Vic

Stay positive
Puuuh, nu var soffan jäkligt skön kan jag lova!! Varit upp på bolaget tillsammans med Lina, och i detta blask o skit så var de fan jobbigt vill jag lova... men soffan må jag lämna snart iaf, för ska nämligen iväg på fest med Schill, han är i stan över helgen och jag kan inte ens komma på när jag festade med han sist, så det ska bli jäkligt skoj!! Känns dock lite trist att jag måste gå dit ensam, men de blir nog skit kul iaf :) Får se om man pallar två dagars i helgen eller om man har soffläge i morgon ist, men har ju iaf bunkrat upp med alkohol för båda dagarna så de är ju iaf gött :) Men haha tvekar starkt på att jag pallar två dagar då jag inte ens kan komma ihåg när jag gjorde de sist :P Får tiden helt enkelt utvisa :) Nää nu må jag fan betala lite räkningar innan jag må hoppa in i duschen! 
 
På återseende när jag är människa igen 
Allting kommer bli bra tillslut
Ääh fy fan säger jag bara, nu är jag så sinnesjukt less på att sitta o må dåligt dagarna i ända!!! Tänker fan inte tillåta mig själv göra det längre, tänker fan i mig kasta problemen åt helvete och vara tacksam för allt jag har ist för det jag inte har, för att det jag inte har kommer även jag att få en dag! Bara man håller ihop och håller hoppet uppe. Jag har fan tagit mig igenom cancer jag har överlevt 5 hjärnoperationer, så va fan är mina problem jag har idag i jämnförelse med det liksom?? Bara att bita ihop och kämpa för allt det där lilla fina jag har i mitt liv, tänker inte låta någon eller något fucka up mig mera, tillåter inte det jag. Jag har så jävla mycket att ge, jag är faktiskt en förbannat fin människa på både insidan och utsidan och vill man inte upptäcka det så är det fan inte min förlust! Jag är älskad och jag älskar så jag är mer än nöjd så faktiskt, med dessa människor i mitt liv så kan jag fan bara nå toppen! Idag är jag positiv och tvingar jag mig själv att vara det så kommer det komma självmant tillslut tror jag :) Låter som detta blogg inlägg endast är riktat till mig själv, men va fan tar det så är det bara bra. Kanske ska läsa detta några gånger och skärpa till mig, jävla emo jävel haha... Nä nu jäklar ska lägenheten städas och jag ska fan le medans jag gör det :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS PÅ ER NI SOM FÖRGYLLER MITT LIV LITE EXTRA MYCKET <3
samma nätter väntar alla
Okej vi vann ju inte igår och jag är skit besviken på deras prestation... Va fan hände??? Kändes som att dom sov när dom höll på där ute, fumlade med puckarna och den enda som faktiskt gjorde en värdig insatts var ju Henrik.. Aaa vi förlorade på de sämsta möjliga sett, skit trist ju... Annars då, ja nu ligger jag i soffan med simpsons i bakgrunden och bara tar de lugnt! Förhoppningsvis får jag träffa Moa idag, känner att jag behöver omge mig av människor just nu.. Snart drar jag ju till Trosa med, känner att jag verkligen behöver ett breake från Östersund och då vet jag inte ett bättre ställe än Trosa att fly undan till lite. Less på att vara nedstämd o ensam nu så ska väl försöka få något gjort idag, vad vet jag inte men får väl komma på något!!!
 
 
Detta var då inte igår, men saknar min hårfärg här!!