Vic

Hej igen
Jahopp blir en del glapp här! Men har haft hjärnan nånannnastans så inte riktigt tänkt på bloggen. Har hunnit med att fylla år, hade jordens finaste födelsedagsfirande på Allstar tillsammans med människorna jag älskar. Blev ner supen, men de var ganska givet kan jag tycka. Blev riktigt lyckat! Spenderat tid med min familj har jag även hunnit med. Ja egentligen har det inte hänt så värst mycket roligt. Eller jo de har det väl men kommer inte ihåg allt i detalj. Så kan väl berätta vad jag gjorde i helgen, i torsdags kom bästa Sandra hem igen, sedan på fredag uträttade vi några ärenden sedan drog vi till bruppan o käkade tacos! Tanke var att vi skulle på bio, men jag var tok för trött så Sandra och Tg fick fara själv, så jag stannade kvar tillsammmans med mos Pehr och Erik o kikade på film med dom ist. Det var trevligt o mysigt. Lördagen spenderades med mys i soffan sedan Max mat och efter det fick jag den galna idéen att vi skulle köpa stjärtlappar och ge oss ut i GB backen på Frösön. Vi bjöd med oss Danne o Mike på detta galna upptåg. Det gick skit fort ner o pudersnön dränkte oss bra nog. Haha sminket var verkligen överallt! Men jäklar va roligt vi hade alltså. Tills att gubbarna som skulle pista backen bad oss lämna. Idag söndag, har jag storstädat lägenheten med Sandra sedan kom min bror hem till oss. Han ska bo i min lägenhet denna veckan medan han pluggar. Jag ska ju ändå inte vara hemma. Ska bo hos Moa hela veckan, då Pehr är bortrest. Det ska bli oerhört mysigt faktiskt. Bara en mys vecka med min bättre hälft! Imorgon har jag en fruktansvärt jobbig dag att ta mig igenom, en rättegång! Något jag gruvat mig för allt för länge, men något som måste göras o jag ber att det kommer att gå bra alltså!! Håller alla tummar jag har! Annars ser jag framemot denna vecka. Den kommer nog bli riktigt mysig o rolig, svårt att bli annat i detta sällskap. Men kommer alldeles säkert hälsa på Emelie med såklart! Måste ju passa på när jag ändå är här, o Moa jobbar nån kväll så :) 


Min stora kärlek
Hej hallå där! Hur 2016 varit hittills? Jorå, vore verkligen inte rätt att klaga! Visserligen har jag fortfarande mina dalar. Men mina toppar väger verkligen upp dom. Jag är så välsignand att jag har det absolut jordens finaste människor i mitt liv, de som lyfter mig när jag faller! Så vad har jag gjort då? Jag har hunnit med att finna min stora kärlek här i livet, det trodde jag verkligen inte alls. Men ibland tar livet konstiga vändningar. Jag har funnit att längdskidor är det roligaste jag vet. Finns ingen bättre känsla än Att ställa sig på skidorna o beta av kilo meter efter kilo meter. Fy fan vad jag älskar det! Och framförallt så älskar jag att skidspåret är alldeles utanför dörren, så det är bara o ge sig ut några timmar om dagen! Visserligen är det lite ensamt här i klövsjö då Sandra jobbar, men då passar det perfekt att dra ut på dag tid för att sedan få spendera kvällen med min andra halva. Ikväll ska vi dock bege oss tillbaka till Östersund, jag fyller nämligen 24 år imorgon! Så då ska hela gänget dra ut o käka middag på Vezzo o sedan dra vidare på nån mysig pub. Känner att i år behöver jag inget storslaget firande, hoppar den delen och bara umgås och käkar gott med dom jag älskar! Precis så jag vill ha det. Sedan lutar det åt att följa med Sandra hit igen, haha är så förälskad i att åka skidor så jag vägrar sitta ensam hemma i stan när jag kan göra det här hela dagarna! Nästa vecka tänkte jag att jag skulle bege mig ut på riktiga äventyr o åka upp på ett annat fjäll. Fy fan vad underbart alltså. Sedan är saker o ting väldigt oplanerade. Inatt ska jag dock så sova tillsammans med Moa, det ska blir riktigt mysigt med en brud sleepover, det var tok för länge sedan! 😍 nä nu ska jag ta en kopp en kaffe innan det är dags att fara in till staua! Puss på er så länge! 😘

Fight for IT
2016 var det nu ja! Alltså begriper inte alls vart tiden tar vägen. Jaja känns förbannat skönt med ett nytt år nu vill jag lova! Väldigt välbehövligt. Förra året blev förbannat bra, det ska jag inte ljuga om. Det var det året jag tog körkort, fick jobba, började plugga, lärde känna människor jag aldrig trodde jag skulle älska så som jag gör idag. Men det var verkligen inte bara bra, mina svåraste dalar hade jag även förra året, dalar som fick mig att önska att allt skulle vara över. Det var verkligen som en berg och dalbana år 2015. Idag blickar jag tillbaka på det gångna året med ett leende, för trots hur långt ner jag var så tog jag mig alltid upp igen, jag gav aldrig upp. Jag var verkligen starkare än vad jag någonsin kunnat ana om mig själv. Så därför ser jag framemot detta år, för att jag vet trots motgångar så kommer jag att ta mig igenom dom, för att jag är en krigare! Detta år kommer och ska bli ett helt fantastiskt år, med mycket positivt och mycket skratt. Svårt att bli annat när jag har dom absolut bästa människorna i mitt liv, de som alltid lyfter mig och får mig att må så där jättebra! Er släpper jag aldrig taget om och tillsammans med er så vet jag att detta år kommer bli magiskt och framförallt helt jävla underbart!