Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

lovely!

Kategori: Allmänt

Denna helg asså :) måste bara säga att den har varit helt underbar! Tillbringade helgen med världens underbaraste pojk :) Kan ju inte säga att vi gjort särskillt mycket, men att få vara med honom betyder allt, nu ska vi dessvärre vara ifrån varann ett bra tag! Han ska praktisera i stugun i tre veckor :/ *suck* aja får hoppas vi ses iaf!
Men tillbaka till helgen :)  Hela familjen i stort sett var på boda borg, åkte go kart och var i laserhallen, fan vad det ägde asså! eller jag ägde ;) I vilket fall som helst så måste vi göra om de snart tycker jag :) Puss älsk för denna helg <3

Snart påsk och de ska verkligen bli helt amazing, Bror annica och william kommer hit :D helt fantastiskt dom är verkligen saknade! så jag hoppas verkligen att denna påsk blir underbar! och älsk kommer såklart :)
Sen dirket efter påsk bär de av till umeå igen.. suck.. känner verkligen att lusten för det inte riktigt är helt på topp :/ alltså nä jag orkar verkligen inte detta! jag vet att efter detta så kommer jag vara frisk igen men liksom som jag mådde förra gången vet jag inte riktigt om jag orkar uppleva ännu en gång :( uscha!
Aja gäller att vara så stark man kan.. men jag känner mig inte strak längre som jag gjorde sist.. aja har alltid folk vid min sida så detta ska jag nog klara ändå! :)

Nu ska jag dra vidare!

Puss hej <3

kärlek

Kategori: Allmänt

Moa och Lina  jag älskar er mer än ord någonsin kan beskriva <3

snööö igen

Kategori: Allmänt

Okej blev verkligen as depp när jag vaknade i morse och såg att det snöat en decimeter! suck asså, fan man hade ju värsta vår känslorna för nån dag sen bara, och sen så försvinner de över en natt! uffa!
Jajaa inget att göra åt, man kan ju bara hoppas att sommaren kommer snart sen så äre ju ok :)
Till sommaren så har jag nog somamr jobb på ica :D hoppas verkligen att jag får de isf 'är jag as happy :D

Idag så har jag varit ledig från skolan vilket är as nice :) har varit i järpen med mor, vi hade visning på huset idag igen och mamma kännde inte för att vara med på den så vi åkte till järpen och kika runt lite :)
Sen så har jag städat mitt rum samt min garderob ( stavning ) och sen så har jag försökt sy på min klänning men so far har inget hänt! Skulle kolla på hockey med far nu men då var de fel hockey match så de sket sig, ska väl bada och plugga nu :)
Ha de gött


Pussheej <33

Vill du värma mig?

Kategori: Allmänt

Förbannat vad kallt de ska vara överallt! kommer inte sommaren snart? våren är depp likaså allt annat.. sommaren är de enda som duger för mig i stort sätt! När kommer du?
Visst snön är på väg att smälta och det känns ju super, men de går tok för långsamt! menmen de kommer väl!

Idag är de is hockey så de ska jag glo på :D sen så borde jag egentligen plugga men de vet jag själv att jag inte kommer att göra * suck * aja man får göra de bästa av situationen.. finns de ens nå bra med de ?
Im blir skola och då ska vi till badhusparken, vet inte om de kommer bli skojj eller bara jobbigt.. aja de märks väl :) efter skolan så ska jag vara med älsk :D vi ska till stugun i helgen har jag för mig :) de ska nog bli myspys :) hur kan de inte bli de liksom när jag är med honom ? :) han är BÄST!!

Ajaa nu ska jag dra !

Pusshej <33

when the sun hides

Kategori: Allmänt

Hejsan,

Idag är de måndag igen, det känns tugnt eftersom nu är de en helt ny vecka och jag känner för sommarloav -.- !
Jaja idag ska jag iaf åka hem till älsk, ska ta bussen vid ett in :) har inga lektioner på måndagar så det blev en sov morgon och så :)
Idag kommer de några som ska kolla på huset, hoppas att dom känner för att köpa det, vill ju flytta så fort som möjligt, liksom känns segt att bara gå och vänta hela tiden på att det ska komma en köpare, men vi flyttar inte fören i Maj så vi har ändå lite tid på oss fast väldigt liten ändå.
Men nu ska jag städa klart mitt rum, duscha och packa :)
Puss på er <3

konstig dag

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 5 inatt -.- alltså det börjar bli väldigt segt må jag säga, men denna gång hade jag Jocke att mysa med,så vi kollade på film ( mr woodcock ) den var rätt skön :) ville dock att älsk skulle sova, tyckte det var onödigt att han skulle vara vaken bara för jag inte kunde sova!
Aja hans val..

Stack till skolan senare och mötte upp lina och vi stack och badade på storsjöbadet! det var rätt skojj en stund.
Sen så hade vi massa annat för oss, haha jadu lina ;) knepigt värre måste jag ju säga :P haha allvarligt jag kommer nog aldrig kunna släppa de tror jag XD så jävla fult !

Aja nu ska jag sova fast klockan bara är nio, är super trött känns som att jag inte sovit på en evigheter!
Sussa gott <3

sleepless

Kategori: Allmänt

Klockan är nu 05:21 och jag vaknade runt två timmar sen och var pigg som jadu jag vet inte vad!
Väntar just nu på att sömnen ska kicka in så man kan somna om -.-

Wish me good luck!

en trött själ

Kategori: Allmänt

Puuh, vaknade för drygt en halv timma sen, känns som hur länge man än sover så blir man bara mer trött dessto mer klockan blir,  någon som fatta vad jag just skrev? hmm lät bra i huvudet iaf!

Idag äre lördag vilket betyder att det inte är någe mer lov nu :( suck!
Aja jag kan ju iaf göra de bästa av den här dagen, och det har jag redan planer för vad som ska hända, jo Moa och Lina kommer till mig:D alltså de kommer lätt bli en helt fabolous! Vi har planerat att kolla på melodifestvialen men planerna kan ändras :)
Nej nu ska jag gå och äta lite frukost hörs senare!
<33333333333

En lång dag!

Kategori: Allmänt

Okeej jag vet inte varför men jag bestämde mig för att börja om mitt bloggande från början, och försöka blogga lite mera ;D

Kom på den knäppaste saken idag, tänkte att ja skulle hoppa av entreprenör och byta till design, men likssom det skulle vara så jobbigt att ta studenten ett år senare än alla mina vänner! Så ist sattsar jag på extra kurser, ska se vad dem har att erbjuda.
Åkte hem från älsklingen idag, har haft en mysig tid hos honom, men det var väl dax att fara hem I guess!
Fredag idag, vad händer folket? Har en känsla av att det bara blir en hemma kväll med familjen ett varmt bad och bara vila upp sig!?
Nåja nu ska jag försöka få något vettigt gjort vi hörs senare!