Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

Jul jul jul

Kategori:

Jahopp, då var julen över gör iår! Men haft en helt underbar jul tillsammans med min underbara familj. Alla var under ett o samma tak, vilket resulterade med 18 pers väldigt livat men ack så fantastiskt! Saknat min familj. Nu har alla nästan farit hem dock, men tänkte att jag iaf skulle stanna kvar en extra dag här hemma. Och bara mysa innan jag far tillbaka till staden. Har en del vänner som är hem nu över jul som jag måste passa på att träffa igen. Så det ser jag framemot! Nyår då, blev lite ändrade planer, blir Brunflo med världens bästa människor iaf! Mina människor. Så trots att jag ej får vara med Sandra så tror jag att jag kommer att ha minst lika roligt med mitt gäng. Käka gott o bara må jävligt gott! Så det ser jag verkligen framemot. Nä om man skulle ha tagit sig ut i snöstormen en sväng nu. 


Kärlek

Kategori:

Jahopp då var dagen kommen, den dag jag gruvat nig för... Sandra flytta till klövsjö på riktigt, separationsångest deluxe! Men jag ska se till att hälsa på henne så mycket jag kan i vinter. För inte blir hon av med mig så enkelt! Har ju nyår att se framemot med henne där nere, så det längtar jag sjukt till! Sen lära mig slalom igen samt åka längdskidor och dricka mintu på fjället. Kommer bli en grym vinter! Idag har jag pluggat och lagat god middag till mig och Sandra innan hon for. Veckan blir till att ägna åt plugg och försöka återgå till gymmet igen. Helgen bestod av spontan fylla med Moa, haha kunde ha slutat bättre utan punktering och skit men trots det hade jag en kanon bra kväll tillsammans med henne. Det var allt för länge sen hon och jag gjorde stan tillsammans. Det har man saknat! Annars händer det inte så mycket nytt. Julbaka med syrran på torsdag och övernattning så det ska bli Mysigt värre! Nu ska jag alldeles strax krypa ner och läsa lite Grey innan jag ska sova.. Usch för att sova ensam igen efter tre underbara galna månader med henne.. Tur jag har mina andra underbara brudar här hemma som jag ska våldgästa och bara rå om! 


High hopes

Kategori:

Tisdag ny vecka nya mål. Gårdagen bjöd på häng hos syrran med Sandra, sedan då jag kom hem tryckte jag näsan i pluggböckerna för att äntligen få komma igång! Sedan på kvällen bjöds det på taco måndag tillsammmans med Sandra, Elin och Simon, avslutade kvällen med kortspel och surr. Idag har jag träffat Moa en sväng, pluggat lite och mest bara tagit det allmänt lugnt. Vad som väntad resterande vecka förutom plugg och tvättstuge häng imorgon vet jag inte riktigt. Sandra drar ju till klövsjö hela helgen så blir en tråkig ensam helg framför mig.. Men något ska man nog komma på! I lördags var vi ut, först brud kväll i torvalla sen bar det av till Oscars där vi dansa och bara hade allmänt roligt. Ja annars händer det väl inte så mycket mera än plugg och bli fri denna hosta så jag kan gymma igen. Lugnt med andra ord, men väldigt skönt det med! Snart är de ju nyår och de må man ju tagga jäkel till! Ska bli roligt att testa något nytt, så vemdalsskalet kan nog bli hur roligt som helst!!! Så det peppar jag som fan nu. Ja det var väl ungefär det stora hela typ. 


My girl crush ❤️

december äntligen

Kategori:

Ja hopp,  då var det december då. Vart tog det här året vägen alltså? 22 dagar kvar till julafton och 29 dagar kvar till 2016!!!! Sjukt alltså, men det är bara till och göra den sista tiden av detta år till den bästa. Försöka går ju iaf, haha. Ligger hemma med men hemsk förkylning.. jaja går nog alldeles snart över. 
På slutet har det varit väldigt lungt. I helgen hade jag mor o far på besök och vi var upp på XXL sport och kikade, käkat gott med Sandra och ja bara tagit det väldigt lungt. I måndags hade jag Petra och edde här hemma på besök, det var riktigt mysigt. Igår tisdag, tog jag med mig sandra hem till mina föräldrar, käka middag o surrade på där, samt fixa ett skåp vi köpte på Ikea. Idag planerar jag bara att ligga och kurera mig hemma med film och the i soffan.
Till helgen ska vi baka tunnbröd ute i ytterocke, far hem med Petra o Mathias, ska bli riktigt roligt o mysigt att få umgås med familjen. Ja som ni hör inte så mycket händelserikt här. Väntat bara på dom förbannade böckerna så jag kan få börja plugga nån gång alltså. Fått en bok men det är fel bok just nu. Och den har jag dessutom redan läst ut, sjukt bra! 
På återseende.

 
Första adventsmys hos min andra sandra!