroligt för mig genom åren. Så hur reagerade jag på när jag fick höra att dom skulle gå i graven? Jag blev förkrossad, kunde inte tro att det var sant. Ska mitt absoluta favorit band lägga ner och jag har aldrig fått se dom live? Ja det var många tankar som cirkulera genom mitt huvud. Men det första jag gjorde när jag fick detta besked, var att snöra på mig dojjorna, sätta på kent i hörlurarna och ta en lång promenad på min favoritplats nere vid sjön. Det var mitt sätt att smälta och hylla dom.
Sedan kom dagen då Kent släppte biljetterna till deras avskedsturne, jag satt bänkad framför datorn. Livrädd att jag inte skulle vara en av dom som skulle få ta farväl. Satt över en timma på helspänn och väntade på att nedräkningen skulle sluta och biljetterna låg ute. Lyckan blev total, jag lyckades få tag i två biljetter. Ståplatser dessutom, jag kunde inte vara mer lycklig där och då. Nu var det bara väntan kvar, den eviga väntan men som på något vis gick otroligt mycket snabbare än jag kunnat tro.  
Samtidigt har nog inte än idag efter konserten smällt alltihop, står fortfarande som ett frågetecken och har svårt att förstå att det är över, vem ska nu hjälpa mig genom ångest och lyckorus i framtiden? Ingen annan förstår mig så bra som Kent, och dom vet inte ens om det...Ja det är svårt att sätta ord på allt. Men de gav mig verkligen det bästa avslut jag kunnat få. Det var tårar, skratt och ett enormt lyckorus att få stå där längst fram på den bästa konsert i hela mitt liv. Sedan att Jocke Berg personligen gav mig en ros och tog min hand fulländade hela kvällen, jag var i himlen. Jag hade inte kunnat önska något mer från dom, de gav mig allt plus hur mycket mer som helst. 
 
Finns så mycket mer att säga men jag nöjer mig här.
 
All min kärlek till er Kent! 
Julkänslor

Hallå där 👋
Vad har hänt sen sist? Jodå en hel del faktiskt. Jag har skrivit in mig på gymmet, hunnit tränat en del. Kan inte med ord beskriva hur härligt det har varit. Så som jag saknat o träna! 😍 Jag har jobbat en hel del förstås, pengarna måste ju rulla in ✌ Haha men jag har även bränt lite för mycket pengar den senaste veckan 😅 Men givetvis har det varit köp som varit nödvändiga här hemma 😏 Blev ett helt nytt tvrum faktiskt. Och jag kunde inte vara mer nöjd alltså 😍 Äntligen börjar mitt hem att likna ett riktigt hem. Är så otroligt nöjd nu. Bara några små fix kvar, sen så 😁

Appropå hem, har fått såna otroliga julkänslor 🎅 Ska bli helt underbart när det är dags att sätta igång med julpyntet! För första gången någonsin, vill jag verkligen pynta hela lägenheten, med julgran och hela jäkla köret ska de bli i år 😁 åhåååå som jag längtar nu!!!! Men redan nästa månad får man börja med allt. Första advent o äntligen är den mysigaste månaden i rullning. Ska släpa med mig Moa och mamma på Ikea också så vi kan julhandla i Sundsvall innan advent med. Haha jag är i full rulle med planeringen nu 😍🎅 Men snart så!

Mycket att se framemot nu, sen i mars har jag längtat efter den 14 oktober. Nämligen dags att ta farväl utav Jocke Berg och kompani.... kommer blir en magisk men samtidigt en sorglig kväll.. Längtar men ändå inte till fredag nu, kommer blir fantastiskt att äntligen få se dom live, men jag är inte riktigt redo för ett farväl heller 😢
Nehepp idag är jag ledig, så blir att fixa hemma o kika på bönderna med Moa ikväll 😃 Men först frukost 🐷🍳