Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

ler du mot mig ler jag mot dig

Kategori:

Sitter just nu med världens bästa b-rud, Emelie, blev bjuden på gomiddag och sen så har jag skickat efter litte bilder. Gött att kunna låna internet ibland, väskan är dock fortfarande obeställd velar som en gud. Annars idag var mamma inne i stan med mormor som skullle opereras, det gick bra som tur va! Annars för övrigt ska jag strax dra hemåt till min iskalla bunker och försöka sova i bra tid, fast kommer inte ske.. Så på återseende mina vänner.
 
 
 
Jag sätter luft i min ballong om du inte vågar följa mig till himmelen

dreams are never coming true

Kategori: Allmänt

Trötthet som heter duga, att kliva upp så tidigt som idag är inte naturligt för mig.. Var hos doktorn i morse gick väl sådär, ska höja medicinen igen ska till umeå inom kort förlängde sjukskrivningen med 6 månader.. Men efteråt kände jag att jag ska iaf ta tag i mitt liv och börja plugga, men de visade sig att dom lagt ner min linje så lycka blev till enorm besvikelse... Inget går som jag vill har bara otur och oflyt hela tiden, önskar de ville vända nån jävla gång, så nu blir de väl sängliggandes i sex månader till yey!! Har iaf världens bästa vänner och familj som rår om mig <3 ska också tröst handla hem väskan i förgående inlägg struntar i att den går på 2000:- Jag förtjänar den så det så!!! Nej nu blire att vila hjärnan lite och drömma vidare!

Failure is my thing

gorgeous

Kategori:

 
 
Om någon har runt 4000 kr till över så tackar jag gärna och tar emot så jag kan inhandla dessa snyggheter!!!

thought I was unbreakable but this is killing me

Kategori: Allmänt

Ett år av evig saknad, ett år av evig smärta.. Jag vet att vi klarat av detta år utan dig, det har varit smärtsamt, olidligt men vi har klarat ett år så vi borde väl klara livet ut eller? Det är inte rättvist att vi ska behöva genom lida detta, vi är för unga för att orka ta itu med sånna här saker i sån ung ålder. Vi ska stå på varsina ben och vandra ihop men när man förlorar någon i gruppen är det svårt att stå på egna ben igen, vi behöver varann tillsammans. Att gråta ensam och försöka le ensam igen är dock inte möjligt, vi behöver varann mer än någonsin!! Tillsammans är vi starka, men utan dig blev vi svagare ännånsin,h vi borde funnit mera styrka efter detta år som passerat men svagare blir vi. Men så länge vi håller ihop klarar vi allt och de är jg säker på hur svårt det än må vara!


Må du fortfarande vila i frid fina K. <3

im a monster and you know it

Kategori: Allmänt

Har tagit mig igenom ett par jobbiga dagar, men samtidigt har det även funnits lycka. Har spenderat hela helgen med underbara vänner druckit en del skrattat en del mått gott en del, allt jag behövt! Nu ligger jag dock sjuk så sängläge som gäller trots de fina vädret.. Har egentligen en fullspäckad vecka men vänder nog ryggen till en stund. Om inte Emelie vill mysa med mig nåndag så att säga :D

Time is all I need right now

wait for laughter

Kategori: Allmänt

Efter en underbar kväll igår med underbara vänner är jag sjukt trött idag, kanska jag inte är så ung längre haha.. Det var jätte roligt att ha med Lisette och få visa henne runt även fast stan kanske inte levereade så bra :) Idag vet jag ej vad som händer men hade just fina pappa på besök, så vi drack kaffe och spelade kort otroligt trevligt :) Sen hoppas jag min dam kommer på middag så nu måste jag ta och ringe henne åh få liv i na :)

borta men ej bortglömd

Kategori:

Okeej jag kan erkänna att utan dator och internet så är blogga inte den starkaste sidan hos mig.. Jag älskar att bara sitta och skriva, dela känslor, mitt liv och allt de där onödiga, men går ju liksom inte för sig i nuläget! Men jag jobbar på det. Hade kanske världens bästa yra med underbara vänner, blev väldigt mkt utav det goda men de är bara att tuta och köra vidare. Har även haft familjen från Trosa uppe som far imorgon, men det har varit uuuuunderbart, även fast jag knappt hunnit spendera tid med dom, men men yran och stråket krockade med allt som fanns i planeringen :( Jag fick pussa min absolut största idol herr Panda, jag fick dansa, skrika mig hes, sjunga, dricka massa alkohol och jag hann även med att åka karusseller och tror mig såååå mkt mer fick jag uppleva! Går bara att sumera denna tid med BÄST! Imorgon kommer även än kär vän upp så det kommer bli jättebra. Nej nu blire till att spela kort med de bästa en stund innan kudden kallar. 
Här är lite fina bilder på fina tider!
 
 
 
 
 
 
 
ska du med & flyaaaa