Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

I will laugh again, when something is really funny

Kategori:

I skrivande stund ligger jag nu i hammerdal, i Peters stuga. Sandra sover på soffan och jag lär ju somna vilken sekund som helst jag med! Idag har vädret verkligen varit så underbart det kunnat bli! Har njutit så förbannat mycket av det idag, blev en sallad på stan med underbara människor sedan for jag hit och käkade grillat, åkt båt samt fiskat efter blindsill, haha.. Toppen dag med andra ord! Imorgon blir det massa solning, åka båt och bara mysa på. Så skönt att bara kunna fara från stan ibland och glömma allt annat, för här ute behöver man inte anstränga sig så förbannat mycket. O sen i helgen blir det att fara hem till Mattmar igen, pappa är ensam då mamma farit ner till Trosa, så lite kvalitets tid med pappa ska bli bäst :)

Älskling vi ska alla en gång dö

tillsammans är vi stark

Kategori:

Haft en underbar helg efter alla omständigheter! Var hemma och myste med jordens underbaraste människa, lilla Sofi ❤ Sedan blev det att fira min älskade mamma, vi solade och bara njöt av det underbara vädret och massa gottigott!! Nu ligger jag hemma återigen, ligger och planerar resan till Trosa, vilket jag hoppas bli anytime nu. Behöver komma härifrån och känna lugnet för ensamheten är outhärdlig, hade önskat att jag hade kunnat stannat med mamma o pappa men har man saker att göra i stan så är det så det är! Annars tänker jag ha den bästa sommar jag kan ha nu, tänker bara njuta och ha så jävla roligt jag bara möjligen kan ha!

Sofi och faster ❤

H

Kategori:

jag vet hur ont det gör när hoppet dör, tyvärr...

Kategori:

Tom i huvudet tom på känslor tom på fan allt.... Trodde aldrig någonsin att denna dag skulle komma, trodde att jag var färdig med allt detta, jag trodde helt enkelt för mycket denna gång.... Jag kan inte förstå att detta är verkligheten, jag är så arg ledsen och fruktansvärt förtvivlad! Men efter denna dag har jag verkligen insett att lita tamifan på magkänslan varje gång. Den har alltid rätt tro mig... Aldrig har jag hatat så mycket i hela mitt liv att ha rätt, vill inte ha rätt i detta fall, jag ville inte veta att min tumör växt, ville inte veta att jag ska opereras i september... Snälla låt detta bara vara en sjuk dum äcklig jävla dröm :( Visste så fort jag öppnade brevet från Umeå att nu är det något som ej står rätt till, fanfanfan!!!! Detta skulle ju var över eller hur??? Jag är verkligen inte stark nog för att gå igenom detta en fjärde gång... Nej jag orkar inte tänka mera nu, men jag var tvungen att skriva av mig....

I am unbreakable?

För jag är lycklig o jag är lycklig

Kategori:

Alltså finner fortfarande inga ord, så helt overkligt att Sverige vann VM guldet!!! Jag är så stolt över våra svenska hjältar :') Grattis till dom, vilket sjukt vm detta varit!!! Sedan att sätta ord på vilken jävla kanon helg jag haft är svårt. Började fredagen med kubb spel och go dricka i det oroligt vackra vädret, fortsatte lördagen med springmeet och cruising på kvällen och att ha fått dom två toppen dagarna trodde jag aldrig att denna söndag skulle bli så jävla grym!! Pizza med mor, far och Petra utomhus sedan vinna VM guld, ja livet kan verkligen vara helt fantastiskt!!! Även fast jag ska till Umeå på tisdag så förstör det fan inte det jag känner just nu :) Ja lycka är dagens sanning!!

I natt kommer jag sova som en jävla Gud!!

without you I would be nothing

Kategori:

Nerbäddad och redo för sömn för jäkla skönt!! Haft en bra helg med hårfärgning, vin spontan utgång och en skön hemgång till föräldrarna! Som det första säger är jag nu återigen på väg att bli blond, måste erkänna att på sommaren passar jag bättre i ljust hår så jag är mer än nöjd :) hade en underbar fredag kväll med dom finaste vännerna, vi färgade hår skrattade åt en massa och förtärde en del vin :) Fruktansvärt mysigt! Igår åkte jag hem för att spendera resten av helgen med mor o far, Petra var även där. Hade det fruktansvärt mysigt där hemma, saknar faktiskt hem gångarna dit! Är där tok för sällan numera av nån anledning! Men dom får alltid mig att må bättre när livet inte är så där på topp.. Så nu kanske det blir att fara hem lite oftare och hälsa på! Idag har jg hjälpt Petra med hennes uteplats och bara slöat på soffan, vilket verkligen behövdes! Nu krigar jag fortfarande med sjukan och hoppas innerligt att kunna återgå till träningen i veckan, det är mitt mål iaf! Sen ska jag även fylla i min tatuering vilket jag längtat så efter att få göra :) Nej nu blir det till att sova och en ny vecka väntas imorgon!!

all we have is right now

Man lever bara en gång så nu måste jag ut och fira mitt liv

Kategori:

Idag var jag hem en sväng till Mattmar, Carra var på överrasknings besök vilket var jättekul! Så jag och Petra for hem över dagen och hälsade på, kunde dock inte hälsa på lilla Sofi då jag är så förbannat förkyld... Men igår så grillade vi ute hos Sandra och drack på med ett jäkla gäng hela kvällen, det var super roligt!! Idag är jag dock helt slut och närsom så blir det att sova! Spenderat kvällen framför hockey vm och ja idag torskade Sverige mot Kanada ganska så mycket, vilket suger men förväntade mig inget annat! Imorgon så blir det hårfärgning och förhoppningsvis en lugn fredag, kan behövas om jag nånsin vill bli frisk!!! Annars så för övrigt mår jag inte så där hundra men hoppas verkligen det vänder snart. Behöver hitta upp igen bara! Nej nu skriker ögonen godnatt!

en gång är ingen gång två = noll

Kategori:

Ja kan börja med att jag nu är faster till världens finaste Sofi, en riktig guldklimp är vad hon är!! Annars så var det Valborg och jag kan inte annat än säga, wow vilken kväll!! Vi grillade, drack gott, skrattade som aldrig förr samt så lät jag Moa vinna över mig på kubbspel.. Ja jag hade faktiskt en jättebra kväll med underbara människor :) Idag mår man dock som man förtjänar, haha! Har iaf hunnit med att träffa päronen och sedan hängt med Moa o Pehr, vilket varit väldigt roligt! Nu ligger jag dock i soffan mEd bakis ångest och tröttare än döden själv. Men strax blir det sängen och det kommer bli underbart!!

En bild på den vackra Sofi! ❤