Vic

tjalallala
Torsdag idag, snart helg igen alltså va fasiken. Jaja, i tisdags iaf så beställde jag hem all kurslitteratur till kursen, samt betalade kursen. Så nu är det bara o vänta på böckerna sen jäklar kör vi! Woho!!! Igår tog jag o Sandra en tur på Ikea och birsta, det var riktigt roligt. Alltså vilken underbar dag det blev. Blev bara lite nytt till hemmet, blir bara så otroligt fint här hemma,  o de Tack vare Sandra som motiverar o inspirerar mig. Helt slut dog vi på soffan när vi kom hem, blev en lång dag, så sex and The city o en kopp te I soffan var ett perfekt avslut. Idag ska jag vara barnvakt åt Edde en sväng, o som jag saknat den lilla krabaten. Men idag får jag äntligen kramas med honom. 
Till helgen är jag bjuden till fina Ebba på fest, hoppas jag kan fars iväg o vara med. Men är inte så fest sugen faktiskt, en helg hemma skulle vara skönt, men var tok för länge sen jag umgicks med dom alla så kanske borde åka dit en sväng iaf o umgås. Ja vi får se hur jag gör. Nej nu ska jag göra mig nån frukost här o snygga till mig. 
Haha gubben där bak är bäst!
O dessa fantastiska blommor fick jag av min fina Sandra! Vilken vän jag har alltså <3

Monday
Okej då har återigen en helg swishat förbi. Den var helt underbar faktiskt. Lite kortfattat om den - Jag och Sandra styrde ihop en middag hemma hos oss, Linnea, Atle och Joel joinade då oss på tacos och drinkar. Vi fortsatte i drinkarnas tecken och spelade lite ölspel, dansade och surrade bort hela kvällen. Sedan drog vi vidare på Oscars och dansade, shotade och bara hade det sjukt trevligt. Träffade även på Fina Marie där i vimlet. I söndags trodde jag att jag skulle ligga döende, så drog på en film och intog soffposition medan resten av gänget låt utslgna i sängen. Men icke, jag var inte det minsta bakis, vilket jag borde ha varit med tanke på spritintaget... Jaja, jag följde istället med Moa på olika butiker och for sedan med henne till Brulle och käkade en sjukt god middag. Idag har jag även spenderat dagen tillsammans med henne, sedan kom jag hem till att Sandra hade lagat ihop en kanon god mat. Gäller att vara bortskämd alltså ;) Sedan drog hon vidare på jobb, och nu sitter jag här och räknar ut vad kurs litteraturen ska kosta så jag kan ta och beställa hem den nån gång! Är ju trotsallt bara en vecka bort nu. Jäklar vad overkligt detta känns. Trodde verkligen att detta år skulle suga, men inte det inte. Har hunnit med så otroligt mycket, och jag är så jävla stolt över mig som åstakommit allt jag gjort detta år. Kunde verkligen inte vara lyckligare och mer stolt över mig själv alltså. Vilken kvinna va!! Inte trodde jag iaf när detta år började, att jag skulle i sitta här med ett körkort, fått jobba en massor samt nu ska jag utbilda mig till något jag länge drömt om att få göra. 3 drömmar som slår in på ett år. Ja du det är då inte illa pinkat om ni frågar mig. Jag är fan kung alltså! Jäklar vilket lyckorus som drog över mig nu. Kan inte ens fatta allt detta själv, fuck all negativitet alltså. :D 
Nej nu ska jag fixa mig så jag och Sandra kan dra iväg och gymma! Bättre jävla avslut på en måndag alltså! 
 
 
 
Puss på er så länge! 
 
I may not be perfect, but i'm loving this life
Motivationen är återigen på topp, träningsvärken i bena är brutal. Men vad gör man då? Jo man drar på sig träningskläderna o drar av ett ryggpass. Vilket jag ska göra nu tillsammans med Marie. 
Köpte en träningskalender idag för att motivera mig själv bättre samt kunna skriva ett kostschema i! Jag är så otroligt jäkla pepp på pluggningen nu så det finns inte, vill bara börja genast, haha fast jag har tjuvstartat med att läsa på om det på internet. Redan verkar det som det här är något som är skapt för mig. KUUUUUL!! 
 
Annars är det väldigt lungt här, shoppade tok för mycket kläder idag, samt kollegieblock o sån skit till studierna. Sen drog jag Sandra o Rebecca hem till oss o drog en kaffe, nu väntas som sagt strax gymmet. Drog en tisdagsfylla med Sandra, haha bland den sjukaste kväll i mitt liv. Men fy så jäkla roligt vi hade. Hängt med Moa i brulle, planerat utgången på lördag för att Sörja lite att Sandra snart lämnar mig för en jobb säsong i klövis. Ingått i en nyttighetsmånad, men tillåtelse att dricka alkohol men ta bort skräpmat samt godis.  So far går det sjukt jäkla bra. Ja de var väl ungefär det som hänt på slutet. Ja plus att i helgen fick jag umgås med bästa syrran o Neo!

Just de färga håret har jag med gjort!