Vic

fler av dessa dagar tack
Fy fasiken, idag vaknade jag upp men en fruktansvärd träningsvärk i benen, aja var de leg dag så var det. Borde göra ben typ aldrig, haha jädrans anåda vad tungt de är dagen efter, känns som benen ej orkar bära en, men snygga ben/rumpa får man ju som tur är iaf. Min kropp tyckte idag att den skulle få vila idag, men ikke sa jag. Dålig ursäkt att skippa gymmet bara för att man har lite ont, de är då man må köra på hårdare ;) Så drog iväg dit vid tio, och köttade mage och axlar. Fy vad skönt de var när man väl kom dit. Sedan är de ju ett sånt strålande väder, så la mig över en timma på filten ute och solade en massa, de var riktigt skönt alltså. Ska strax iväg och handla så jag kan baka en efterätt, för ikväll står de grillning på schemat med Marie och hennes kille Tarek. Så när vädret är så må man passa på att äta gott, så blir en glass cheesecake ute i solen efter maten. Det ser jag verkligen framemot :D Dessa dagar är de dagar där jag mår som allra bäst, så gäller att ta vara på dom till fullo! Nej nu må jag gå och handla så jag hinner med allt idag. 
 
Så här mår mina ben idag! haha
 
 
What a beautiful day <3
 
 
Sun day fun day
Haha va fan, råkade just radera mitt tidigare blogg inlägg, men må så vara! Har iaf haft de toppen med syrran och Alli, dom har nu dock farit hem till mattmar, är väldigt tomt och tyst här hemma nu, inte ens skönt, mycket mysigare med massa stim o gos med dom. Direkt då dom for så hoppade jag i träningskläderna såklart, drog upp och körde ett hårt benpass på en timma, kunnde knappt gå därifrån alltså. Haha aja det ska ju verkligen kännas att man ansträngt sig, annars vore de ju meningslöst att dra dit. Imorgon kommer det dock kännas i bena ;) Som det ska vara. 
 
Igår förövrigt var jag Fia o Alli ut på en underbar promenad i här i odensala, vi gick även förbi en stor lekplats, och eftersom att barnet sov så passade jag o Fia på att ta över den där lekplatsen o eftersom vi tagit den roligaste gungan så samlades barna runt oss o vänta på deras tur, haha man blir som ett barn emellanåt! Svin kul var det iaf. Nej man kanske skulle ta o sätta sig ute då solen faktiskt tar o kikar fram. 
 
 
Haha älskade syster har då roligt iaf <3
Solen skiner och underbart sällskap.
Solen tittar äntligen fram där ute, värmen kommer nog men just nu är de lite små kyligt. Annars då, vaknade runt tio imorse av att Alli var startklar o pigg, tog upp och fixa henne och bakade bröd åt Fia som fortfarande låg o sov. Vilken underbar syster jag kan vara ibland :) Idag har vi nog inte så mycket på agendan, får se vad som händer och sker idag. Måste ju göra något skoj då syster ändå är här. 
 
Annars då igår, så drog jag på gymmet och köttade armar en massa, de känns verkligen idag vill jag lova. Men fy så skönt det var att återgå till gymmandet, nu sitter jag ock kikar på proteinpulver som jag kan dricka efter tränigen då min kropp inte alls  får i sig den mängd protein den behöver efter ett hårt gympass. Sedan kom jag hem och hämtade ut ett paket på ICA, duschade och så tog vi en skön promenad till Petra och fick en kanon god middag! Sedan bar de hemöver och då blev det bara lite LCHF glass innan vi tre gick och la oss. En helt underbar dag med andra ord! 
 
 
Gymmandet tar sig trots allt!