Vic

anchor, eye, arrow
Idag gjorde jag något jag länge länge drömt om att få göra, och nu har jag äntligen gjort de! och fy så nöjd jag är :D fått väldigt många fina komplimanger, men även fått höra de ena o det andra! Men det är ju jag som ska leva med detta, så det är ju bara jag som kommer leva med det, så jag är fruktansvärt nöjd och sjukt glad att jag gjorde de :) För detta betyder mer för mig än vad ögat kan se. Så nu sitter dessa godingar på mig livet ut och jag älskart! Men
jag ska inte ljuga, satan vad ont det gjorde alltså, haha men det gick fort över, så det var ju jäkligt skönt!! 
 
 
Live your life for yourself
 
Alice cooper o lite till
Ja då var då den sjukaste helgen på länge över! Måste faktiskt säga att även fast jag var fett otaggad på att dra på yran, så blev den så sjukt mycket bättre än förväntat. På fredagen så såg vi på Stiftelsen vilket var hur jäkla bra som helst, o vi ska inte tala om Robbans extrema snygghet! Jösses, vilken kille. Sedan blev de ju In flames, men dom var ungefär lika som när jag såg dom i Åre, men bra har dom alltid varit, men hade gärna hört deras mest spelade låtar. Mellan allt detta, hittade jag o Emelie en plats på frösön som vi festade lite på, träffade lite skönt folk där och bara körde på för full, sinnes roligt var de :) Lördagen slog nog allt!! Missade dock hela konserten med Ansiktet, men de vägdes upp när vi fick träffa killarna efteråt och ta lite bilder, så de var fantastiskt. Sen drog jag lina o hampus hem till mig och festade vidare innan vi drog oss tillbaka in till stan, vi åkte den sjukaste karusellen ever... haha fy helevet vad hemsk den var, men ack så rolig :) efter detta så kollade vi på de årliga presidentalet, och kikade på alice cooper, vilket var den absolut bästa artist jag någonsin sett, helskotta vad grym gubben var!!! Det var helt overkligt, men fy så bra! Efter detta har jag då alltså legat död hemma, gömt mig från solen och tvättat. men det är underbart att vara tillbaka till vardagen, sen är det ju underbart att vädret är så pass bra fortfarande! Tvätten kallar, men ha de fint för det ska jag ha!!!
 
'
 
 
KÄRLEK <3
 
Stråket yran o fest
Ja nu var det ett tag sedan, men fasiken vad jag har röjjt runt överallt o ingenstans!! Stråket har varit igång förfullt, så då har man hängt där dom senaste dagarna, vilket har varit jätte roligt. Idag är det då yran, vilket jag hoppas kommer att bli super duper roligt :) Vädret är ju liksom helt galet, fan vad varmt de är, men man ska ju inte klaga för imorgon ska det tydligen bli regn igen... Känner att min kropp inte riktigt klarar av att dricka så här mycket längre haha, börjar bli vek kanske? Nej då, skyller på värmen. Idag blev det faktiskt solning ute på gårn i min ensamhet, känner att det är framsteg, har faktiskt gömt mig från solen i flera dagar nu, så det var fan på tiden :) Nej nu ska jag kriga mot ett par jävla spindlar så jag vågar röra mig här hemma.... vi hörs när jag blivit en männsika igen ;) 
 
Jag och min fina tös <3
 
 
 
Party like theres no tomorrow