Vic

121 dagar kvar

Denna helg har bara bestått av jobb och återigen jobb! Men det är skönt i slutet av månaden när pengarna rullar in :) Sen som jag sa var jag ju och kollade på Lova and other drugs, och ja jag måste ju säga vilken kanon film, den rekonmenderas väldigt starkt! Hade inte alls så höga förväntningar men den var så mycket bättre än trott :)

Till veckan ska jag ääääääntligen se till att beställa min fantastiskt snygga bal klänning, så var och tog mått för den idag så nu vet jag exakt hur jag ska ha den :) Längtar faktiskt en hel del till alla student tider, visst känns det tugnt att ta studenten och inte alls veta vad man ska göra sen men det kommer ju bli ett sånt kanon bra år känner jag på mig :)

 

Jag måste btw köpa mig en kamera livet blir kanske tio ggr roligare så :)

Funderar på denna snygging! endast 990 kr (Y)

 

 

 

 

Sweet as candy

Ikväll blire mooovie time!

Ska nämligen iväg och se love and other drugs, och enligt mig verkar den sjukt bra. förlåt Lina...

Sen till helgen blire bara till att jobba in lite pengar, hade dock velat stanna kvar här i stan och umgåtts med vänner men sånt är livet när man har en hyra som måste betalas...

På måndag ska jag ÄNTLIGEN beställa min balklänning åh gud som jag ahr längtat efter den skönheten :D

Ni får se bild senare så det blir en liten överasskning annars blire inte alls lika roligt förstår ni, men jag kan lova er att den är så jäkla gorgeous!

Nej nu ska jag börja klura på food så ha det bra!

lots of love Vic <3

Tisdag som den inte ska vara!

Blää, håller på med tapetseringen här hemma och jag måste säga att riva bort tapeter är det smärtsammaste jag vet och jobbigaste jag varit med om.... Så jävlar om resultatet inte blir fantastiskt! då blir jag arg :)

Ska snart kolla på den hemlige miljonären, måste säga att det är verkligen generöst gjort dessa människor gör! Hade jag varit rik hade jag velat göra detsamma! Är man rik måste ma helt enkelt dela med sig för att alla har faktiskt inte tillgångar till mat eller tak! Fast vem vet har man pengar kanske man automatiskt blir snål?

Nepp nu blire tv och kanske något gott till ;)

 

pusshej <3