Vic

bra dag eller dålig?
Denna dag började med att man var grymt jävla trött, uscha har inte varit så här trött på en evighet, det är så jobbigt!!
Ville bara skita i skolan hade huvudvärk så en rätt bra anledning iaf, men jag åkte iaf och hade engelska -.- det var segt som vanligt! men jag tog mig igenom de och sen efter en blääig lunch så hade vi matte och jag du jag vet inte om det var en bra lektion eller dålig! Började dåligt iaf fick IG på nationella... men jag kämpade igenom lektionen iaf och jag gjorde hela kapitel 6 vilket känndes grymt jävla skönt att få de gjort, så nu blire prov i det nästa vecka -.-*
Annars så har dagen rullat på som den ska men fortfarande grymt seg och trött, men imorgon börjar helgen efter två riktigt jobbiga lektioner...

Borde egentligen sitta och läsa nu men är för lat som vanlige :/
Aja nu orkar jag inte skriva mera! hoppas att finner mycket intressant att läsa på min blogg ;) haha eller inte

Pusshej <3
skit väder..
Okej jag kan ju säga att vädret idag suger riktigt hårt! uscha.. fast till helgen så skulle det tydligen vända och bli runt 25 grader varmt :) och det tackar man ju inte nej till :) eller jo lite eftersom att vi ska ju flytta då.. hmm ajaa dom kan inte tvinga mig att hålla mig inne när de e vackert väder! nejnejnej och återigen nej! jag vill ha sooooooooool :)

Idag så hade vi svenska och jag kan ju inte direkt säga att jag fick så mycket gjort men lite iaf ;) Sen så gick jag på stöd och där fick jag inget alls gjort, men jocke kom och hämtade mig så då for vi hem till honom :) myspys!
Ikväll vet jag inte vad som hände roch fötter blir väl att läsa lite sp jag blir kalr med den där jävla läsloggen -.- blää jag orkar verkligen inte men vad har jag för val om jag vill nå iaf G i svenska...
nej nu ska jag pussa på min älskling som sover :)

Pusshej <33
bläääääää!
Okej nu ska vi tydligen flytta tillbaka till mörsil ? ööh va ?
Aja jag har ju inte dirket något val så får väl helt enkelt leva med de!
Just nu väntar jag på jocke, och försöker att inte deppa sönder över små saker...hmm jag måste sluta tänka, så jag inte går under totalt!
Idag har jag och tess solat på badhusparken de var mys, sen så har jag bara varit hemma och försökt at få tiden att gå.. men har inte lyckats så bra för snabbt går den iaf inte! hatar ändå nälden så lite skönt att komma hem igen, har ju fan inte en enda vän här! och jag hatar det verkligen så ska bli skönt att komma hem till vännerna igen!
Bööööööög! så tråkigt har jag just nu va fan kan inte någon underhålla mig?
Ajaa hörs nåt

pusshej <3