Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

tissen is a friend of my.

Kategori: Allmänt

Hejhej! Denna helg har jag som sagt spenderat i Mörsil, och det har varit rätt så mysigt faktiskt, åt pizza med mor och far och pluggat har jag nästan inte ens gjort... idiot mig!!
Nej så nu sitter jag och väntar på att basse och åsa ska komma hem så de kan skjussa hem oss till lägenheten. 
Sen imorgon ska jag förhoppningsvis kolla ut något busigt att ha till hallo, men ja det lär ju inte bli något alls av med den skiten iaf.. Nej nu ska jag väl fortsätta vänta och gosa med Tissen :)

over and out.

Sweet

Kategori: Allmänt

Hejsaan!

Måste bara få säga tack för en helt underbar kväll igår brudar, kan inte haft det bättre det var sjukt roligt! Och lina jag är sjukt glad att du kom förbi fast du var så sjuk! Puss på er!

 

För övrigt så taggar jag halloween, har inte en jäkla aning om vad jag vill klä ut mig till men jag orkar inte vara vanligt klädd, skulle vara roligt att klä ut sig lite! Men sen för övrigt vet jag knappt vad jag ska göra men jag sak vara med mina bruds iaf de är något som är säkert :)

 

sen denna helg blire att vara hundvakt åt min brors hund, har inte varit hem på säkert 2 månader nu så är ni i mörsil hör av er!

 

over and out.

helt utsliten!

Kategori: Allmänt

Sådär ja, nu vare ett tag sedan! Igår så hade jag en helt underbar kväll med mina brudar, jag och tess började hemma hos mig och bara det var sjukt trevligt, sen så drog vi till lina och eve så drog vi iväg på krogen, och jag måste säga att man behöver inte dricka för att ha otroligt roligt :) Men det var rätt segt ute inte så mycket folk men ja det blir ju så roligt man göre!

Sen idag på skolan känder ja mig sjukt död så blev knappt några skolarbeten gjorda så till helgen blire jobb och pluggning.... känner att jag aldrig får koppla av! Men men har man lght så måste man göra det man kan för att betala hyran!

Nu måste jag fixa min dator eftersom att vi fick den omformaterad i går vilket var en total katastroff om jag får säga det själv, så vi hörs efter helgen!

 

over and out.

a message to the main

Kategori: Allmänt

Idag är en sån här riktigt bläää dag... känns som jag varit insolerad i denna lägenhet, vill ut vill hitta på något är så sjukt less på att sitta fast här, just nu känns skolan så för jäkla underbart! Idag har jag liksom bara stor städat hela lägenheten, aa det är inprincip allt jag gjort, ja förutom att kollat på film då såg The butterfly effect den kanske är Ashton Kutchers bästaste film någonsin! ;)

Nej men som jag sa så har jag bara varit så sjukt less och saknat min tjejer otroligt mycket så jag hoppas att vi hittar på något sjukt roligt till Halloween! Typ som förra året för det var verkligen super roligt men kanske med lite för mycket dricka och avsugningar haha ;) Ja ni som var med fattar haha...

Hoppas att ni har en bra lördags kväll iaf!

over and out.

En bulle i ugnen?

Kategori: Allmänt

Blev ingen praktik idag vilket jag skulle behövt med tanke på att jag endast varit där EN gång... Menmen så istället blev det så intressant som bullbak för min del idag :P känner mig som en tant som spenderar sina dagar till att baka och städa för det är inprincip det jag gjort den senaste veckan... Fast idag har jag även tränat så känner mig faktiskt rätt stolt över mgi själv ;) Men för övrigt så hoppas jag att jag piggnar till så att min helg bli något framgångsrik iaf! 
Tänkt visa en skit snygg Cardigan som jag verkligen vill ha men mitt internet är fortfarande cp så det gick ju inte.. Måste sluta kolla på kläder när jag inte har ett öre på kontot... gör ont att hitta saker man vill ha så kan man inte köpa de för att man är fattigare än en kyrkråtta eller hur vare?

Nepp måste kolla bullarna

over and out.

Sick....

Kategori: Allmänt

Okej nu har jag varit död ett tag.. men vårt internet har dampat som bara den... Men sen så har det inte hänt något roligt eller nytt sen sist förutom att jag varit sjuk typ hela veckan och missat hela skolan och kan inte heller jobba i helgen heller vilket suger för att jag har i stort behov utav pengarna... Men men blir väl en mys helg i läghenheten då kanske! Just de var på kalas hemma hos Moa i måndags då hon äntligen fyllde 18 år :) Sen så skulle jag ha följt med dom ut igår men denna satan förkylning sabbar allt!! Så nu vill jag ha mat men Jocke säger snart vilket han sagt den närmaste timman nu... suck!!
Så nu tänker jag ta tag i saken själv så det så. and btw så längtar jag tills student året drar igång på riktigt ;)

Over and out.