Vic

då kör vi!
Allt kan inte alltid gå enligt planerna, ibland ramlar man utanför dom men trots det är körigt så får man bara blicka framåt o tänka att det kommer bli bättre än vad det är just nu. Saker och ting kommer att falla på plats tidsnog, men fram tills att allt inte är klart och tydligt så får man bara kämpa på och kriga sig igenom det som är tufft! Och det är precis vad jag ska göra nu, när en dörr stängs så öppnas alltid en ny, så nu jäklar är det bara att tuta och köra, så det är faktiskt det jag ska göra, mina första körlektioner på börjas idag och nu jäklar ska jag ta det där förbaskade körkortet. Man måste ju börja nånstans i livet och jag börjar med kortet och sen kommer allt annat med hänga på och klarna hoppas jag!
 
 
 
 
 
Se opp för mig! 
 
hej mitt vinterland
Sitte just nu o trycker i mig lite havregrynsgröt innan jobb, må ju få i mig ton med energi för att orka med dagen idag känner jag. Sovit så oerhört dåligt på slutet, men de vänder nog snart! 
Igår drog jag och Therese av ett gympass följt med pizza gjord på böner efteråt. Hade en riktigt trevlig kväll. Sedan kom älsklingen hit och sov över. Har även nu bokat 6 körlektioner, så nu jäklar är jag taggad till tusen o längtar efter det där kortet!!! Nä nu är jag stressad må fixa mig innan jag springer iväg på jobb!! 
 
 
 
Hur fint var det inte ute idag då?
tillbaka till vardagen
Ja vad ska man säga, äntligen är den förbaskade julledigheten över och vardagen är här igen! Skönt att vara tillbaka på sängjätten igen faktiskt, skönt att få tillbaka rutiner igen. 
Ikväll var brudarna förbi på kladdkaksfika och tjejsnack, det var väldigt välbehövligt vill jag lova. Imorgon är jag ledig igen, men då blire dejt med Marie. Känns dock som att jag vill dra och jobba iaf, ledig har jag varit nu så det kändes inte alls som att jag vill sitta hemma nu överhuvudtaget. Jag vill bara jobba nu, haha så otroligt olikt mig med tanke på att för ett halv år sedan satt jag bara på arslet och nu vill jag inget hellre än att jobba. Dock jäkligt positivt, men har mycket på vägen att fundera ut. Men tar en dag i taget och så får vi se hur det blir i framtiden! 
 
 
- Dream big!