Vic

tissen is a friend of my.
Hejhej! Denna helg har jag som sagt spenderat i Mörsil, och det har varit rätt så mysigt faktiskt, åt pizza med mor och far och pluggat har jag nästan inte ens gjort... idiot mig!!
Nej så nu sitter jag och väntar på att basse och åsa ska komma hem så de kan skjussa hem oss till lägenheten. 
Sen imorgon ska jag förhoppningsvis kolla ut något busigt att ha till hallo, men ja det lär ju inte bli något alls av med den skiten iaf.. Nej nu ska jag väl fortsätta vänta och gosa med Tissen :)

over and out.
Sweet

Hejsaan!

Måste bara få säga tack för en helt underbar kväll igår brudar, kan inte haft det bättre det var sjukt roligt! Och lina jag är sjukt glad att du kom förbi fast du var så sjuk! Puss på er!

 

För övrigt så taggar jag halloween, har inte en jäkla aning om vad jag vill klä ut mig till men jag orkar inte vara vanligt klädd, skulle vara roligt att klä ut sig lite! Men sen för övrigt vet jag knappt vad jag ska göra men jag sak vara med mina bruds iaf de är något som är säkert :)

 

sen denna helg blire att vara hundvakt åt min brors hund, har inte varit hem på säkert 2 månader nu så är ni i mörsil hör av er!

 

over and out.

helt utsliten!

Sådär ja, nu vare ett tag sedan! Igår så hade jag en helt underbar kväll med mina brudar, jag och tess började hemma hos mig och bara det var sjukt trevligt, sen så drog vi till lina och eve så drog vi iväg på krogen, och jag måste säga att man behöver inte dricka för att ha otroligt roligt :) Men det var rätt segt ute inte så mycket folk men ja det blir ju så roligt man göre!

Sen idag på skolan känder ja mig sjukt död så blev knappt några skolarbeten gjorda så till helgen blire jobb och pluggning.... känner att jag aldrig får koppla av! Men men har man lght så måste man göra det man kan för att betala hyran!

Nu måste jag fixa min dator eftersom att vi fick den omformaterad i går vilket var en total katastroff om jag får säga det själv, så vi hörs efter helgen!

 

over and out.