Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

då kör vi!

Kategori:

Allt kan inte alltid gå enligt planerna, ibland ramlar man utanför dom men trots det är körigt så får man bara blicka framåt o tänka att det kommer bli bättre än vad det är just nu. Saker och ting kommer att falla på plats tidsnog, men fram tills att allt inte är klart och tydligt så får man bara kämpa på och kriga sig igenom det som är tufft! Och det är precis vad jag ska göra nu, när en dörr stängs så öppnas alltid en ny, så nu jäklar är det bara att tuta och köra, så det är faktiskt det jag ska göra, mina första körlektioner på börjas idag och nu jäklar ska jag ta det där förbaskade körkortet. Man måste ju börja nånstans i livet och jag börjar med kortet och sen kommer allt annat med hänga på och klarna hoppas jag!
 
 
 
 
 
Se opp för mig! 
 

hej mitt vinterland

Kategori:

Sitte just nu o trycker i mig lite havregrynsgröt innan jobb, må ju få i mig ton med energi för att orka med dagen idag känner jag. Sovit så oerhört dåligt på slutet, men de vänder nog snart! 
Igår drog jag och Therese av ett gympass följt med pizza gjord på böner efteråt. Hade en riktigt trevlig kväll. Sedan kom älsklingen hit och sov över. Har även nu bokat 6 körlektioner, så nu jäklar är jag taggad till tusen o längtar efter det där kortet!!! Nä nu är jag stressad må fixa mig innan jag springer iväg på jobb!! 
 
 
 
Hur fint var det inte ute idag då?

tillbaka till vardagen

Kategori:

Ja vad ska man säga, äntligen är den förbaskade julledigheten över och vardagen är här igen! Skönt att vara tillbaka på sängjätten igen faktiskt, skönt att få tillbaka rutiner igen. 
Ikväll var brudarna förbi på kladdkaksfika och tjejsnack, det var väldigt välbehövligt vill jag lova. Imorgon är jag ledig igen, men då blire dejt med Marie. Känns dock som att jag vill dra och jobba iaf, ledig har jag varit nu så det kändes inte alls som att jag vill sitta hemma nu överhuvudtaget. Jag vill bara jobba nu, haha så otroligt olikt mig med tanke på att för ett halv år sedan satt jag bara på arslet och nu vill jag inget hellre än att jobba. Dock jäkligt positivt, men har mycket på vägen att fundera ut. Men tar en dag i taget och så får vi se hur det blir i framtiden! 
 
 
- Dream big!
 

- 2015

Kategori:

Okej då var det nya året på rullning, förstår inte vart 2014 tog vägen alls. Kanske sprang det iväg för att jag hade min underbara kärlek som fick tiden att rusa, eller för att det bara hände så otroligt mycket för mig det året. Det blev trotsallt ett jättebra år, fyllt med nya möjligheter, kärlek, skratt och ja det hände så mycket för mig helt enkelt. Så detta år ska jag sattsa allt jag kan på, ska se till o ta det där körkortet, förhoppningsvis få ett jobb, gå all in på träningen och bara njuta av livet. Det här året känns som att det är möjligheternas år för min del. Och jag ska verkligen se till att försöka ta vara på alla möjligheter jag får med. Vet dock inte riktigt ännu vad jag vill göra, men jag ska bara göra sånt som gör mig lycklig och ta vara på allt jag kan, jobba på hårt och lyckas med det jag tar för mig, och sluta se mig själv som en förlorare om jag kanske inte riktigt orkar med allt jag tar för mig. För då är det bara att ta nya tag och tidsnog så lyckas jag med! Ja detta år kommer nog bli galet bra, speciellt med min nära och kära bredvid mig! Så nu taggar vi år 2015 och gör det absolut bästa av det som det bara går.