Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

jag står för varenda rad jag lagt därför kommer jag vara så äckligt äkta

Kategori:

Jahopp då vare Fredag ännu en gång, veckorna går sjukt fort när man har roligt! Denna vecka har jag umgåtts så mkt jag kan med William, han är helt klart världens bästa kille!!! Sedan hare varit hyffsat fint väder så har försökt varit ute så mkt som möjligt för att kanske haffa lite färg på kroppen, tror jag har lyckats liiiite iaf :) Ikv äre fest hemma hos fia, sen lär man dra ner till staden för att kolla läget, kommer tydligen vara äckligt mkt folk så man lär ju inte komma in någonstans iaf. Annars saknar jag er så jädra mkt och ni vet vilka jag pratar om. Så hoppas att vi ses så snart vi bara kan! Ska se till att ha så JÄVLA roligt jag kan de här veckorna för så fort jag kommer hem kommer jag att falla... Trodde att man kunde vänja sig men tydligen så är dessa röntgen lika jobbiga varje gång, aja det är en del av mitt liv så bara att bita ihop och ta allt som det kommer helt enkelt :) 
Nej nu ska jag göra mig i ordning innan alla kommer. Take care då!
 
 
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

raindrops keep falling on my head

Kategori:

Okej nu har jag då varit i trosa snart en vecka, och det känns jätte skönt! Men ack vilken hemlängtan man kan ha då.. Missar mina underbara vänner min kära familj och allt omkring. Har det underbart här nere absolut, på midsommar flängde vi runt, lekte vi sjöng drack åt riktigt god middag åh det var sjukt trevligt :) Har även fått kramat om världens bästa william!!! Idag är vädret äckligt så lär ju bara sitta hemma och tare lugnt med Fia. Annars till veckan vet jag inte vad vi ska hitta på, till helgen äre tydligen trosastadslopp så då lär det bli fullt ös. Roligt roligt. Ska även försöka planera in Grönlund någon dag. Sen om 3 veckor drar vi ju till Öland, och det längtar man ju till ;) Ja nu ska jag fortsätta få tag i Swedbank har bara kö nr 86 men det är väl inget.. Dumma Fia som använder min bankdosa, måste ju vara helt dum om man slår in samma kod flera ggr utan att lyckas.... Mongo! 
 
 
Minns gårdagen dröm om morgondagen lev idag

trött slut förstörd men ändå finns lyckan där

Kategori:

Jahopp då var resan till trosa bokad. Far på onsdag denna vecka så blir till åh fira midsommar där då. Kände att det var på tiden att konma härifrån, så ju tidigare dessto bättre, även fast jag.blir.borta i fem veckor heheh :) Annars har jag haft en toppen helg verkligen!! Längtan efter en annan stad är enorm

hello sunshine

Kategori:

God morgon, att planera en sov morgon är bara dumt åh jäkligt när kroppen själv väljer att vara pigg för tidigt.. Jaja lika bra att vara uppe antar jag, insåg att mjölken åh allt till frukost var slut så bara att kasta på sig klädrna åh gå på affärn.. Suck! Jaja bättre kväll väntar, ikv ska vi dricka vin på linas balle åh säga farväl till hennes hem... Sen lär väl kvällen som vanligt avslutas på larrys :) Nej till åh maka sig ur sängen åh få något gjort, ser ut som ett bombnedslag här hemma. Undeeerbart! Set the world on fire

du är speciell

Kategori: Allmänt

Asså åh, så sjukt underbart att vara hemma hos mina kära föräldrar. Inga krav och allt e underbart!! Kikat på disney channel hela dagen typ ehehehe, sen såklart har jag lirat kort och bakat ton med bullar tillsammans med pappa. Otroligt mys och gott så klart ;) Bukfettma here I come wohoo. sedan har jag suttit i luren med min kära syster fia åh, hon försöker få ned mig till Trosa den 27 juni, och åker jag dit så är jag inte hemma i Östersund fören typ den 23 juli. Överväger detta stort då jag inte har ett dugg intresse att spendera min sommar i denna stad. Hemma lagomt till yran så det är ju kanoners. Hur kan man egentligen tacka nej till ett sånt fint erbjudande då jag har att välja att spendera sommaren med världens bästa familj eller stanna i världens tråkigaste stad? hmm lättare val. Åh så vecka 29 följer jag med Carro och hennes vänner till öland en vecka, låter ej så jäkla tokigt faktiskt. Så ja varför skulle jag vilja stanna kvar här?

KONGE
Tycker du att du är vanlig går precis som alla andra tycker inte jag.

i'm gonna live my life no matter where we party tonight

Kategori: Allmänt

Sådär jaaaa då var man återigen hemma i jämtland, guttguttgutt!!! Hade det helt okej bort i Sundsvall, vädret var underbart, vi åkte lite lastbil åt gott stekte i solen drack tjafsa skrattade sov åh var litte bakis med faktiskt. Emelie stannade dock kvar, men jag hade varken ork eller lust, så kom hem till frösön tidigt idag men litte senare skulle mor åh far in till östersund så följde med dom hem till mattmar :) Blir här ett par dagar iaf. Annars så strävar man just nu efter en underbar sommarn med allt för mycket sol, sena sommar kvällar åh allt det där. Men i väntan på bättre tider ska jag ist umgås med familjen åh komma i säng i hyffsad tid!
Jag gråter bara i regnet, så vilken tur att det är sol nu då!

ute åh ränner överallt åh ingenstans

Kategori: Allmänt

Äntligen lite sommar ute igen! Hade dessutom en riktigt toppen helg i Rätan, underbar farmor hade Emplie!! Kan inte påstå att vi gjorde så väldans mycket, utan vi myste framför disney channel hela fredagen, fanns inte så mkt att göra när det var storm åh regn utomhus, det sög... Men lördagen blev mkt bättre, god mat bjöds det på sedan gick vi i väg på rätans värdshus åh tog en lördagsöl, åh lite mysigt folk ramlade sedan in, kvällen blev otroligt bra! Och främst av allt så fick jag en god vän tillbaka, vi kanske aldrig riktigt varit vänner förut utan mer än så, men nu kanske de är det vi ska vara framöver, men hellre din vän än ovän!
Åkte hem därifrån i söndags för att glida hem till mattmar åh fira min fina pappa på han 52 års dag, det var otroligt mysigt. Nu sitter jag återigen hemma hos Emelie åh har just packat klart inför vår Sundsvalls resa imorgon, ska bli mäkta roligt att få komma bort härifrån igen!  Har även sjukskrivit mig från jobbet i sommar, läkarna vill tydligen inte ha mig jobbandes... SUGER... Händer alltid för mycket för mig varje gång jag jag bloggar ehehehe
Blonderat håret litte till!
Världens finaste vän!
.
.
Peter Thundall är numera min man!