Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

fest, ferre, party, disco you name it

Kategori: Allmänt

Ikv slår vi på stort! Ikv äre fest på högsta volym! Länge sedan jag var så här pepp jag vet att det bara kan bli toppen.

Vi ses där vi syntes.

Pusselipusspusspusssssssss <3

bara att resa sig upp igen

Kategori: Allmänt

Älskar verkligen dagen efter, en kanon dag.... Tror jag börjar tappa greppet nu det håller då inte haha!
Idag har jag inte orkat eller velat göra nåt, börjar bli dunder förkyld så lika bra att ta de lungt! ska dock mysa med lite film åh så hos lina, så det kan jag ju iaf säga att jag ser framemot! Roligast att ta de lungt tillsammans med någon!
Nej nu ska jag kika lite på the big bang inann jag gör nåt annat!

allt kanske inte är perfekt men jag vet att du inte är långt i från!

Kategori: Allmänt

Pengarna rullade in på konton men jag vill lova att dom rullade ut lika fort igen.. Jag kan verkligen inte hantera pengar alls, köpte tok för mkt kläder åh sån skit idag! Men dock är jag väldigt nöjd med mina köp men som sagt de är inte mitt konto! Nåväl behöver väl inte handla kläder på ett tag, haha eller dom kmr spenderas lika fort igen nästa lön. Jaja..
Ikv börjar larrys med sina feta onsdagar igen, vilket jag tvekar starkt på kan bli dåligt, så ikv röjjer vi dansgolven åh njuter av att vara ung!

Pussselipusspuss

Jag dansar mig fram igenom stan

Kategori: Allmänt

Jag vill längre inte ha det så här, är less på att jobba även fast jag är tacksam över att jag har ett jobb, men grejjen e att jag vill plugga, nu nu nu... Jag vill börja kämpa för ett mål något att sträva efter något som jag själv tycker är roligt! Jag kan dock inte avgöra om jag vill bli kock eller bagare, de är ett sånt svårt val, då de på ett sätt är ett åh samma yrke men ändå inte, hur vet jag vad som är de rätta? visst skulle jag kunna plugga till båda men ja jag vet inte!
Nu stänger jag igen locket åh fortsätter med mitt big bang maraton ett tag till!

Förvirrad tjej...

Kategori: Allmänt

Måste för det första bara säga att igår blev det en succe på Larrys, helt fantastiskt bra! de levde verkligen upp, fast på nåt sätt var de 10 ggr bättre än innan! Amazing!
Men jag försöker att förstå varför du inte bara låter oss gå vidare? Kvällen i går var som tidigare sagt fantastisk jag hade alla mina vänner där åh vi dansade åh hade oss, med du min kära måste lära dig att nu är de på tiden att låta mig vara! Att skrika mitt namn till dina vänner så att jag hör känns bara barnsligt åh ovuxut.. Det svider att de är som de är, vi kommer att stöta på varandra ofta det är en liten stad så de är lättare för alla om du bara behandlar mig som luft, jag vill inte finnas till så länge jag är eld för dig!

Its time to let the past be the past and forget that this ever existed, its time to just move on and live everyday like it was the last one on earth!

Fredag, Friday,Freitag, Vendredi, Viernes,

Kategori: Allmänt

Jaa som sagt idag äre äntligen fredag, äntligen premiär av östersunds bästa ute ställe - LARRYS!

Jag hoppas att det kommer bli lika grymt som alla andra ggr förut. Jag vill att dom levererar bäst ikv, det är just det vi behöver! De kanske låter osannolikt att en bra ute kväll kan hjälpa oss på traven, men tro mig så är det, att bara få släppa allt för en stund träffa sköna männiksor åh bara vara i en tid här och nu! Guld!

 

Sen vill jag bara passa på att gratta dig Kristoffer på din 20 års dag! Fasiken vad du skulle firat den, du skulle förmodligen köpt massvis med öl åh allt på systemet! Men från mig till dig min fina vän Grattis på din dag, imorn kmr jag åh alla andra åh firar den i badhusparken med dig! 24/9 - 11


Allting kommer bli bra till slut,
du ska se att allting ordnar sig.
Allting kommer bli bra till slut,
om du bara låter allting va'.

En evighet som alltid kommer att vara en evighet

Kategori: Allmänt

1 vecka, 7 dagar en evighet.. Tiden går fort men står ändå stilla, en hel vecka har nu passerat åh det känns fortfarande overkligt och fel, när ska man komma till ro? Kanske då vi alla vet att du funnit ro kan vi kan göra detsamma! <3

Jag försöker verkligen leva livet på så sätt att jag försöker ha roligt umgås med folk, men på nåt sätt så är jag helst bara för mig själv ingen annan..  Känns dock tråkigt att man längre inte har nån ork att vara med någon utan att man hellre väljer att begrava sig hemma i lägenheten, men de kanske e mitt sätt att bearbeta all skit som hänt på senare dar, jadu vad vet jag! Men ikv ska jag iaf ge de ett försök, ett försök att gå ut med mina käraste åh ha en rolig kväll på Marité, det är sällan de är tråkigt där och ikv äre deras sista fredag för säsongen så jag hoppas på en kanon kväll, känner att de är välbehövligt!

Jag tackar dig för de liv du gav mig

Kategori: Allmänt

Hösten e verkligen här på riktigt, vädret växlar hela tiden åh ljusen är tända! På något sätt äre ganska mysigt med mörka kvällar åh rusk, men jag föredrar hellre att de blir vinter nu isf.
Annars så äre ganska lungt just nu, förutom att de smarthuvve som man är lyckas låsa sig ute.. Men de går att ordna! Finns värre saker här i livet har jag tagit stor lärdom av.

Något som verkligen har kännts skit åh overkligt på senare är att vi nu har begravit vår älskade Krille..
Som en sol lös han upp allas vardag, han sken varje gång man såg honom, på ett sätt så vore de som om någon har stulit solen i från oss.. Han var en underbar person som var galen, rolig, omtänksam ja man kan finna många fina saker med honom, att just han skulle vara den som skulle försvinna så här tidigt i livet är bara fel, fan det finns inget logiskt med det! Hoppas iaf att du hare bra där du är nu, och att du snart lyckas finna ro åh frid, för det förtjänar du om någon.. Du kommer aldrig vara död för nån av oss utan så länge minnena lever kvar så kommer du också att göra de!
Vi ses i ett annat liv vackraste <3

Herr Panda jag är kär i dig!

Kategori: Allmänt

Svårt att le när du inte gör de!

Kategori: Allmänt

Tankarna snurrar runt lika fort som ljusets hastighet, vet varken ut eller in längre, men jag hoppas kunna landa snart igen!
Jag försöker se det positiva här i livet, som att min MR såg bra ut absolut inga konstigheter sen att jag har jobb åh lägenhet en hel del som gått bra trots alla dumheter, men de e otroligt svårt att le när de enda man ser omkring sig är ledsna leenden.. Jag kmr upp så småningom men de kmr att ta den tid som krävs men de kanske är värt att kämpa åh stå i fast de inte riktigt finns den orken man hade hoppats på. Jag ska göra allt för att vara stark för min vänner åh familj, som sagt är de dom jag kämpar för just nu! Jag tänker inte ljuga med att säga att jag älskar livet för de gör jag absolut inte, men jag kan däremot säga att jag älskar min familj åh vänner.
Allt kmr en dag åh vända de vet jag, inte idag eller imorgon men snart de känner jag på mig. Jag har upplevt då livet varit allt man önskade men de förändrades för snart 3 år sen, men jag vet att de kmr igen, jag bara vet de.

Nej nu ska jag fundera vidare, kände bara för att skriva av mig lite.

Allt bara snurrar runt i cirklar

Kategori: Allmänt

Efter hundra år sedan!

Jag planerar inte att komma tillbaka till bloggandet tror jag, till vilken nytta egentligen?

Jag är ingen som folk läser jag har inget vettigt att få sagt åh knappast så är jag intressant!

 

Anledningen till att jag skriver nu är bara för att jag måste skriva av mig skriva om livet åh kanske möjligtvis bara tacka mina otroligt fina vänner, som hjälpt mig igenom denna hemska månad som vi allesammans lidit utav så otroligt mkt! Livet har minst sagt inte varit enkelt för nån av oss, de är tungt att öppna ögonen på morgonen de är tungt att stänga dom om nätterna, hur ska man kunna andas med munnen stängd?..

 

Det finns absolut inget som är logiskt längre alla känslor tär på vårat inre, de bara skrapar åh river i allt! När ska man kunna öppna ögonen och få se hur fin åh bra värld detta kan vara, kommer det ens någonsin att ske? Nej jag tvekar starkt på att de ens är möjligt..

 

Så allt jag måste få sagt är att jag Vic inte hade kunnat kämpa utan er vid min sida, jag hade inte kunnat se ljuset med dagarna utan er, att ha vänner som er är det bästa som hänt mig! Ni är guld värda ni är värd hela jorden, universum. Jag kommer aldrig att älska nån annan mer än så som jag älskar er! Återigen tack för att jag får den äran att ha er i mitt liv! Ni är mitt ljus med livet! Jag kommer att återgälda er när jag själv finner orken, men tills dess lovar jag att göra så gott jag kan!

 

Looveliiloove påer <33