Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

Sankt Jörgen spa

Kategori:

Vad ska man säga om denna helg? Den blev helt klart den bästa helg jag haft på otroligt länge, alltså ja wow! Vi fick fantastiskt god mat, frukost, lunch o middag, många alkoholhaltiga drycker, vin innan o efter varje måltid. Spa:a i flera timmar, drack champagne i poolen, bastade blev uttråkade, gick upp på rummet o drack lite mer, åt så vi storkna varje dag, och ja bara skratta o mådde så jävla underbart. Hade verkligen inte velat haft med mig någon annan än Moa dit. Bästa sällskapet och bästa resan! Och bäst av allt är att jag fick träffa min underbara vän Therse som numera bor där nere. Allt för långt bort om du frågar mig, men man får va glad för de tillfällen man träffar henne!! Ah nu är batterierna upp laddade för att ta tag i denna vecka och göra skillnad förhoppningsvis. 

Bilder från en fantastisk resa!

Götelaborg

Kategori:

Som man längtat efter de som komma skall! Imorgon far vi äntligen till Göteborg jag o Moa, en spa helg bara för oss två, med go mat, vin, relaxing och bara en fantastiskt weekend, som jag tror att vi båda behöver just nu! Flygningen tror jag inte att vi behöver, men blir ju som enklast att ta sig ner på så vis. Så får hoppas vi överlever.. Och framför allt att vi slutligen hittar från Landvetter till Sankt Jörgen, haha två jämtlänningar på vift i Göteborg kan sluta hur fan som helst! Haha.. Ska bli sååååå jäkla kul! Nu får gärna klockan spinna iväg. Tur dock att jag måste packa o städa idag så tiden rasslar nog iväg rätt fort ändå! Hörs efter helgen, mobilen ska endast användas för att ta bilder med i helgen, så förvänta er inte snabba svar, för en paus från denna stress aparat måste jag med ta i helgen. Så vi hörs när jag kommer hem! Åh hur fint är de inte då???

Grett för förändring

Kategori:

Japp då var allt klart! Flytt sker första juni till Brunflo. Kanske inte flyttar 70 mil men det är trots allt ett miljöombyte jag känner att jag behöver. Har ju trots allt nästan alla mina närmsta vänner där så. Plus att jag flyttar från en lägenhet på 37 kvm till 53 kvm så de är en jäkla skillnad på utrymme. Fy fasiken va jag längtar till denna flytt nu. Byta gym till gym24 så jag kan träna med Moa igen som förr, ett än så länge lugnare ställe, slippa en trappuppgång som dånar nå fruktansvärt. Ja de är bara fördelar hoppas jag. 
Annars då, igår var jag ut tillsammans med Martin o några av hans kompisar, hade en riktigt lyckad kväll faktiskt. Idag lördag, är jag bara hemma o tar hand om mig själv. Ligger o nostalgi tittar på greas just nu, men ska efter den förflytta mig in badet. Tända lite ljus o läsa lite tidningar. Ibland behöver man inte göra allt så komplicerat för att ha en kanon dag endast med sig själv. Ibland är de verkligen något jag värdesätter högt. Så med det sagt ska jag kika klart på Grease o kanske gå på affären o köpa mig något gott. Förändring på G!

Kategori:

Okej som mitt tidigare inlägg löd så kommer de att bli en förändring i mitt liv förhoppningsvis. Det blir inte flytt neröver men om allt går vägen nu så blir de iaf flytt till en större lägenhet. Så nu håller jag alla tummar o tår för att allt går vägen, för trots jag bara flyttar en bit blir det ändå en stor förändring i mitt liv. Vilket jag verkligen behöver just nu! Annars då, de har varit väldigt lugnt. En del pluggning o massa annat. Fredagen bjöd på middag med Martin samt lite alkoholhaltiga drycker med honom :) I lördags hade Marie o hennes kille Tarek födelsedags kalas för dom. Det bjöds på mat lekar alkohol, var där sent ut i natten! Igår var jag död på soffan ungefär hela dagen, men bror var på besök ett tag så de var trevligt. Har även fått mysa på med underbara Edde syrran o mammsen. Vad som händer resten av veckan, eller ja den har just börjat men ja jag är rätt planlös denna vecka, nästa helg tar jag med mig Moa och drar på spa i Göteborg över helgen. De längtar man bra nog mycket till nu, känns som de var en evighet sen man boka den resan, men nu är de bara nästa vecka! Som vi längtat :) ja nu ska jag fixa klart här hemma.