Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

smyg reklam ;)

Kategori: Allmänt

http://www.modegallerian.se

Till alla brudar som läser min blogg :)

Grymt bra sida lite svår att förstå sig på, men helt fantastiska priser och snygga kläder :)

vad var det nu igen?

Kategori: Allmänt

Okej nu taggar jag som fan till lovet, bara en dag kvar sen blir det 12 dagars ledighet från skolan :D
På lovet har jag inga större planer på vad som kommer att hända, kanske någon fest med vännerna och sen bara slappa och ta det lugnt med älsk :)
Måste verkligen plugga också vilket stör mig som bara den... hatar att plugga när de är lov! Men jag måste hitta på något roligt som överväger det tråkiga iaf!
Snart så ska vi på färgfabriken och kolla på någon dum konst.. men de blir säkert roligare än att sitta här vid datorn och glo!
 C yah later!


BTW jag har glömt att berätta att vi ska flytta igen... men denna gång till mattmar! så då blir jag granne med bästis linis :D awesome!

skaffa halebop hallå

Kategori: Allmänt

Hatar verkligen när man bara sitter och ler och sen helt plösligt känner man sig sjukt deppad utan vettig anledning.. Kanske har det med skolan att göra eller bara mitt liv i allmänhet, hmm det är värt att tänka över!
Idag så var vi tvugna att gå på skolan under vår lediga onsdag.. känns tungt men men är iaf ledig efter lunch :)

Och sen innan jag fortsätter plugga så bjuder jag er alla på UF mässa på campus imorgon ;) jag kommer att stå med L och S i monter 35 :) så gör livet lite roligar för oss och sväng förbi en sväng vettja :)


Nej nu måste jag plugga svenska...


Jajamen, en trosa i en spetsmodell

Kategori: Allmänt

Hejsan :) Har alltid haft bloggtorka men va fan spelar det för någon roll när kanske zero läser min blogg :D
Idag har jag iaf åkt längfärdskridskor ( heter det så? ) iaf så ägde jag sönder alla på det ;) Fast Lina ägde nog mest av oss alla.. hahaa!
Sen efter de gick jag på stan med moa och lina och som vanligt så måste jag hjälpa Moa att köpa nya kläder :) men de gör jag mer än gärna bara jag får gå i klädbutiker och suckta efter nya kläder som kommer passa min garderob så småningom ;)
Nej nu måste jag plugga.. och imorgon ska jag förbereda UF som är på torsdag.. suck!

Wish me luck alla zero läsare ;)


Så jävla less

Kategori: Allmänt

Jaja jag vet att jag ALDRIG bloggar men måste skriva av mig bara lite!

Just nu känner jag att jag bara vill lämna allt, stan, skolan och mycket annat som jag inte vill nämna här ibloggen för då blir det bara en massa disskutioner och tjafs!!
Jag känner att jag har inget kvar här, jag vill bort skaffa nya vänner nya kontakter i sig, testa på saker som man absolut inte kan göra här, hitta en utbildning som passar mig och som jag verkligen trvis med!
Det känns bara som att man förlorat att som är värt något och för att komma tillbaka måste jag bort, kan inte leva så här längre, måste ta tag i allt, men jag inser själv att jag måste gå klart skolan iaf... Jag förstår själv att jag växt på mig och jag vill inte leva som om jag fortfarande går kvar i högstadiet, då man inte visste ett skit och man bara sket i allt! Jag måste ta saker mer på allvar! Har inte tid att fluma runt längre!