Vic

Stråket veckan
Jäklar vad denna vecka har sprungit iväg! Stråket ha varit helt galet, blev inte många lunga dagar. Men fy satan vad roligt jag har haft det, umgåtts med underbara människor druckit massa gott och cirkulerat runt i varenda tält. Att man förenas med så mycket otroligt folk har nog varit det absolut bästa, allt från grymma brudkvällar till blandras kvällar. haha... Dock känner min kropp att den fått lite nog nu, men vi kör en sista kväll imorgon iaf. Det är dock inte vilken kväll som helst, jag ska nämligen få se Krunegård igen. Alltså när jag o lina var och såg han i stockholm var jag helt upp över molnen av lycka, den bästa kvällen någonsin, var rädd att jag skulle behöva missa honom helt nu när han äntligen gör ett besök i min stad, men med världens bästa vänner så ska jag äntligen få se honom igen. Jag kommer sjunga mig hes och vara jordens lyckligaste återigen! Fy fan vad jag ser framemot imorgon kväll. Jag kan inte tänka mig att avsluta denna grymma vecka på något annat sätt än med underbart folk, festival och go dricka. Ikväll är det bara soffläge för att ladda upp batterierna och tagga morgon dagen, men det är riktigt skönt måste jag erkänna. Idag är min kropp otroligt trött och behöver få sin vila. Sedan efter imorgon går jag nog i ide ett tag, haha. 
 
 
Nu signar jag ut med minnen för livet! 
 
 
regn regn regn
Jadu, denna sommar har inte utlovat så där överdrivet mycket till sommar, mestadels pendlat mellan 10-12 grader varmt och regn. Om jag är nöjd? Nej inte för fem jävla öre alltså..... Usch vilken skit jävla sommar det varit hittills iaf. Jaja, kanske vänder? Det hoppas jag verkligen iaf, trots man tappat hoppet om det! Men när det väl varit fint har man passat på att göra saker, som att åka båt o ligga o glassa på en brygga, fikat ute i solen, druckit vin ute, varit på marite o gått långa promenader. Ja man måste verkligen försöka göra allt på en o samma dag för sen blir det regn rätt som det är. Men de dagar det varit skapligt har man verkligen njutit till tusen, och bara tagit in sommaren. Så ja trots skit väder har jag verkligen levt livet och haft det svin bra. Livet är fasiken bra nu, måste jag påstå. Och imorgon drar stråket igång, som man längtat efter det. Hoppas bara att regnet försvinner bort tills då. Så man verkligen kan njuta av att det är stråket. Imorgon ska vi vara ett gäng brudar som ska förkalasa hemma hos mig, innan man drar sig neråt. Det ser jag framemot. Sedan lördagen ska vi vara ett bra gäng som ska samlas o bara ha en kanon kväll innan stråket yttligare en kväll! Fy vad kul vi ska ha det. Älskar verkligen sommaren, det händer så otroligt mycket roligt då, trots regn finns det alltid något man kan göra. 
 
Vinhäng med pinglan <3
Och gymma har man kunnat göra massor i regnet :D
So far so good! 
 
 
båtliv
Onsdag idag, dagen började med hårdplugg, fin besök av farsgubben sedan en blåsig båttur på storsjön. Avslutade denna härliga dag med ett benpass på gymmet, gick riktigt bra och det kändes i varenda muskel. Bena blev som spagetti så att köra bil hem var inte det enklaste haha.. imorgon tänkte jag spendera dagen med Moa, vad vi ska hitta på vet jag inte. Får se om jag ens tar mig ur sängen imorgon. Nej nu är jag helt Slut som artist så tänkte faktiskt ta o sova i tid ikväll.  Så på återseende.