Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

bra dag eller dålig?

Kategori: Allmänt

Denna dag började med att man var grymt jävla trött, uscha har inte varit så här trött på en evighet, det är så jobbigt!!
Ville bara skita i skolan hade huvudvärk så en rätt bra anledning iaf, men jag åkte iaf och hade engelska -.- det var segt som vanligt! men jag tog mig igenom de och sen efter en blääig lunch så hade vi matte och jag du jag vet inte om det var en bra lektion eller dålig! Började dåligt iaf fick IG på nationella... men jag kämpade igenom lektionen iaf och jag gjorde hela kapitel 6 vilket känndes grymt jävla skönt att få de gjort, så nu blire prov i det nästa vecka -.-*
Annars så har dagen rullat på som den ska men fortfarande grymt seg och trött, men imorgon börjar helgen efter två riktigt jobbiga lektioner...

Borde egentligen sitta och läsa nu men är för lat som vanlige :/
Aja nu orkar jag inte skriva mera! hoppas att finner mycket intressant att läsa på min blogg ;) haha eller inte

Pusshej <3

skit väder..

Kategori: Allmänt

Okej jag kan ju säga att vädret idag suger riktigt hårt! uscha.. fast till helgen så skulle det tydligen vända och bli runt 25 grader varmt :) och det tackar man ju inte nej till :) eller jo lite eftersom att vi ska ju flytta då.. hmm ajaa dom kan inte tvinga mig att hålla mig inne när de e vackert väder! nejnejnej och återigen nej! jag vill ha sooooooooool :)

Idag så hade vi svenska och jag kan ju inte direkt säga att jag fick så mycket gjort men lite iaf ;) Sen så gick jag på stöd och där fick jag inget alls gjort, men jocke kom och hämtade mig så då for vi hem till honom :) myspys!
Ikväll vet jag inte vad som hände roch fötter blir väl att läsa lite sp jag blir kalr med den där jävla läsloggen -.- blää jag orkar verkligen inte men vad har jag för val om jag vill nå iaf G i svenska...
nej nu ska jag pussa på min älskling som sover :)

Pusshej <33

bläääääää!

Kategori: Allmänt

Okej nu ska vi tydligen flytta tillbaka till mörsil ? ööh va ?
Aja jag har ju inte dirket något val så får väl helt enkelt leva med de!
Just nu väntar jag på jocke, och försöker att inte deppa sönder över små saker...hmm jag måste sluta tänka, så jag inte går under totalt!
Idag har jag och tess solat på badhusparken de var mys, sen så har jag bara varit hemma och försökt at få tiden att gå.. men har inte lyckats så bra för snabbt går den iaf inte! hatar ändå nälden så lite skönt att komma hem igen, har ju fan inte en enda vän här! och jag hatar det verkligen så ska bli skönt att komma hem till vännerna igen!
Bööööööög! så tråkigt har jag just nu va fan kan inte någon underhålla mig?
Ajaa hörs nåt

pusshej <3

regn och åska

Kategori: Allmänt

haha jag suger verkligen på att upptadera :P har ju inte gjort det sen jag for iväg till umeå :) lite kort om de iaf, det gick super bra precis vad jag hoppats på så nu är läget bra igen :) happyhappyhappy!
Just nu ligger jag i torvalla hos jocke, det åskade nyss och nu spöregnar de bara, men det är rätt mysigt faktiskt :)
Ska snart iväg till boda borg med jocke han ska dansa matta :)

Det är ju långhelg nu dessutom så im, torsdag, så är de ingen skola så jag ska vara med therese, vilket jag inte varit med på typ 100 år, vilket ska bli helt underbart, tack tjejen :) Vi ska nog vara ett par dagar så jag kommer sova hos henne i stan, myisgt värre :)
Nej nu ska jag hitta på nåt att göra pussa på jocke kanske :D

Puss heej <33everything is near

Kategori: Allmänt

åååh, jag orkar verkligen inte att det är söndag.. alltså världens mest meninglösa dag måste jag ju bara säga -.-
Ajaa.. skola imorgon igen sista skoldagen på länge nu för mig, men jag har hunnit göra klart en massa så jag behöver inte oroa mig så mycket över de nu.

Att blogga börjar dock bli skit tråkigt finns inte så mycket att skriva om längre och då blir allt bara så tråkigt att läsa om! menmen ni tvingas inte att läsat ;)

Ikväll så ska jag mysa med pälski hela kvällen, blir vår sista natt tsm innan umeå så jag vill gärna mysa så mycket jag kan innan dess! Imorgon natt så åker vi dit, jaa och självklart följer ju jocke med dit <33 vilket betyder så himla mycket!! Vi har fem månader på tisdag så då tycker jag att  vi två ska hitta på något mysigt i umeå, så det blir en lyckad kväll och inte allt för deprimerande!

Nee nu ska jag hitta på något annat, kanske skriver innan jag far till umeå!

Puss <3