Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

vare nån som sa SEX?

Kategori: Allmänt

Vet ni vilken tid jag klev upp i morse, klockan sex, SEX!!! fattar ni att jag bara ville döööö... Nej men situationen var så att vi var tvugna att baka rullrån inför UF skiten.. Hahah vem fan kliver upp då för att baka, jo det gör jag lina och magnus, stolt är jag över oss iaf som lyckades på till drygt 100 rån som vi ska stå och sälja i badhusparken på fredag och lördag!

Sen nu ikväll blire plugg och vila och invänta de nya GG avsnittet!!

 

over and out.

Slö mys dag!

Kategori: Allmänt

Haft en super duper mysig kväll med therese och linus! Först så lagde lilla tess en jätte god bacon sås och sedan så gjorde jag en sjukt god kladdis, och till de kollade vi på Idol och en film som heter The happening, sjukt bra!!

Men sen så lämnade de mig kvar ensam med en stor hög disk ;) Nej men dessa kvällar är fantastisk och uppskattas verkligen, diskar gärna om de är så :)

 

Men helgen blir dock inte alls lika rolig, utan måste fara och jobba, men pengar är underbart så varför klaga när plånboken är full :)

Nej nu blire att lägga mig och läsa, Räcker det om jag älskar dig ,kanske  världens bästa bok till er som behöver ett tips ;)

 

dinner

Kategori: Allmänt

Nu har jag just satt in en fläskpannkaka smet i ugene, ha varit så dö sugen på en sån i flera dagar så idag beslöt jag mig för att blanda ihop en, men om resultatet blir som man vill första gången ska man inte tala om :P

 

Idag så hade jag praktik på HM, men känder att ja ghåller på bli sjuk.. så gick hem efter en god lunch på goûter ;)

Sen ikväll åker vi till stugun jag och jocke, för imorgon blir det till att jobba igen!

Igår kväll bjöd jag hit Tess och Linus för en idol kväll och en skit god kladkaka jag bakat ;) Jag är väldigt duktig när de kommer till kritan, * haha* Nej men det var jätte mysigt med besök och många härliga skratt åt folk som fått för sig att de kan sjunga :P

 

Nu måste jag kolla pannkaka, hörs efter helgen

 

over and out.

gone missing?

Kategori: Allmänt

God kväll allesammans!

Vet att jag suger på detta med bloggning, iaf sen jag flyttade men det känns som man har haft fullt upp med typ allt?

Idag var jag iväg och förtids röstade tror faktiskt att jag gjorde de rätta valet, men sen är jag otroligt lätt övertalad så kunde lika gärna ha röstat på SD med rätt övertalnings teknik! haha nej då verkligen inte!, haha :)

 

Ikväll blev det en ensam hemma kväll, jocke är och jobbar sin sista kvälls tids jobb sen framöver jobbar han dag tid! underbart :) Aja i vilket fall som helst så har jag kollat på de senast GG avsnittet vilket var kanske huuur bra som helst ;) Och jaa denna kväll bär med sig mer tv tittande för om 10 min blire idol. Måste säga att det har varit många duktigar men tror inte jag har någon favorit ännu!

Men hörrni ska försöka skriva oftare!

 

 

Btw världens vackraste kvinna: Leigthon Meester, behöver jag ens förklara?

over and out.

 

 

 

Ghost night

Kategori: Allmänt

Bläääää... Sitter ensam hela kvällen i lägenheten, för att Jocke är iväg på någon utbildning med jobbet, så i kväll äre jag och spökerna som härjar här!!  Så välkommna hit!

Fast egentligen äre bra att jag sitter här själv för jag har ungefär såååååååååååååååå här mycket att göra, men vem fan orkar liksom, och sen måste jag även komma på något att äta! Just nu känns det rörigt men studentlivet, men för jävla skönt äre :)

 

Sen idag på skolan så var det något val skit vi var tvugna att gå på, fattade inte ett skit och inte fan gjorde det mig smartare heller... Men som jag känner nu iaf så känns det som att jag kommer rösta blankt!

 

Nej det här går inte längre dags att sätta igång med slavgöran!

 

over and out.

Äntligen flyttat!

Kategori: Allmänt

Så där :) ursäkta att jag inte skrivit på några dagar, men har varit fullt uppe i praktiken på HM och flytten då såklart, det börjar arta sig här hemma ser inte så himla dumt ut längre, men det är fortfarande väldigt mycke Petra känsla över det hela men det går nog över :)
I helgen ska jag dock åka hem över helgen för att nicke och dom kommer hem, så därför kommer jag inte alls hinna fixa i läghetn... Tråkigt jag vill liksom bara hålla på pyssla med allt så det blir hem trevligt och beboligt :) 
Nej men trots spökena så kommer jag nog trivas ganska bra här skulle jag gissa på :)

Nej nu ska jag baka klart brödet, sen ska jag städa upp här hemma! vi höra

over and out.