Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

Trosan

Kategori:

Här är lite bilder efter en helt underbar helg i Trosa, då min fantastiskt fina syster och hennes man gifte sig! 
 
 
 
 

Happy birthday my love

Kategori:

Idag är det ingen vanlig dag inte, näää för idag fyller min favorit 26 år. Dessvärre kan jag inte vara med och fira honom idag, men jag hoppas innerligt att Vegas bjuder på roligheter iaf och go mat! Jag får fira honom på lördag ist, bara han och jag. Åh vad jag längtar nu. Snart är han hemma, bara en två dagar kvar nu tills jag får hålla om honom, kommer verkligen att krama o pussa ihjäl honom. Alltså fy vad jag har saknat den där fina människan, men snart är väntan över o snart är han ääääääääääntligen hemma igen alltså!!! Helt sjukt, kommer ihåg när han åkte o då var det 22 nätter ensam utan honom och nu är det endast 2 nätter kvar. Undrar vart tiden tog vägen, men jag är så glad över att den sprang iväg. För jag har aldrig saknat någon så här mycket så det har gjort  ont i verkligen varenda muskel i min kropp, Men nu så är det banne mig nära :D Nej nu ska jag ta vara på kaoset jag har ställt till med här hemma, och hoppas att denna dag bara springer iväg så det blir torsdag nån jäkla gång!!! 
 
 
Trodde aldrig jag kunde älska någon så som jag älskar dig <3
 

sunday

Kategori:

Igår blev det ko lugnt hos Moa för min del. Tycker det blev en riktigt bra kväll iaf. Jag blev inte full alls, så med andra ord idag mår jag faktiskt jäkligt bra :) Så tur var väl det! Men söndag är alltid en söndag, så den spenderas framför en film tillsammans med Emelie, det är så mysigt det så, men det är något deppigt i allmänhet med söndagar gillar dom inte alls faktikst, eller ja jag gillar dom bättre när jag får kramas med han jag älskar. Men de är bara 4 dagar kvar nu! Självklart älskar jag att jag får spendera dagen idag med emelie, men alla fattar kog vad jag menar ;) Så med andra ord har jag haft en bra helg trots att den bara sprungit iväg och det är måndag redan imorgon... Ja den blev toppen :) Nä nu ska vi fortsätta kika på film är o bara mysa på. så p å återseende mina vänner och fiender.
happy birthday!

Kategori:

sådär ja, väskan är nu packad o jag är redo. Det enda som fattas är att bussen ska rulla förbi. så passar på att slänga iväg ett snabbt blogg inlägg. För vem vet när man är människa igen efter ikväll! Nejdå det blir ganska lugnt ikväll, tänkte inte förtära okontrollerat mycket alkohol. Bara så där lite lagomt. :) Men jag tror säkert att kvällen kommer bli galet bra iaf, Moa förtjänar den bästa födelsedagen hon kan få, så det ska jag se till att hon får med. Kommer bli så bra så bra det här. Igår var jag o emelie hos lina o hamp och kikade på idol, men tröttheten slog till strax vid tio så drog hem o la mig ist, o vilken himla tur jag hade då, för min fina kille ringde från grand canyon just när jag lagt mig till rätta :) Blir så varm i själen varje gång han ringer, det är så underbart att bara få prata lite med honom då det går. Så efter det somnade jag som en stock för det fick mina nerver att lugna ner sig iaf. Nej nu kanske man skulle ta o dubbel kolla packningen så man ej glömmer något viktigt! :)

Grattis på din dag min fina! <3

6 days

Kategori:

Alltså jag förstår inte alls vart tiden springer iväg alltså, men skönt som snus är det iaf att den gör det! Om en vecka får jag pussa o mysa med min prins, för då är han äntligen hemma igen, hemma för att stanna hos mig. Kan inte ens beskriva vilken lycka de är för mig att han kommer hem alltså. Sen mina vänner efter allt klängande på er o allt tjatande så kommer ni fan inte se mig alls iaf på ett par dagar o jag lär förmodligen inte svara i mobilen den helgen heller. För när han kommer hem så ska ingen eller inget få förstöra vår helg, vill endast vara med honom o inge mera. Men hur många av er har stått ut med mig de här veckorna haha är fan i mig imponerande, har knappt stått ut med mig själv, så ni har verkligen varit riktiga vänner och fått min tid att gå, så PUSS på er! Nej nu ska jag få denna dag i rullning så yttligare en dag försvinner, så dags att dra o arbetsträna lite sen ikväll blir det idol mys. Måste ju värma upp inför morgondagens kalas :) 
 
 
What are you waiting for?

8 days and counting

Kategori:

Usch fy o blä nu börjar jag bli bra nog jäkla less alltså.. Blir fasiken aldrig frisk alltså. Orkar verkligen vara sjuk längre, det är så långtråkigt och jag saknar att göra saker nu. Less på att ligga inne och vara snuvig frusen och trött... Aja jag får hoppas det blir bättre snart, vilket det lär bli med. Man kan ju inte vara sjuk föralltid heller. Håller på att göra om en del här hemma, vilket också dras ut på tiden då jag orkar inte, men jag är på G iaf. Ska vara klart då Jocke kommer hem igen, vilket är nästa vecka, så ja haha nu får jag lägga i o sluta lata mig... Idag om jag nu orkar iväg så ska jag vara på sängjätten kl 14, annars brukar jag ju gå dit 11, men jag vet ej om jag orkar idag eller om jag tar en vilodag och fokuserar på att verkligen bli 100 % frisk, känns mer värt att bli helt frisk än att gå runt och vara små sjuk hela tiden. Saknar gymmet så jag går fasiken under, abstinensen är enorm.. Men snart så. Nu taggar jag bara Moas födelsedag vilket jag hoppas kommer bli helt galet bra. Handla ju presenter till na igår, så de här kommer bli så bra så :) Nej nu ska jag ta en varm och skön dusch ihopp att må bättre efter den och kunna ta tag i dagen o göra någon nytta! 
 
Snart är mitt älskade hjärta hemma <3