Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

my heart will never beat for you again, cause finally im free

Kategori: Allmänt

Åååh idag har jag haft kanske den bästaste dagen på hur länge som helst :') Åh bättre blir den, ikv firar vi min tös Sandra som gått åh blivit tant hon med! Annars för övrigt så har jag handlat upp alla mina pengar idag, så vägrar att kolla kontot, märker väl om jag blir matlös denna månad, men det äre ju värt ju! Vi kan ju inte gå nakna heller ;) Dock är jag helt slutkörd så blir nog inte lika mkt vin som vanligt ikv, ehehehe... Har ju som jobbat i fem dagar irad åh min kropp är inte riktigt redo än för att köra så hårt, känns trist att man inte kan leva på som alla andra, menmen, även haft det riktigt tungt på jobbet, inget jag kan ta här då tystnadsplikten men huvva ikke nå rolig kväll på jobbet. Nej nu ska jag kanske fixa lite kan ju inte sitta här heller!
Puss påer ha en toppen vecka, justne den 4 drar jag till Trosa åh firar påsk, can't wait vill bort från denna skit håla ehehe
Take every moment to smile, cause u only live ones

Alla gör vi misstag, vissa större än andra

Kategori: Allmänt

Jag mår bra det gör jag verkligen, men ändå inte! Jag ångrar djupt det jag gjorde kan inte ta tillbaka det även hur mycket jag än skulle vilja.. Det gör sjukt ont att se dig det bränner åh svider inuti mig, men jag får ta följderna efter mina misstag! Att se dig i onsdags fick mig att tänka om, fick mig att vilja ha en tillbaka i tiden maskin, om jag ändå kunde säga till dig allt detta som finns inom mig, men stoltheten kommer ivägen.. Jag lever på mitt liv, jag jobbar jag umgås med min fina familk åh vänner, jag glider på lever livet fullt ut utav vad jag kan just nu! Kan inte påstå att något mer fattas, jag vill bara komma upp på fötterna ordentligt nu, jag e på god väg men det kommer att ta tid! Mina misstag beror stort på att jag inte älskar mig själv ännu men tro mig det kommer, jag måste bara ge järnet lite till, måste hitta tillbaka där jag en gång var! Nej nu måste jag skärpa till mig åh komma på bättre tankar för allting kommer bli bra tillslut det vet jag!


Publicera, publicer inte, publicera, publicera inte, publicera...

att le är som att andas man överlever inte utan de

Kategori: Allmänt

Sitter nu hemma hos Emelie åh är nyvaken åh jäklig, sov här inatt då jag jobbade uppe på körfältet åh pallade inte gå hem halv tio. Men alltid lika trevligt att sova hos den damen :) Har jobbat i två dagar nu vilket känns skönt, hoppas på mera jobb snart bara! Annars för övrigt har det inte hänt allt för mkt, hade mys dag med Sandra i måndags, blev bjuden på fin mat åh efterrätt, mumma. Dock nu börjar jag bli sjuk, nyser i ett åh snorar, men blir utgång med världens finaste Lina ikv, Lina om du ser detta så får vi fan inte spåra ikv som sist okej? ;) haha... Imorn blire kanske mattmar/mörsil en sväng åh hänga med emil, måste passa på innan den pojken glider hem igen. Nej fixa sig åh dra på stan en sväng :)
Having a good time

I did it even though i shouldn't

Kategori: Allmänt

Visste väl att jag inte kunde hålla mig, men nöjd blev jag! Denna gång tog det bara 2 timmar lite skillnad mot 6 timmar, göttgött. Smärtan var ikke skön men värt de efteråt. Så idag går med öm arm inplastad, ska strax ut med skoter åh grilla nere vid sjön så måste vara försiktig med armen då! Men underbart plusväder med underbara familjen som åker imorgon dock, så eventuellt glider man till stan ikv åh passar på medan man har skjuss in. Annars har veckan varit bra, igår var jag på sjukan ju åh där sa dom att jag måste tydligen operera foten, men kanske är värt de så man slipper denna kroniska smärta, men de tar vi efter sommaren kändes inte så värt att vara gipasad hela sommaren ehehhe! Nej nu ska jag dra vidare, men kommer inte blogga nu på ett tag då jag återvänder till staden!

See you on the other side my friend

Nightmares and happiness

Kategori: Allmänt

wohoooo, kuligare vecka... Ska röntgas två ggr... I måndags vare skallen åh nu foten, fan att man ska vara så värdelös på allt haha! Så upp med tuppen imorn för att ta den svin tidiga bussen vid sju, jippi! Fast har väntat på denna tid i 4 månader nu så känns gött på nåt sätt. Annars idag blire lugnt bara mysa som fan, pappa har ledigt nu i två dar så ska passa på att umgås med alla på riktigt! Imorn blire nog grillning ute på isen åh, underbart ju :) Nej nu ska jag terra fia, hon e weird!
Only you can choose your own path.

make it happen

Kategori: Allmänt

Sitter åh funderar på en himlans massa saker just nu, funderar över på vad jag vill bli när jag blir stor, vad jag har för planer att hitta på härnäst, vill jag verkligen stanna i östersund, är allt verkligen värt allt, borde jag gadda mig imorn? Ja som sagt en himlans massa tankar som glider runt där inne! Ska iväg på pappas jobb idag åh skriva ut mallen till min tatuering åh verkligen fundera ut detta, men grejjen är den att jag älskar den sjukt mkt, det e min syster som designat den, så hela är hennes hela verk åh jag älskar den så jag kan döööö! Men saken är den att den kommer inte bli klar på en gång kommer få bygga på den nåra ggr, så det är det jag klurar över! Men känner jag mig själv så kommer jag sitta med en tatuering imorn ;) eheheh Annars för övrigt idag ska jag bara mysa med familjen packa ihop huset i mörsil sen måste jag få testa Nickes nya skoter, som han inte vågar låta mig köra? Pfft jag kanske är galen men äsch vad gör det om hundra år!!!

Ute åh grillar nere vid sjön i fina mattmar! Älskar min outfit haha
Bilder från i sommras, lite nostalgi
William njuter av en ridtur på pollen
Hard work work work, snyggaste posen åh!

Avslutar detta med en bild på tjocka familjen, tagen i julas!
'
Nej nu måste jag gå ta en cigg åh en efterlängtad kopp kaffe!
Misstagen du gör är det som formar ditt liv, ta lärdom av dom ist för att ångra dom!

you can´t break me down

Kategori: Allmänt

Har de underbart hemma i mattmar, hela familjen är återigen samlad så sjukt fint! Skotermys, massa svull åh bus, sen så på onsdag väntas en ny gaddning, men de får ni veta mer om senare ;)
Finns inte så mkt mer att säga
HappinessHappinessHappinessHappinessHappinessHappiness