Vic

Jag är ingen jävla ängel
Då var det Valborg idag då, känner mig faktiskt hyffsat pepp, men har den sjukaste träningsvärkren idag så kroppen är lite trött men de ska vi nog se till att ändra på med lite alkohol och mat. Valborg ska spenderas hos Lina och Hampus med sköna männiksor, vi tänkte väl att vi ska börja käka ihop och sen fixa oss tillsammans. Haha jag och Lina slog på stort inför denna dag och köpte oss en Tequila, huvva kommer ej ihåg ens när jag körde tequila race senast, så ja detta kan verkligen gå på två olika sätt, antingen spårar vi totalt eller så däckar vi. Haha ska bli spännande att se, men ja mitt mål med ikväll är att jag får vara tillsammans med sjukt härliga männiksor, jag får dricka sprit och bara ha det sjukt trevligt. Nej om man skulle ta och fixa lite frukost o ge kroppen lite ny o fräsch energi. 
 
 
 
Att förlåta mina synder var ett misstag
 
Vilken härlig känsla
Klockan stod idag på 07:00, men självklart vaknade jag långt innan ringning, så ansåg inte att det var någon mening att somna om, eftersom jag endå skulle på gymmet med Marie kl åtta, så klev upp drack kaffe och bara myste på framför tvn en stund. Just nu är jag hemkommen från gymmet, är helt slutkörd men de är en sån underbat känsla så jag är tok nöjd! Idag tränade vi mest mage och armar, så de lär kännas imorgon. Idag väntas en runda nera på stan med Moa o Lina, så ska strax göra mig iordning för de, men innan lite go frulle på de. 
 
Just det, här är lilla finaste Neo. Mosters älskling <3
 
 
 
 
Alinnea Victoria Haaga Roos
Hemmmmaaaaaa... Och ja bloggtorkan då jag är i Trosa är enorm. Men ja vem har egentligen tid med annat när man omges av en sån underbar familj med skratt och surr? Har iaf haft den bästa helgen på väldigt, väldigt länge. Dopet blev helt fantastiskt, det var hur fint som helst, Alli var helt lugn och jag läste ett tal, som för övrigt gick helt galet bra. Sedan inatt hände något riktigt efterlängtat och fint, Min underbara syster Caroline och hennes Mattias blev föräldrar till lilla lilla Neo, han är så otroligt fin och redan nu en riktig kämpe. Längtar redan tills jag får mysa med honom och bara få träffa honom. Jag gillar ju vanligtvis inte barn, men dom jag har ett själsligtband med betyder världen för mig, dom är dels mitt kött och blod, så hur kan man inte göra annat än att älska dessa små krabater? Som tur är så skaffar min familj barn titt som tätt, så jag behöver aldrig avla fram någon egen, för der sköter sig självt i denna familj ;) Sicken jädrans tid, för barn ska jag inte ha egna av, jag älskar mina syskonbarn så de räcker och blir över för att fylla jorden ännu mer! Nej nu ska jag ta med mig datorn till sängen och kika serier. Imorgon väntas tidigt gymmande, så sömn står på schemat! 
 
 
Jag och mitt fina gudbarn Alli efter dopet
 
Fyllt i tatueringen med mer skuggor, snart är den äntligen klar!!