Vic

måndags ångest på hög nivå

Borde ligga här och vara så förbannat över exalterad då jag närsom ska bli faster, men har så många olika känslor i kroppen just nu.. När man trodde att allt var på väg i rätt riktning visade det sig bara vara en återvändsgränd.. Less på att alltid hamna där, vill bara fortsätta framåt och stanna på den lätta vägen! Jag borde bara släppa taget och inse att jag aldrig kommer att bli bra nog, för jag är den jag är och tyvärr har jag gjort det jag gjort, men det borde inte straffa mig hela livet då jag dagligen kämpar med mina misstag. Jag vill bara kunna släppa taget om allt det dåliga jag gjort, men ständigt påminns man.. Att livet ska behöva vara så här svårt, människor bara hakar fast vid ens misstag ist för att se allt det goda man gör för att bättra sig! Faktum är att jag ger upp att försöka vara god och bli än bättre människa när du ändå aldrig kommer att se vilka uppoffringar jag gjort! Jag ger upp allt hopp att du en dag kanske inser att jag faktiskt inte är så dålig, att jag gjorde bort mig en jävla gång ska väl inte ständigt behöva hemsöka mig, eller? Hur många ggr ska jag behöva bevisa för dig att jag aldrig kommer spela fel igen? Jag har gjort mitt nu och det är allt jag kan göra för nu!! Hoppas innerligt att Valborg imorgon blir fantastiskt roligt för det är exakt vad jag behöver just nu..

Sometimes the bomb just hit you hard in the face

Sånt är livet

Dagen i all ära har spenderats framför sex and the city, haha vilket liv men jag klagar inte! Annars så var jag ut med brudarna i fredags vilket var svin roligt som alltid :) igår dock tvingade Jocke mig att genomlida 4,5 timmar av sagan om ringen haha fy fan... Ah det var bättre än att sitta hemma hela kvällen iaf :) så ja helgen blev kanon bra faktiskt! Imorgon blir det att följa med lina på gymmet och döda dumheter, och planera vad i helsike man ska göra på Valborg? Hmm grilla måste vi och förtära alkohol såklart, hur som helst kul som fan planerar jag att ha med gänget :)

när man släpper taget tar man steget, men hur gör man det?

Fy satan vad trött jag är nu alltså, sprungit på stan bokstavligt talat heeeeela dagen!! Nu ligger jag totalt utslagen på soffan och somnar nog vilken sekund som helst.. Aha fynda hem massa fint idag, var verkligen rea överallt idag så då passade man på :) Det var kul med en hel dag på stan med brudarna! Min tjugonde jacka är nu inköpt, Japp jag har ett jack beroende haha!! Lite ångest över summan jag spenderade idag men får leva på vatten o bröd denna månad.. Älskar man att shoppa så gör man :) Igår var jag även på bowling med syster, Frida o Emma det var svin roligt men såklart förlorade jag, haha är inte förvånad direkt! Nej nu orkar jag ej skriva mera..

Shoppashoppashoppa