Vic

kämpa slita svettas
Äntligen börjar jag få lite ordningen på rutinerna, lägger mig alltid innan tolv o kliver upp innan tio, vilket för mig är helt underbart! Startade dagen med en rejäl frulle och sedan ett hårt pass på gymmet, tredje dagen denna vecka. Så skönt att ha kommit in i det, älskar verkligen att gymma. Man mår verkligen bättre psykiskt och fysiskt av det! Sedan kom Moa hit och jag lagade mat till oss två, sen såklart tvingade hon på mig att se på farmen.. Haha jäkla skit program! Även så smidde vi lite helgs planer, blir biomys o bara mys, ser jag verkligen fram emot :) Vem kunde tro att helger utan alkohol kan vara så mycket bättre!!! Träningen har gett mig så mycket, mer än ni någonsin kan tänka er. Aldrig känt mig så stark som jag gör nu, tänker lämna alla dåliga ovanor bakom mig nu och leva ett hälsosammare och nyttigare liv!!


working my ass of for all the right reasons
shoppaholic var ordet
Jäklar vilken hektisk dag detta blev det! Vaknade tidigt och började dagen med en rejäl frulle o twilight läsning (jag är beroende...) Sedan kom Sandra förbi så vi tog en vända på stan, där mötte vi även upp Moa och som vanligt slutade det med att jag spenderade allt för mkt pengar, men intallar mig själv att allt jag handlade var nödvändigt!! Efter det drog jag o Moa hem till mig o käkade ihop och snacka en massa skit, saknad människa det där.. Sen var jag tvungen att tvinga iväg mig själv, just det ensam till gymmet, och såklart var jag den enda tjejen ibland massa jäkla hunkar, det gick väl sådär faktiskt haha... Aja jag gjorde bara bort mig lite och jag är så stolt över mig själv att jag gick dit ensam, det stärke mitt kassa självförtroende så vilken dag detta blev :) Jag är så nöjd att inatt kommer jag sova underbart!!


Det är bara du som fattas nu, kanske möts vi i mina drömmar..
mitt hjärta klappar för er..
Verkligen haft en strålande helg!!! För en gångs skull, har inte vaknat upp bakis eller ångest utan i fredags var jag med Lina o lyxade till det med en riktig kalas middag. Sen kom hennes dude förbi o vi umgicks hela kvällen, underbart var ordet! Sedan i lördags så fick jag mysa lite med mina älskade föräldrar som kom till mig o hälsade på :) Efter det så shoppade jag loss med Sandra och spenderade kvällen/natten med henne. Så ja med andra ord en helt perfekt helg! Idag har jag dock endast spenderat dagen med Twilight läsande, konstigt nog känner jag mig helt utmattad och för att inte glömma ensam, men det valde jag själv idag hade faktiskt inte orkat tillbringa min dag med någon annan. Så fick även ett skönt avslut av denna helg. Så trött är jag för ingenting ,så nu tänkte jag signa ut och sova för imorn väntar gymmet och mys med Moa. :)


uppskatta det du har, älska de som finns och glöm ej att ta vara på tiden!