Vic

andas in den inkommande sommaren
Njuter åh återigen njuter av den underbara solen. Mestadels av dagen har spenderats ute tillsammans med pappa, tillbringat all tid i solen med bullar åh glass, igår blev det grillat med farmor. Haft en toppen helg verligen. Ikv drar jag mig tillbaka mot staden för yttligare lite jobb. Annars är allt på topp. Nu vill jag bara ruscha på sommaren lite så man äntligen kan gå i shorts sitta nere vid badhusparken med en typisk donken glass eller ja det skulle ju inte sitta fel med en öl heller i österängparken, huvva ge mig sommaren nu tack!
Du lever bara en gång åh den gången är nu
myser hos fin fina syster
Kom tillbaka till stan idag, lite blanade känslor, har mått gott hemma i mattmar men har ett par dagars jobb som väntar nu. har just tagit ett skönt bad hos syster, blir till att sova här åh sen upp tidigt imorn, känns mindre skönt men det måste ju göras :) Annars blire en lugn vecka funderar på att åka hem till mattmar åh umgås med pappa i helgen, eller så drar man till trosa eller kanske sundsvall? hmm många funderingar nu. Jaja ska kika klart på desperata hemmafruar sen krypa ner i sängen :)

Life is pretty good right now
all dreams are unfulfilled
Frågan e vart denna dag tog vägen, kan ha försvunnit då jag råkade powernapa i tre timmar eller då jag tittade på The Vow, kanske väärldens finaste film i fall ni frågar mig. Den handlade om ett gift par som var med om en bil olycka åh hon tappa minnet åh han gör allt han kan för att få henne att minnas honom, ååh så bra! Sen på tal om film, förstod igår varför jag aldrig sett klart shutter island, den sög. Eller så sög den bara för att jag inte fattade slutet åh sånt gör mig förvirrad... annars idag har jag förlorat ett X antal ggr i poker mot pappa, bakat världens godaste morotskaka, älskar att vara hemma, ska förmodligen hem igen imorgon måste fixa med deklarationen ( stavning ) betala räkningar åh jobba.. Känner mig för vuxen för mitt eget bästa! Nej lite gossip girl innan jah nannar kudden.
Just want to be free, fly high above you'll