Vic

FRIYAY
Ännu har en vecka snart passerat, begriper inte alls vart tiden tar vägen, 53, alltså 53!!!! dagar kvar till jag och Ida är i staterna, nyss var det över 100 dagar kvar, känner lite smått panik över hur fasiken jag ska hinna fixa allt innan jag far. Men det ska nog gå bra ändå. Saker och ting brukar kunna lösa sig rätt bra. 
 
I helgen jobbar jag precis hela helge, men vad gör de när man trivs med det man gör. Men nu är det inte länge kvar till jag byter jobb, eller går över på den andra hemtjänsten. Test jobbade där i veckan, och jag måste säga det att fy fasiken vad roligt det var. Där känner jag att jag kommer trivas. Så himla kul när man känner så för sitt jobb. Jag vet inte om det var bilkörandet eller pensionärerna som gjorde det så bra, mest troligt en kombination av de. Var underbart att få köra så fina bilar mellan pensionärerna, speciellt när vädret är som de är. Annars tycker jag om att vara utomhus och gå emellan, men på vintern nu var de jäkligt skönt :) Grymma kollegor verkar det vara där med, tanterna och gubbarna var hur bra som helst, så jag tror verkligen att jag kommer att trivas där. Men jag kommer absolut inte släppa där jag är nu, men det kanske inte blir lika mycket jobb där framöver om allt går bra på nya stället. Det får tiden helt eneklt utvisa :) Trivs ju svin bra på båda områdena, så kanske  får dela upp mig :D Hur som helst älskar jag mitt jobb. Så jag spenderar gärna helgen där! 
 
Annars då, jadu jag har ÄNTLIGEN kommit igång med träningen igen efter sjukan, körde två pass i onsdags, ett kondiotionspass sedan på kvällen var jag iväg på gruppträning, det var svin kul men ack så jobbigt. Måste verkligen träna upp min styrka och kondition. I går skulle jag ha varit ledig men tog på mig att jobba ändå, skulle bara vara följeslagare så de gick bra. Sedan for jag och hämtade Emelie och vi for iväg på badhuset här i brunflo och simmade, eller ja simma vettetusan, haha vi snackade nog mer än vad vi rörde på oss. Såc efter de när jag släppt av henne och kommit hem till soffan så kände jag bara att jävla vad energi jag har kvar, kommer aldrig somna med denna energi, så klockan 21 traskade jag iväg på gymmet, körde kondition, 5 km på löpbandet, och 5 km på cyckel, börjar verkligen bli bättre i konditionen, mitt mål är först 5km under 30 min, och sen ska jag försöka mig på att springa milen, ja de är mina mål iaf, sen får vi se :) Idag firar jag ju 2 månader som rökfri. Känns förbannat bra och jag har inte alls något sug efter att börja igen heller. :) 
 
Hoppas ni alla får en grym helg! 
Pussar och kraaaamar!
Alla ❤ dag

Idag är de som vilken annan dag som helst. Enda skillnaden var att jag var extra kärleksfull mot mina tanter och gubbar idag! 😍Bara älskar mitt jobb!! 


Sedan måste jag ju få skryta lite också. Jag är nämligen sjukt stolt över mig själv. Älskar när man får de bekräftat att man faktiskt är bra på sitt jobb. Fick ett telefonsamtal igår, från chefen på brunflo byar (en annan hemtjänst grupp här i brunflo, det finns 3. O jag jobbat på brunflo inre nu) Och hon vill att jag ska börja jobba åt dom från och med 6 mars, det erbjudandet tackade jag såklart inte nej till. Inte för att jag vantrivs där jag är nu, utan mest för att de börjar bli lite mindre jobb där nu. Sen med tanke på att jag haft lite panik över att de blir mindre jobb hos oss hur allt ska lösa sig för mig, har börjat kolla runt på nya jobb tom, o så ringer chefen till mig o vill ha mig! Hur kul är inte det 😀 så skönt när saker löser sig av sig själv 😊 Ska bli roligt o testa jobba där, för där får man köra jobb bil, slippa gå runt överallt, ska bli väldigt spännande faktiskt 😊 ska gå intro o lära mig jobbet där redan på måndag. Tror absolut att jag kommer trivas där med. Så ja, jag är faktiskt stolt att över mig själv. Känns förbannat kul och spännande med ett nytt jobb. 😃 

Nä nu måste fröken Ros sova, ska skjutsa syrran o Edde till tåget imorn bitti. 
Natti natt 😘

Bästa sättet o avsluta en jobb dag på 😍🛀
AMERIKAT
Äntligen börjar jag bli frisk, känner att jag verkligen inte har råd att vara sjuk nå mera nu! 
Har legat i feber hela veckan, men nu börjar energin återfinna sig :) Men att vara sjuk och hemma har även sina fördelar. Har fått otroligt mycket gjort. Eller ja, de beror på hur man ser det, har varit sängliggandes fram tills idag, men jäkla anåda vad jag varit produktiv idag :D Har städat, tvättat, tagit en lång promenad och bokat och planerat massor inför vår USA resa. Bokade tåg ner till Arlanda så det är klart nu, har bokat sovplats där med innan flyget går :) Så skönt att ha de färdigt, känns nästan som det är det viktigaste att boka innan man far. Har även varit i kontakt med en reseagent som ska hjälpa till o göra en budget och tips om hyra bil, boende och saker man måste göra när man är där. Dock är listan redan sky lång på vad vi vill göra när vi är där, men alltid roligt med lite fler tips :) Tänka sig vad tiden går fort, när vi boka var det 112 dagar bort och nu endast 68, nästan läskigt hur tiden springer iväg. Måste fasiken fixa ESTA, boka bil, boende första natten i LA, packa, lägga upp en resplan, fixa pengar ja listan kan bli lång. Är en del som ska fixas iaf :) Men känns skönt att tåget ner till arlanda är fixat nu iaf, far hem ifrån 05:45 den 18 April :D Åh som jag längtar nu alltså! 
 
 
Bästa födelsdagspresenten jag fick av Ida :D
Underbar men kylig promenad idag.