Vic

my heart will never beat for you again, cause finally im free
Åååh idag har jag haft kanske den bästaste dagen på hur länge som helst :') Åh bättre blir den, ikv firar vi min tös Sandra som gått åh blivit tant hon med! Annars för övrigt så har jag handlat upp alla mina pengar idag, så vägrar att kolla kontot, märker väl om jag blir matlös denna månad, men det äre ju värt ju! Vi kan ju inte gå nakna heller ;) Dock är jag helt slutkörd så blir nog inte lika mkt vin som vanligt ikv, ehehehe... Har ju som jobbat i fem dagar irad åh min kropp är inte riktigt redo än för att köra så hårt, känns trist att man inte kan leva på som alla andra, menmen, även haft det riktigt tungt på jobbet, inget jag kan ta här då tystnadsplikten men huvva ikke nå rolig kväll på jobbet. Nej nu ska jag kanske fixa lite kan ju inte sitta här heller!
Puss påer ha en toppen vecka, justne den 4 drar jag till Trosa åh firar påsk, can't wait vill bort från denna skit håla ehehe
Take every moment to smile, cause u only live ones

Alla gör vi misstag, vissa större än andra
Jag mår bra det gör jag verkligen, men ändå inte! Jag ångrar djupt det jag gjorde kan inte ta tillbaka det även hur mycket jag än skulle vilja.. Det gör sjukt ont att se dig det bränner åh svider inuti mig, men jag får ta följderna efter mina misstag! Att se dig i onsdags fick mig att tänka om, fick mig att vilja ha en tillbaka i tiden maskin, om jag ändå kunde säga till dig allt detta som finns inom mig, men stoltheten kommer ivägen.. Jag lever på mitt liv, jag jobbar jag umgås med min fina familk åh vänner, jag glider på lever livet fullt ut utav vad jag kan just nu! Kan inte påstå att något mer fattas, jag vill bara komma upp på fötterna ordentligt nu, jag e på god väg men det kommer att ta tid! Mina misstag beror stort på att jag inte älskar mig själv ännu men tro mig det kommer, jag måste bara ge järnet lite till, måste hitta tillbaka där jag en gång var! Nej nu måste jag skärpa till mig åh komma på bättre tankar för allting kommer bli bra tillslut det vet jag!


Publicera, publicer inte, publicera, publicera inte, publicera...
att le är som att andas man överlever inte utan de
Sitter nu hemma hos Emelie åh är nyvaken åh jäklig, sov här inatt då jag jobbade uppe på körfältet åh pallade inte gå hem halv tio. Men alltid lika trevligt att sova hos den damen :) Har jobbat i två dagar nu vilket känns skönt, hoppas på mera jobb snart bara! Annars för övrigt har det inte hänt allt för mkt, hade mys dag med Sandra i måndags, blev bjuden på fin mat åh efterrätt, mumma. Dock nu börjar jag bli sjuk, nyser i ett åh snorar, men blir utgång med världens finaste Lina ikv, Lina om du ser detta så får vi fan inte spåra ikv som sist okej? ;) haha... Imorn blire kanske mattmar/mörsil en sväng åh hänga med emil, måste passa på innan den pojken glider hem igen. Nej fixa sig åh dra på stan en sväng :)
Having a good time