Vic

Välkommen måndag
Då var det äntligen måndag, äntligen ny vecka. Känns underbart hur tiden bara springer iväg just nu. 10 enstaka dagar kvar tills mitt älskade hjärta är hemma igen. Kunde verkligen inte längta mera. Kan tro att min vänner kommer bli nöjda efter mitt eviga tjat om honom. Men saknar man någon så gör man det. Han är det bästa som hänt mig på allt för lång tid, så det vore konstigt om jag inte tjatade efter honom dagarna i ända. Men nu har jag iaf haft en bättre kontakt med honon, äntligen har man kunnat prata med honom de senaste dagarna iaf. Annars då, förkylningen jävlas fortfarande, fick sluta en timma tidigare idag då jag var lite krasslig och det ej kom in några kunder idag, så jag fick sluta tidigare och dra ned på stan och inhandla en present till min kära som snart fyller år. Jag har även börjat göra om i mitt allt för tråkiga hem, ska måla om lite grejjor, men inte haft orken idag till det så får bli i morgon på min lediga dag, borde ju gå fort att få de gjort bara man sätter igång :) Har stökat på med tvätten hela kvällen, och käkat onyttigt med Moa o Pehr. Helgen i mattmar var sjukt bra och väldigt välbehövlig måste jag ju säga. Nu är jag mer pepp på livet igen. behövde nog bara ladda om batterierna efter en sjuk jobbig förra vecka. Men denna vecka kommer bara springa iväg vilket jag verkligen älskar. Nej nu ska jag springa iväg och hämta det sista jag har kvar i tvättstugan sedan blir det att mysa ner sig i sängen framför PH och sen väntas sängen, den har jag längtat efter idag vill jag lova. 
 
 
Första gången jag sitter på en hästrygg på 10 år, är väldigt stolt över mig själv! 
mamma o pappa
När sjukan blir för jobbig o saknaden med. Så tar man sitt pick o pack o drar hem till föräldrarna ist. Känns skönt att få maten lagad och få lite kärlek från dom ett par dagar Kan jag verkligen inte klaga på alltså! Nu har jag det bra. förkylningen håller på att lägga sig och dagarna rullar på bra. Idag har vi inte hunnit göra så mycket, tanken var att jag skulle rida en sväng men det har spöregnat hela dagen, så får hoppas att vi hinner med det en annan dag. Imorgon är det åre höstmarknad, vilket ska bli mysigt att gå på. Basse och Sofi kommer även förbi. Så denna helg kommer bli ko lugn men ack så bra. Att bara få vara här hemma med sällskap hela dagarna får mig att tänka på annat. Inte tänka så mycket på saknaden o faktiskt kunna hantera den bättre än att ligga hemma ensam hela dagarna. Så det är helt underbart. Nu är det inte ens två veckor kvar tills att min kära kommer hem igen, de känns fantastiskt. Snart är han hemma från sitt USA äventyr. Ååh vad jag längtar tills att jag bara får gosa ner mig i hans famn igen! men mycket snart så. nej nu ska jag ta o baka något smarrigt till oss ikväll tänkte jag :) Tur att mamma mat finns såna här gånger!!


utan dig är jag halv <3
Mänsklig värme snälla kom närmre
Okej denna vecka fortsätter i ett oändligt jobbigt spår.. Vaknade upp, eller ja knappt sovit något inatt, men förkylningen har blivit värre, rösten finns snart inte och rakbladen i halsen blir värre. Så ja detta hade jag mer än gärna sluppit. Bara legat inne hela dagen tvingat folk att prata med mig i telefon endast så dagen ska rulla på, men den tycks oavsett gå i snigelfart, hur ska jag kunna stå ut med sånna här sega dagar? Vill inget hellre än att arbetsträna imorgon, vill gymma och vill ha orken att städa och laga mat, men nej då, mat finns inte ens på kartan just nu. Ingen aptit och gör alldels för ont för att svälja. Jag vet att jag bara klagar just nu, men just nu känns allt bara så himla tungt.. Hoppas jag blir frisk fort nu så livet kan rulla på som vanligt igen, eller ja så gott som vanligt. Det är inte sig likt här hemma utan min fina kille, men dagarna går framåt och jag räknar varenda en utav dom. När han väl är hemma släpper jag då inte taget om honom på bra nog länge! Så ja nu är det bara att fokusera på att bli frisk så jag kan börja leva igen och orkar göra saker. Men med lite vilning och the så är jag med strax på bena igen och då jäklar!!! Nej jag måste verkligen fundera ut någon mat alltså o försöka tvinga i mig någon näring iaf. 
 
Tick tack tick tack