Vic

våren är på väg in och jag kunde ej vara lyckligare!

Ligger redan i sängen med tvn på slagen, ikväll blir det sängen tidigare än vanligt då vi ska fara hemåt tidigt tidigt imorgon! Klockan är ställd på 5:30... Haha fy kändes inte så där jätte lockande kanske! Idag för övrigt blev det fika i den underbara solen med fina familjen, fräknarna är nu framme och då betyder det vår!! :) Hoppas våren tagit sig till Östersund med, då vore jag super lycklig! Nej nu måste jag släcka ögonen, godnatt från mig❤

Glad påsk!

Blev en tur till Trosa trots allt! Idag är det ju påsk afton och det har firats med en tripp till Nyköping, påsk lunch, grillat till middag och avslutades med film i soffan :) Igår var vi på Ikea överdagen samt käkade vi lunch på heron city, Star wars gänget var på plats så en otroligt nöjd Wille var det då!! Nu vill jag dock bara hem och fixa med lägenheten har en hel del projekt på gång, så ska bli förbannat roligt att komma hem och fixa där :)

Happy birthday honey!

Dig fyller underbara Sandra 21 år, så då blir det till att fira henne med ett brak kalas :) Det ska bli väldans trevligt!! Grattis grattis grattis finaste du ❤ Imorgon så far familjen ner och firar påsk i Trosa och jag ligger här fortfarande obestämd på om jag ska följa med eller inte! Men det visar sig! Imorgon iaf så följer underbaraste Emelie med mig på röntgen, vilket jag är oerhört tacksam till!! Nej nu blir det en kopp kaffe i solen i väntan på Sandra!Det ingen vanlig dag nej för det är sandras födelsedag idag HURRA HURRA!!