Vic

don't give a fuck, right?
Död död död död? Jorå ganska så rå.. Kan dock inte förstå varför, igår gick jag hem tidigt åh la mig för hade så förbannat ont i nacken, så hängde men kajsa åh fia en stund men var bara en jäkla partypooper så drog hem ist! Annars på fredag så var vi ut, började med fest hos mig sen drog det vidare ut på krogen, måste säga att det var nog den bästa kvällen på länge, satan så kul vi hade det! Det vill jag göra om helst typ sådär snarast! Fast att städa lägenheten var kanske inte det roligaste, men de vare def värt! Idag bjöd emelie mig på middag vilket satt som en smäck då jag inte orkat äta då jag jobbat, dåligt? Ja de suger.. Nej nu tänkte vi spela lite Cluedo kanske världens bästa spel i världen. Sen imorgon hoppas jag med en dejt med min favvo tjej!

Ljusen är tända för dom som har lämnat
keep up the good work!
Jobbar jobbar åh återigen jobbar! Känner lite sådär att min kropp definitivt inte orkar med detta! Men peeeengar e ju det enda viktiga! Men blir extremt påfrestande då jag inte sover om nätterna men det går nog över. Sen för övrigt händer det inget just nu, ska väl ner på stan då jag slutar njuter av rast nu då, jaa iaf där nere ska jag köpa ett par nya svartajeans bara för att det är det enda viktiga i garderoben åh mina andra börjar bli, gråa? Ikv dock vet jag ikke vad som händer åh sker, mina vänner vill festa men va fan har jobbat som en gris åh nu e jag trötter.. Men känner jag mig själv har jag svårt att stå emot, kanske har blivit en dålig egenskap, vad vet jag! Hur som haver så blir allt bra tillslut i sinom tid, åh ack vad jag längtar!

Back to work I go!
I blame it on my ADD baby!!
Efter ett långt meningslöst inlägg tidigare, så ska jag väl skriva ett mer seriöst! Igår hände det något som jag verkligen kände att jag behövde i mitt liv, åh det var att jag fick ett nytt jobb, såklart inom äldre vården men det gör inte mig något, eftersom jag trivs sjukt bra! Så imorgon börjar jag mitt vikariat där, jobbade där igår men nu vill dom ha in mig flera dagar, vilket jag älskar! Detta var nåt jag verkligen behövde! Sen för övrigt händer de inte alls mkt, sitter här hos syster åh känner mig som en skunk, så ska strax gå hem åh fixa tvätten åh slänga mig i duschen! Livet är bra nu! Har precis allt jag behöver, kanske ingen att mysa med, men skulle jag ha en sån skulle jag bara få spunk, orkar knappt med mig själv så hur skulle jag ens orka med nån annan! Nej uscha det där äventyret lägger jag på sidan tills det verkligen dyker upp någon fantastisk!


How do you expect that someone can love you if you don't even love yourself?