Vic

snöa eller regna var dagens fråga?
Ojojoj, nu är jag helt jäkla slut.. Haft en jobbar helg som bestod utav massa flytt o flyttpackning åt Emelie, de har verkligen tagit på ens krafter. Men det har varit roligt att sysselsätta sig iaf :) Lördagen spenderades åt att hjälpa dom, sedan blev de sällskapspel spelande och vin samt någon öl slank ner. Vi hade bestämt oss för att ej dra ut eller något sånt, men rastlösheten slog över oss alla, så vi tog en taxi ner till jazzköket, men efter att insett att det var vi och 60+ så beslöt vi oss för att fortsätta att kolla runt, och tillsist hamnade vi på Bishop, där kände vi massa av folk så vi stannade kvar där och surrade på o drack öl tills stängning! Hade minst sagt en skit bra kväll, igår var jag inte särskillt bakis, men trött som satan, så jag och Emelie slog ihop oss och köpte massa gotta och kollade på Monsters University och bara snacka hela kvällen. Idag kom Moa förbi en sväng och vi drog upp på kvantum och handlade lite hårfärg, för nu är det vår igen! Nu efter ha intagit lite kaffe hos grannen och städ hemma så är jag utslagen på soffan, ska strax bjuda Emelie på mat men innan de så blir att vila en liten stund! 
 
 
Mys med fina Emelie <3
 
 
På återseende mina fina
Let the rain whas away all the pain of yesterday
Ääääääntligen hemmaaaaa!!! Åh känns så förbannat gött. Solen skiner kaffet smakar underbart och idag har jag bra nog många planer, så lugnt blire inte, men jag har nu gjort slut med soffan och nu ska jag ta tag i mitt liv :D
Så planerna för idag är, nu att göra en härlig fruktost, smoothie tänkte jag idag, sedan ska jag ta en dusch o som jag längtat efter att få göra det hemma!!! Sedan bär det av för att möta Petra o Mathias, vi ska i väg och grilla i det sjuuukt fina vädret som är där ute :) Sedan ska jag hjälpa Emelie o dom som ääääääntligen ska bli min granne!!! HAha åååh fy fan va underbart, jag minns i februari då vi började räkna dagarna som tokar, men det går så sinnes fort för idag blir hon oficiellt min granne, så imorgon har vi redan planerat att hon ska knata hit i pyjamaskläderna o dricka morgon kaffet med mig :D Asså de är en obeskrivlig lycka för mig att ha henne här nere. Nu äre bara moa kvar, men det ska vi lösa ;) 
 
Är det sommar snart???
 
 
Nej nu som sagt måste jag lämna soffan, för vi har gjort slut!!!!!!
att ha sig själv som förebild är de bästa som hänt mig
Just nu är jag min egna förebild, inte någon inte en endaste själ kan ens föreställa sig vad jag går o har gått igenom, de är lätt att lyssna men de är svårare att förstå. Jag ser upp till mig själv, vilket jag aldrig någonsin skulle ha gjort för ett år sedan inte ens för en vecka sedan! Förut så klankade jag ner på mig själv, såg mig själv som ett stort jävla misslyckande, såg ner på mig själv och underskattade min egna styrka, trodde hela tiden att jag var så otroligt meningslös och att min liv inte hade någon mening alls. Men jag tog det stora klivet över den enorma muren som jag länge byggt upp sten efter sten, men jag tog mig över den, jag står äntligen med ryggen mot den förbannade muren, redo att möta världen redo att faktiskt ta chansen att vara lycklig, känna på lycka o hopp! Denna gång vägrar jag att hamna på andra sidan av muren igen, nu jävlar när jag tagit mig över ska jag kämpa som aldrig förr för att faktiskt stanna här, visst kommer jag många dagar vara sugen att klättra tillbaka eftersom det har varit tryggt o intstängt där, och på den här sidan kommer det att bli tufft, jag kommer att möta många hinder men fy så redo jag är att kämpa alla fighter som tänkt dyka upp!! Aldrig någonsin har jag haft denna drivkraft, så nu med hjälp och motivation ska jag klara av de här, o leva livet o vara lycklig så som jag faktiskt förtjänar.
 
 
ALL JÄVLA KÄRLEK TILL MIG SJÄLV, VILKEN MÄNNISKA <3