Vic

lovely!
Denna helg asså :) måste bara säga att den har varit helt underbar! Tillbringade helgen med världens underbaraste pojk :) Kan ju inte säga att vi gjort särskillt mycket, men att få vara med honom betyder allt, nu ska vi dessvärre vara ifrån varann ett bra tag! Han ska praktisera i stugun i tre veckor :/ *suck* aja får hoppas vi ses iaf!
Men tillbaka till helgen :)  Hela familjen i stort sett var på boda borg, åkte go kart och var i laserhallen, fan vad det ägde asså! eller jag ägde ;) I vilket fall som helst så måste vi göra om de snart tycker jag :) Puss älsk för denna helg <3

Snart påsk och de ska verkligen bli helt amazing, Bror annica och william kommer hit :D helt fantastiskt dom är verkligen saknade! så jag hoppas verkligen att denna påsk blir underbar! och älsk kommer såklart :)
Sen dirket efter påsk bär de av till umeå igen.. suck.. känner verkligen att lusten för det inte riktigt är helt på topp :/ alltså nä jag orkar verkligen inte detta! jag vet att efter detta så kommer jag vara frisk igen men liksom som jag mådde förra gången vet jag inte riktigt om jag orkar uppleva ännu en gång :( uscha!
Aja gäller att vara så stark man kan.. men jag känner mig inte strak längre som jag gjorde sist.. aja har alltid folk vid min sida så detta ska jag nog klara ändå! :)

Nu ska jag dra vidare!

Puss hej <3
kärlek
Moa och Lina  jag älskar er mer än ord någonsin kan beskriva <3
snööö igen
Okej blev verkligen as depp när jag vaknade i morse och såg att det snöat en decimeter! suck asså, fan man hade ju värsta vår känslorna för nån dag sen bara, och sen så försvinner de över en natt! uffa!
Jajaa inget att göra åt, man kan ju bara hoppas att sommaren kommer snart sen så äre ju ok :)
Till sommaren så har jag nog somamr jobb på ica :D hoppas verkligen att jag får de isf 'är jag as happy :D

Idag så har jag varit ledig från skolan vilket är as nice :) har varit i järpen med mor, vi hade visning på huset idag igen och mamma kännde inte för att vara med på den så vi åkte till järpen och kika runt lite :)
Sen så har jag städat mitt rum samt min garderob ( stavning ) och sen så har jag försökt sy på min klänning men so far har inget hänt! Skulle kolla på hockey med far nu men då var de fel hockey match så de sket sig, ska väl bada och plugga nu :)
Ha de gött


Pussheej <33