Vic

vare nån som sa SEX?

Vet ni vilken tid jag klev upp i morse, klockan sex, SEX!!! fattar ni att jag bara ville döööö... Nej men situationen var så att vi var tvugna att baka rullrån inför UF skiten.. Hahah vem fan kliver upp då för att baka, jo det gör jag lina och magnus, stolt är jag över oss iaf som lyckades på till drygt 100 rån som vi ska stå och sälja i badhusparken på fredag och lördag!

Sen nu ikväll blire plugg och vila och invänta de nya GG avsnittet!!

 

over and out.

Slö mys dag!

Haft en super duper mysig kväll med therese och linus! Först så lagde lilla tess en jätte god bacon sås och sedan så gjorde jag en sjukt god kladdis, och till de kollade vi på Idol och en film som heter The happening, sjukt bra!!

Men sen så lämnade de mig kvar ensam med en stor hög disk ;) Nej men dessa kvällar är fantastisk och uppskattas verkligen, diskar gärna om de är så :)

 

Men helgen blir dock inte alls lika rolig, utan måste fara och jobba, men pengar är underbart så varför klaga när plånboken är full :)

Nej nu blire att lägga mig och läsa, Räcker det om jag älskar dig ,kanske  världens bästa bok till er som behöver ett tips ;)

 

dinner

Nu har jag just satt in en fläskpannkaka smet i ugene, ha varit så dö sugen på en sån i flera dagar så idag beslöt jag mig för att blanda ihop en, men om resultatet blir som man vill första gången ska man inte tala om :P

 

Idag så hade jag praktik på HM, men känder att ja ghåller på bli sjuk.. så gick hem efter en god lunch på goûter ;)

Sen ikväll åker vi till stugun jag och jocke, för imorgon blir det till att jobba igen!

Igår kväll bjöd jag hit Tess och Linus för en idol kväll och en skit god kladkaka jag bakat ;) Jag är väldigt duktig när de kommer till kritan, * haha* Nej men det var jätte mysigt med besök och många härliga skratt åt folk som fått för sig att de kan sjunga :P

 

Nu måste jag kolla pannkaka, hörs efter helgen

 

over and out.