Vic

Vååååår?
När man kollar ut och känner vilket udnerbart väder de är, så vill man inget annat än att fara till Åre och hänga i backarna, visst jag suger på skidor och sån skit, men de är fett mysigt att sitta med fika i solen, visst man kan väl göra de i badhusparken om man vill men inte alls samma känsla! Men tyvärr så kommer jag förmodligen att jobba hela lovet eller gå på praktik, så inget fjäll mys för min del! Men jag tänker banne mig åka skoter i renfjället iår! de är en tradition så det vill jag inte bryta nu! fett tråk isf...


Wihooo
Wihooo! idag sak jag äntligen köpa min efter längtade kamera! Måste ju få med hela student året alltså, inte en dag får jag missa! Vill ha en rosa men jag vet inte om jag kommer hitta en jag vill ha så vi får la se då :)

Nu sitter jag på skolan och försöker få något gjort men ja de går ju mindre bra måste jag ju säga! Fast å andra sidan läste jag just upp ett grymt snyggt tal ;)

Måste jobba funderar på en Facebook fasta, den måste bort, tar för stor del av mina studier ;) så kanske man ska dissa fb en stund framöver !

Mr muscle
Gick väl braaa att baka rullisar, men de sög! Fast jag brände mig inte alls idag börjar bli en stjärna! ;) Sen så svullade vi och åt på princess, fett gott!
Sen så kom jag och lina fram till en hel del saker idag, dels att på tisdag ska vi börja gymma, för vem vill vara tjock och ful, inte vi iaf! Sen så kom vi fram till att killar är ballong knutar och att vi ska gå i celibat om vi någonsin är singel samtidigt! Några sjukt bra saker asså!
Så utom baket så hade jag en trevlig dag iaf! Imorn äre dock skola igen vilket inte känns så jävla bra men men få väl njuta så länge de varar!

Sen btw är de fett sexigt att kolla på jocke när han tränar! oj vilka armar, ;) Trodde inte jag gillade muskler så där mycket men helt klart ett plus iaf!

Nu blire strax solsidan choklad och cheese balls! haha ja man få svulla innan man ska börja träna så det så!!

Kyss och smek säng lek <3