Vic

jag står för varenda rad jag lagt därför kommer jag vara så äckligt äkta
Jahopp då vare Fredag ännu en gång, veckorna går sjukt fort när man har roligt! Denna vecka har jag umgåtts så mkt jag kan med William, han är helt klart världens bästa kille!!! Sedan hare varit hyffsat fint väder så har försökt varit ute så mkt som möjligt för att kanske haffa lite färg på kroppen, tror jag har lyckats liiiite iaf :) Ikv äre fest hemma hos fia, sen lär man dra ner till staden för att kolla läget, kommer tydligen vara äckligt mkt folk så man lär ju inte komma in någonstans iaf. Annars saknar jag er så jädra mkt och ni vet vilka jag pratar om. Så hoppas att vi ses så snart vi bara kan! Ska se till att ha så JÄVLA roligt jag kan de här veckorna för så fort jag kommer hem kommer jag att falla... Trodde att man kunde vänja sig men tydligen så är dessa röntgen lika jobbiga varje gång, aja det är en del av mitt liv så bara att bita ihop och ta allt som det kommer helt enkelt :) 
Nej nu ska jag göra mig i ordning innan alla kommer. Take care då!
 
 
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
raindrops keep falling on my head
Okej nu har jag då varit i trosa snart en vecka, och det känns jätte skönt! Men ack vilken hemlängtan man kan ha då.. Missar mina underbara vänner min kära familj och allt omkring. Har det underbart här nere absolut, på midsommar flängde vi runt, lekte vi sjöng drack åt riktigt god middag åh det var sjukt trevligt :) Har även fått kramat om världens bästa william!!! Idag är vädret äckligt så lär ju bara sitta hemma och tare lugnt med Fia. Annars till veckan vet jag inte vad vi ska hitta på, till helgen äre tydligen trosastadslopp så då lär det bli fullt ös. Roligt roligt. Ska även försöka planera in Grönlund någon dag. Sen om 3 veckor drar vi ju till Öland, och det längtar man ju till ;) Ja nu ska jag fortsätta få tag i Swedbank har bara kö nr 86 men det är väl inget.. Dumma Fia som använder min bankdosa, måste ju vara helt dum om man slår in samma kod flera ggr utan att lyckas.... Mongo! 
 
 
Minns gårdagen dröm om morgondagen lev idag
trött slut förstörd men ändå finns lyckan där

Jahopp då var resan till trosa bokad. Far på onsdag denna vecka så blir till åh fira midsommar där då. Kände att det var på tiden att konma härifrån, så ju tidigare dessto bättre, även fast jag.blir.borta i fem veckor heheh :) Annars har jag haft en toppen helg verkligen!! Längtan efter en annan stad är enorm